Space Hulk 3rd edition [vândut]

Post Reply
EftyAlDoilea
Baby Meeple
Baby Meeple

Space Hulk 3rd edition [vândut]

08 Dec 2018, 17:09

VÂNDUT

Bun, intrucat nu aveam pret (si nu stiam ca e obligatoriu sa am pret, mea culpa) threadul vechi a facut *poof*.

Oferta de vanzare pentru un setul de Space Hulk editia 3-a al unui prieten se intoarce. Setul este complet - cutie, manual, tokene, coridoare, clepsidra, tot. Cativa genestealeri sunt pe sprue, restul de miniaturi sunt asamblate bine (fara bucati de sprue sau spatii largi intre piese). Broodlordul avea o mana lipsa dar pot sa inlocuiesc mana cu cea a propriului broodlord (detin si eu setul, intamplator) sau o mana de la un kit de tyranide de la GW, la alegerea cumparatorului (pe care pot sa o si lipesc daca se doreste).

Vedeti va rog pozele pe imgur.

Nota: In caz ca cineva este curios in privinta diferentei intre acest set si editia 4-a (ultima scoasa de GW), ca si componente sunt cateva coridoare speciale (boarding torpedo, dead end si inca cateva), 4 misiuni in plus care folosesc aceste coridoare noi, iar in reguli Line of Sight a fost clarificat si Overwatch Fire de la space marines a devenit optional. In rest totul e identic.

De asemenea, daca va intereseaza am niste pdf-uri cu campanii vechi reeditate pentru editia 3/4 (Bringer of Sorrow, Duty and Honour, Return to Kalidus). Oricine le doreste poate sa imi dea un mesaj privat. :)

Ah, era sa uit. Pret oarecum negociabil: 350 lei.
Last edited by EftyAlDoilea on 14 Jan 2019, 14:19, edited 2 times in total.

Imago
Administrator
Administrator

Re: Space Hulk 3rd edition

09 Dec 2018, 00:01

EftyAlDoilea wrote:
08 Dec 2018, 17:09

Ah, era sa uit. Pret oarecum negociabil: 350 lei.
Subtil, finut.

EftyAlDoilea
Baby Meeple
Baby Meeple

Re: Space Hulk 3rd edition

12 Dec 2018, 17:12

Nimic subtil, chiar mi-am dat seama cand sa dau click pe Submit ca nu am pus pretul :))

Post Reply

Return to “Vanzari”