CORSAR-ataca si scufunda! Nou si romanesc!
-
vosajoy
- Baby Meeple

CORSAR-ataca si scufunda! Nou si romanesc!
CORSAR - este un joc nou pe piata, cu un sistem de resurse complet inovator, ridicate pe "verticala".
Pe langa ideea originala a jocului, speram ca veti aprecia efortul foarte mare depus, corabiile sunt foarte frumoase, lucrate manual, din lemn natur.
Nu suntem "profesionisti", e hobby in familie; ne place mult Corsarul si vi-l oferim si voua.
www.jucariifrumoase.ro - site-ul producatorului
Pirații stau la pândă atacând fără milă nave și convoaie. Oare tu vei fi Corsarul în stare să supraviețuiască?
CORSAR este un joc de strategie și luptă navală, pe viata si pe moarte.
Nimic nu se compară cu o luptă între corsari adevărați!
Pret: 152lei 200lei, fara transport (10lei), taxa ramburs (5lei) incluse
Livrare gratis in Bucuresti
Fiind produs manual, stocul e foarte mic, 2-3buc, dar onoram rapid orice comanda.
Numai bine.
contact@vosajoy.ro, sms 0720006420
https://www.facebook.com/corsar.boardgame/
Pe langa ideea originala a jocului, speram ca veti aprecia efortul foarte mare depus, corabiile sunt foarte frumoase, lucrate manual, din lemn natur.
Nu suntem "profesionisti", e hobby in familie; ne place mult Corsarul si vi-l oferim si voua.
www.jucariifrumoase.ro - site-ul producatorului
Pirații stau la pândă atacând fără milă nave și convoaie. Oare tu vei fi Corsarul în stare să supraviețuiască?
CORSAR este un joc de strategie și luptă navală, pe viata si pe moarte.
Nimic nu se compară cu o luptă între corsari adevărați!
Pret: 152lei 200lei, fara transport (10lei), taxa ramburs (5lei) incluse
Livrare gratis in Bucuresti
Fiind produs manual, stocul e foarte mic, 2-3buc, dar onoram rapid orice comanda.
Numai bine.
contact@vosajoy.ro, sms 0720006420
https://www.facebook.com/corsar.boardgame/
- Broodstar
- Wizard Meeple

Re: CORSAR-ataca si scufunda! Nou si romanesc!
Frumos joc, componentele arata tare bine. Ma bucur mult sa vad un joc romanesc facut cu atata atentie.
Felicitari!
Felicitari!
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Kudos! Ai vreun walkthrough filmat, regulament, ceva, sa ne facem si noi o idee?
- rabesandratana
- King Meeple

- Custom Rank: Parerolog
Vezi la el pe canalul de youtube, are mai multe clipuri si cu reguli si un fel de playthrough si cu modul de fabricare a barcutelor.26octombrie wrote: ↑26 Oct 2018, 20:03Kudos! Ai vreun walkthrough filmat, regulament, ceva, sa ne facem si noi o idee?
Eu unu mi-am facut o parere si pare genul de joc care are ca tinta publicul incepator, din categoria Monopoly, foarte simplu, cu zaruri si care se adreseaza fie copiilor, fie celor care au jucat doar Uno, Monopoly sau poate Catan.
Succes cu jocul si felicitari pentru initiativa. Poate in librarii, ar avea succesul asteptat.
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
-
vosajoy
- Baby Meeple

Ca public tinta: merg si copiii, dar corsarii "elaborati" incep cam de la 12-13ani in sus, iar cei peste 25 sunt cei mai feroce. Strategia este foarte importanta intrucat sunt cateva elemente imprevizibile: vantul care se schimba la fiecare tur. Se respecta regula ca poti naviga doar cu vant din pupa (spate). Si apoi la atacuri ai sanse 50%, aici sunt folosite zaruri. Par ok, impar notok. As asemana cu publicul tinta la sah. Joaca si copiii si cei mari, fiecare in felul lui.
-
vosajoy
- Baby Meeple

Cat despre calitate, ma bucur ca se observa. Ne-a stors de puteri si toate cele... Insa am vrut sa fie " ca de-afara". Si putem face un test cu orice alta cutie de joc. Sarim cu picioarele pe amandoua si vedem care rezista mai bine. Cred ca si pe Dambovita daca o pun ajunge in Delta.
-
vosajoy
- Baby Meeple

Corabiile sunt partea de excelenta. Am ajuns sa-mi placa la fel ca niste jucarii in sine. Sa le facem din lemn se pare ca e curata nebunie, fiind foarte multe operatii pe fir. Dar decat de plastic, mai bine asa orice ar fi. Aici e intr-adevar o problema cu copiii. Le echipeaza complet cu panze si se joaca asa cu ele. Am avut "cereri" de la corsari seniori sa le mai dau niste corabii, caci fusesera capturate definitiv de corsarii juniori.
-
vosajoy
- Baby Meeple

Jocul este si pe emag dar trebuie cautat precis "joc corsar" si e la 167lei acolo. Pretul acum este pe site-ul nostru 152lei, fara taxe de transport