Bun, intrucat nu aveam pret (si nu stiam ca e obligatoriu sa am pret, mea culpa) threadul vechi a facut *poof*.
Oferta de vanzare pentru un setul de Space Hulk editia 3-a al unui prieten se intoarce. Setul este complet - cutie, manual, tokene, coridoare, clepsidra, tot. Cativa genestealeri sunt pe sprue, restul de miniaturi sunt asamblate bine (fara bucati de sprue sau spatii largi intre piese). Broodlordul avea o mana lipsa dar pot sa inlocuiesc mana cu cea a propriului broodlord (detin si eu setul, intamplator) sau o mana de la un kit de tyranide de la GW, la alegerea cumparatorului (pe care pot sa o si lipesc daca se doreste).
Vedeti va rog pozele pe imgur.
Nota: In caz ca cineva este curios in privinta diferentei intre acest set si editia 4-a (ultima scoasa de GW), ca si componente sunt cateva coridoare speciale (boarding torpedo, dead end si inca cateva), 4 misiuni in plus care folosesc aceste coridoare noi, iar in reguli Line of Sight a fost clarificat si Overwatch Fire de la space marines a devenit optional. In rest totul e identic.
De asemenea, daca va intereseaza am niste pdf-uri cu campanii vechi reeditate pentru editia 3/4 (Bringer of Sorrow, Duty and Honour, Return to Kalidus). Oricine le doreste poate sa imi dea un mesaj privat.
Ah, era sa uit. Pret oarecum negociabil: 350 lei.