[Closed] Vand Colonistii din Catan
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
[Closed] Vand Colonistii din Catan
Editia noua, jucat de 2 ori, totul curat, imaculat si complet.
http://cutia.ro/Jocuri-in-limba-romana/ ... -noua.html
79 lei
Sunt din Timisoara.
http://cutia.ro/Jocuri-in-limba-romana/ ... -noua.html
79 lei
Sunt din Timisoara.
Last edited by DanielIndru on 07 Jan 2011, 01:40, edited 1 time in total.
-
Daemon
- Chief Meeple

Re: Vand Colonistii din Catan
Daca chiar e in starea descrisa ma intereseaza pe mine.
Inteleg ca esti din Timisoara, deci cum facem cu tranportul pana in Bucuresti?
Merci,
Felix
Inteleg ca esti din Timisoara, deci cum facem cu tranportul pana in Bucuresti?
Merci,
Felix
Starcraft BG, Last Night On Earth, BattleLore, Battlestar Galactica, Puerto Rico, RoboRally, Werewolves
- DanielIndru
- King Meeple

Posta Romana - maxim 10 lei, 3-5 zile.
Curier rapid - 25 lei, 1 zi.
Cum preferi?
Curier rapid - 25 lei, 1 zi.
Cum preferi?
-
nuk3r
19 lei la Fan Courier daca esti persoana fizica. Pt firme mai adaugi TVA-ul 
-
Ioan76
Ţi-am trimis mesaj privat. 
NU înţeleg exact ce înseamnă "ediţie nouă" - mă lămureşte careva ?
NU înţeleg exact ce înseamnă "ediţie nouă" - mă lămureşte careva ?
-
jakkal
Jocul COLONISTII DIN CATAN a fost retiparit. Are o coperta diferita fata de prima editieIoan76 wrote:NU înţeleg exact ce înseamnă "ediţie nouă" - mă lămureşte careva ?
si, din cate stiu eu, difera si calitatea componentelor.
-
Ioan76
Aha, super ... mersi de informatie ! 
Şi eu sunt interesat de joc - detalii suplimentare ( nr. telefon, cum să ne întîlnim în Tm etc ) putem/prefer să comunicăm pe MP.
O zi bună !
Şi eu sunt interesat de joc - detalii suplimentare ( nr. telefon, cum să ne întîlnim în Tm etc ) putem/prefer să comunicăm pe MP.
O zi bună !
Last edited by Ioan76 on 04 Jan 2011, 11:59, edited 1 time in total.
- CostyBGB
- Special Meeple

Pot confirma caliatatea mult imbunatatita a componentelor, am avut si un articol de prezentare a editiei noua. Cartile au un carton mai gros, toata grafica este schimbata, cutia are aceeasi calitate, totul este tiparit in Germania.
-
Daemon
- Chief Meeple

De acord cu posta, plata ramburs, daca scrii si FRAGIL pe el. Iti trimit adresa pe PM.
Starcraft BG, Last Night On Earth, BattleLore, Battlestar Galactica, Puerto Rico, RoboRally, Werewolves
- DanielIndru
- King Meeple

Hai s-o lamurim mai intai ce e cu copia jocului pe care o am si vreau s-o vand, pentru ca nu vreau sa fiu acuzat de minciuna sau inselatorie...
(Ca si o scurta privire in background, am aflat ce sunt boardgames acum vreo 4 saptamani, mi-am cumparat 3 jocuri la recomandarea colegilor, am decis sa pastrez doar 2.
Imi lipsesc cu desavarsire informatii despre editiile jocurilor, diferentele intre ele, etc).
Pe cutia.ro apare imaginea copertii pe care o am si eu si jocul respectiv este laudat ca fiind editia noua.
Desi nu am cumparat jocul de la ei, am presupus ca asta e editia noua. Apoi am citit posturile din thread si acum cred ca nu e chiar asa.
Am facut niste poze si le atasez aici, va rog lamuriti-ma ce am si ce vreau sa vand.
Imi cer scuze celor care s-au aratat interesati si au fost indusi fara voia mea in eroare.
Daca e cineva interesat in continuare, il rog sa ma contacteze pe PM.
(Ca si o scurta privire in background, am aflat ce sunt boardgames acum vreo 4 saptamani, mi-am cumparat 3 jocuri la recomandarea colegilor, am decis sa pastrez doar 2.
Imi lipsesc cu desavarsire informatii despre editiile jocurilor, diferentele intre ele, etc).
Pe cutia.ro apare imaginea copertii pe care o am si eu si jocul respectiv este laudat ca fiind editia noua.
Desi nu am cumparat jocul de la ei, am presupus ca asta e editia noua. Apoi am citit posturile din thread si acum cred ca nu e chiar asa.
Am facut niste poze si le atasez aici, va rog lamuriti-ma ce am si ce vreau sa vand.
Imi cer scuze celor care s-au aratat interesati si au fost indusi fara voia mea in eroare.
Daca e cineva interesat in continuare, il rog sa ma contacteze pe PM.
-
Dang
Editia asta o am si eu. Nu e cea noua, e cea veche.
Posibil ca varianta noua sa aiba componentele mai de calitate decat astea, insa pot sa confirm aici ca editia veche e ok. La noi a fost jucat destul de mult (doar jocul de baza + ext 5-6 jucatori, alte extensii n-am), fara sleevuri, si nu am probleme pana acum (in afara de cutie, care s-a rupt la un colt).
Cartile si cartoanele se prezinta bine, nu s-au rupt, nu s-au indoit, nu s-au decolorat / sters.
Asa ca daca va convine pretul, il puteti lua fara emotii.
P.S. Nu am nici o legatura cu djdano, nu-i fac reclama, nici nu-l cunosc pe om. Am comentat doar calitatea componentelor din editia veche
Posibil ca varianta noua sa aiba componentele mai de calitate decat astea, insa pot sa confirm aici ca editia veche e ok. La noi a fost jucat destul de mult (doar jocul de baza + ext 5-6 jucatori, alte extensii n-am), fara sleevuri, si nu am probleme pana acum (in afara de cutie, care s-a rupt la un colt).
Cartile si cartoanele se prezinta bine, nu s-au rupt, nu s-au indoit, nu s-au decolorat / sters.
Asa ca daca va convine pretul, il puteti lua fara emotii.
P.S. Nu am nici o legatura cu djdano, nu-i fac reclama, nici nu-l cunosc pe om. Am comentat doar calitatea componentelor din editia veche
-
Ioan76
Ştiu - cu asta am jucat şi joc şi eu la nişte amici, nu e nici o problemă deosebită cu componentele.Dang wrote:Editia asta o am si eu. Nu e cea noua, e cea veche.
De-aia eram curios cam cum ar fi "ediţia nouă" ...
O să vorbesc şi cu ... Cabinetul Doi să vedem cum se aprobă "fondurile structurale" pe luna în curs.
- DanielIndru
- King Meeple