Vand o colectie mare
-
Silvious
- Baby Meeple

Vand o colectie mare
Salutare, tutoror (si imi pare rau, nu vorbesc prea bine, sunt un vorbitor de engleza),
Familia mea și cu mine am mers aici acum 3 ani pentru un loc de muncă și acum ne mutăm înapoi la Statele Unite. Din păcate, nu ne putem lua toate jocurile cu noi. Sperăm că vom putea cumpăra multe dintre ele din nou în Statele. Dar am vrut să văd dacă vreunul dintre voi a fost interesat de colecția noastră. Răspundeți aici dacă sunteți interesat de oricare dintre ele. Voi încerca să verific această postare de câteva ori pe săptămână până când vom pleca la începutul lunii decembrie. Unii au unele uzură cutie, cele mai multe sunt în stare foarte bună.
Jocurile (toti sunt in limba engleza, dacă nu se specifică altfel):
Abyss - 125 lei
Agricola (cu animeeples) - 220 lei
Baseball Highlights 2045 - 125 lei
Alchemisti (limba romana) - 140 lei
Castles of Mad King Ludwig - 170 lei
Elysium - 140 lei
A Feast for Odin - 325 lei
Great Western Trail - 165 lei
The Golden Ages (lipsit piese rosu, si cateva carduri sunt imprimat gresit) -40 lei
Isle of Skye - 90 lei
Monopoly Gamer (lipsit insert)- 90 lei
Imperial Settlers - 125 lei
Legacy: The Testament of Duke D'Crecy - 120 lei
Valletta - 140 lei
Patchistory - 150 lei
The Prodigals Club - 110 lei
Progress: The Evolution of Technology - 120 lei
Roll for the Galaxy - 185 lei
Saint Petersburg (2nd ed.) - 180 lei
Splendor - 95 lei
Tzolkin (limba romana) - 120 lei
Summoner Wars Master Set (The Filth, Guild Dwarves Second Summoner (signed by the designer), Cave Goblins Second Summoner (signed by the designer), Vanguards Second Summoner, Cloaks Second Summoner, Fallen Kingdom Second Summoner) - 150 lei
Marvel Dice Masters (Avengers vs. X-Men, and around 10-20 packs worth of random dice and cards, with a Marvel superhero lunchbox to store them in) - 60 lei
Pandemic - 110 lei
Familia mea și cu mine am mers aici acum 3 ani pentru un loc de muncă și acum ne mutăm înapoi la Statele Unite. Din păcate, nu ne putem lua toate jocurile cu noi. Sperăm că vom putea cumpăra multe dintre ele din nou în Statele. Dar am vrut să văd dacă vreunul dintre voi a fost interesat de colecția noastră. Răspundeți aici dacă sunteți interesat de oricare dintre ele. Voi încerca să verific această postare de câteva ori pe săptămână până când vom pleca la începutul lunii decembrie. Unii au unele uzură cutie, cele mai multe sunt în stare foarte bună.
Jocurile (toti sunt in limba engleza, dacă nu se specifică altfel):
Abyss - 125 lei
Agricola (cu animeeples) - 220 lei
Baseball Highlights 2045 - 125 lei
Alchemisti (limba romana) - 140 lei
Castles of Mad King Ludwig - 170 lei
Elysium - 140 lei
A Feast for Odin - 325 lei
Great Western Trail - 165 lei
The Golden Ages (lipsit piese rosu, si cateva carduri sunt imprimat gresit) -40 lei
Isle of Skye - 90 lei
Monopoly Gamer (lipsit insert)- 90 lei
Imperial Settlers - 125 lei
Legacy: The Testament of Duke D'Crecy - 120 lei
Valletta - 140 lei
Patchistory - 150 lei
The Prodigals Club - 110 lei
Progress: The Evolution of Technology - 120 lei
Roll for the Galaxy - 185 lei
Saint Petersburg (2nd ed.) - 180 lei
Splendor - 95 lei
Tzolkin (limba romana) - 120 lei
Summoner Wars Master Set (The Filth, Guild Dwarves Second Summoner (signed by the designer), Cave Goblins Second Summoner (signed by the designer), Vanguards Second Summoner, Cloaks Second Summoner, Fallen Kingdom Second Summoner) - 150 lei
Marvel Dice Masters (Avengers vs. X-Men, and around 10-20 packs worth of random dice and cards, with a Marvel superhero lunchbox to store them in) - 60 lei
Pandemic - 110 lei
- unq_flipmo
- King Meeple

Re: Vand o colectie mare
As putea fi interesat de Saint Petersburg (2nd ed.) daca e in conditie impecabila, ca nou. Mai vine cu ceva expansions?
Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia
- Broodstar
- Wizard Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
-
Imago
- Administrator

- rabesandratana
- King Meeple

- Custom Rank: Parerolog
As putea fi interesat de Elysium, daca esti din Bucuresti. Vorbim pe privat
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
Salut! M-ar interesat Patchistory, daca face parte din grupul de jocuri in stare foarte buna.
- rabesandratana
- King Meeple

- Custom Rank: Parerolog
Nu e din Bucuresti ci din Lupeni HD. Eu ma retrag, in caz ca vrea cineva Elysium
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Nu prea conteaza de unde e, daca sunt multi doritori in Bucuresti poate trimite. Also, daca tot e pe picior de plecare, probabil ca mai face drumuri la ambasada, zic si eu 
-
rozikbea
- Baby Meeple

Buna seara,
Ma intereseaza urmatoarele: Alchemisti, Castles of Mad King Ludwig, Abyss, Legacy: The Testament of Duke D'Crecy, Imperial Settlers.
Poate gasim un pret mai bun la pachet
Multumesc.
Ma intereseaza urmatoarele: Alchemisti, Castles of Mad King Ludwig, Abyss, Legacy: The Testament of Duke D'Crecy, Imperial Settlers.
Poate gasim un pret mai bun la pachet
Multumesc.