[CLOSED]joculete
-
bogdanpocol
[CLOSED]joculete
Gloom + extensia Unhappy Hommes - 70 de lei
Tichu desigilat dar nejucat - 30 de lei
extensia Navigatorii pt Catan - 50 de lei
joacele au plecat la deeug
Tichu desigilat dar nejucat - 30 de lei
extensia Navigatorii pt Catan - 50 de lei
joacele au plecat la deeug
Last edited by bogdanpocol on 25 Jan 2011, 17:13, edited 3 times in total.
-
Maideath
-
bogdanpocol
Re: joculete
salut gloom arata biine , navigatorii e in romana si e jucat o singura data deci e c anou.
-
Maideath
m-ar interesa Gloom + extensia... dar te mai rog sa ii dai o nota la cat de bine arata intre 1 si 10... ca daca la gloom ai zis ca arata bine si catan e ca nou... ma gandesc ca gloom nu e chiar...ca nou 
-
bogdanpocol
gloom 8,5 si navigatorii 10
diferenta e data de nr de jocuri, jucate. catan are 1 joc la activ deaia arata mai bine
diferenta e data de nr de jocuri, jucate. catan are 1 joc la activ deaia arata mai bine
-
Obisnuitu
Salut
Ti-am scris un mesaj privat dar nu ai raspuns .
Vinzi navigatorii cu 40 de lei ?
Ma poti suna pentru detalii pe numarul de telefon de pe mesajul privat.
numai bine
Ti-am scris un mesaj privat dar nu ai raspuns .
Vinzi navigatorii cu 40 de lei ?
Ma poti suna pentru detalii pe numarul de telefon de pe mesajul privat.
numai bine
-
magnum
- Teen Meeple

- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
-
Maideath
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
In mod normal tolerez comportamentele astea si reusesc sa le ignor, dar comunitatea de aici e prea faina ca sa incep cu compromisuri. Nu suntem pe forumul de la computergames.robogdanpocol wrote:va raspund dupamasa tuturor promit
Ai ignorat mesajele de pe PM (si e clar ca nu numai ale mele), ai facut oferte si apoi nu ai mai raspuns in nici un fel... considera ca te-am bagat la lista de "ignore" pentru viitor.
Si tare as vrea sa existe un sistem de evaluare a tranzactiilor. Stiu ca comunitatea e mica, dar uneori e important sa mai filtram dupa feedback-ul primit oamenii cu care alegem sa colaboram.
-
bogdanpocol
Re: [CLOSED]joculete
nu le-am ignorat
dupa cum scrie si sus tichu e rezervat pt tine
Toate au fost rezolvate in ordinea in care am primit PM-uri. Singura chestie este ca nu pot da acelas joc la 10 oameni pt ca am doar o copie si mi se pare normal sa accept oferta cea mai buna.
Later edit: poti sa ii intrebi pe toti daca le-am raspuns sau nu.
dupa cum scrie si sus tichu e rezervat pt tine
Toate au fost rezolvate in ordinea in care am primit PM-uri. Singura chestie este ca nu pot da acelas joc la 10 oameni pt ca am doar o copie si mi se pare normal sa accept oferta cea mai buna.
Later edit: poti sa ii intrebi pe toti daca le-am raspuns sau nu.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Am avut discutia asta acum 4 zile, era implicat si Gloom si urma sa facem livrarile luni, aveam acordul tau.
Dar nu mi-ai dat informatiile necesare. Practic 4 zile ai ignorat mesajele care nu-ti conveneau si ai ales intr-un final o oferta care ti s-a parut mai buna fara sa mai spui nimic nimanui.
Nu are rost sa murdarim thread-ul si forumul.
Ai ales sa te porti intr-un fel, sunt convins ca ai avut motive intemeiate.
Din punctul meu de vedere rezervarea aceea e nula.
Dar nu mi-ai dat informatiile necesare. Practic 4 zile ai ignorat mesajele care nu-ti conveneau si ai ales intr-un final o oferta care ti s-a parut mai buna fara sa mai spui nimic nimanui.
Nu are rost sa murdarim thread-ul si forumul.
Ai ales sa te porti intr-un fel, sunt convins ca ai avut motive intemeiate.
Din punctul meu de vedere rezervarea aceea e nula.
-
adixor
Salut
In primul rand nu stiu ce anume s-a intamplat aici exact deci nu ma pot pronunta si nu vreau sa avem si un "proces" pe tema asta. Ceea ce vad e ca in mod clar ceva s-a intamplat pe acest thread. Nu vreau sa plec de la nici o ipoteza de vinovatie sau inocenta pentru ca repet, nu am toate datele, si nu vreau sa considerati ca dau dreptate cuiva sau nu, dar as dori sa adaugam cateva reguli:
[edited: le-am adaugat in sectiunea separata de reguli de aici: http://forumboardgames.ro/viewtopic.php?f=8&t=348)
Din pacate lipsa de resurse si raportul mic efort/rezutat ma impiedica sa avem lucruri avansate (de genul evaluare a tranzactiilor, mai ales ca sunt f. putine si ca nu au fost incidente pana acum) dar sper ca fiecare sa foloseasca in mod responsabil si corect forumul pentru ca un sistem de notare exista, doar ca e f. subiectiv si se afla in constiinta colectiva a forumului (a se citi: "lumea tine minte" si nu mereu tine minte exact modul in care s-au intamplat lucrurile).
adixor
later edit: puteti oricand sa intrati in profilul unui utilizator, sa vedeti posturile lui din topicul de vanzari si sa urmariti threadurile respective, multe au un feedback la sfarsit anyway. stiu ca e putin mai complicat.
In primul rand nu stiu ce anume s-a intamplat aici exact deci nu ma pot pronunta si nu vreau sa avem si un "proces" pe tema asta. Ceea ce vad e ca in mod clar ceva s-a intamplat pe acest thread. Nu vreau sa plec de la nici o ipoteza de vinovatie sau inocenta pentru ca repet, nu am toate datele, si nu vreau sa considerati ca dau dreptate cuiva sau nu, dar as dori sa adaugam cateva reguli:
[edited: le-am adaugat in sectiunea separata de reguli de aici: http://forumboardgames.ro/viewtopic.php?f=8&t=348)
Din pacate lipsa de resurse si raportul mic efort/rezutat ma impiedica sa avem lucruri avansate (de genul evaluare a tranzactiilor, mai ales ca sunt f. putine si ca nu au fost incidente pana acum) dar sper ca fiecare sa foloseasca in mod responsabil si corect forumul pentru ca un sistem de notare exista, doar ca e f. subiectiv si se afla in constiinta colectiva a forumului (a se citi: "lumea tine minte" si nu mereu tine minte exact modul in care s-au intamplat lucrurile).
adixor
later edit: puteti oricand sa intrati in profilul unui utilizator, sa vedeti posturile lui din topicul de vanzari si sa urmariti threadurile respective, multe au un feedback la sfarsit anyway. stiu ca e putin mai complicat.