[CLOSED] Regina si Nebunul - Comanda externa - 22.02.2011
-
jakkal
[CLOSED] Regina si Nebunul - Comanda externa - 22.02.2011
Salutare,
Asa cum multi dintre voi stiti, Regina si Nebunul va pot aduce (aproape) orice joc doriti.
Periodic, noi facem comenzi catre furnizorii externi si va putem aduce jocurile mult visate.
Urmatoarea comanda se face marti, 22.02.2011.
Daca doriti sa cumparati un joc pe care nu-l gasiti nicaieri in Romania, nu trebuie decat sa ne scrieti un e-mail la office@reginasinebunul.ro sau un PM pe forum cu jocul/jocurile pe care le doriti, iar noi va vom spune la ce pret vi le putem aduce.
Asteptam mesajele voastre pana cel tarziu luni seara.
Toate cele bune,
Alex
Asa cum multi dintre voi stiti, Regina si Nebunul va pot aduce (aproape) orice joc doriti.
Periodic, noi facem comenzi catre furnizorii externi si va putem aduce jocurile mult visate.
Urmatoarea comanda se face marti, 22.02.2011.
Daca doriti sa cumparati un joc pe care nu-l gasiti nicaieri in Romania, nu trebuie decat sa ne scrieti un e-mail la office@reginasinebunul.ro sau un PM pe forum cu jocul/jocurile pe care le doriti, iar noi va vom spune la ce pret vi le putem aduce.
Asteptam mesajele voastre pana cel tarziu luni seara.
Toate cele bune,
Alex
Last edited by jakkal on 22 Feb 2011, 01:15, edited 1 time in total.
-
bbolonyi
- Teen Meeple

Re: Regina si Nebunul - Comanda externa - 22.02.2011
Buna ziua,
am o intrebare cu privire la un board game, pe care as dori sa il comand.
Jocul se numeste "Taboo" (este un joc de carti in care trebuie explicat partenerului de echipa fiecare cuvant care apare pe fiecare carte fara a se folosi cele mai uzuale cinci cuvinte care ar fi in mod normal folosite pentru descrierea cuvantului respectiv).
As dori sa va intreb daca puteti comanda acest joc, respectiv in ce limba este disponibil. Daca este disponibil in romana, as dori sa il comand in romana, daca nu, atunci in engleza.
Daca il puteti comanda, va rog sa imi comunicati pretul acestuia si termenul de livrare, urmand sa va confirm ulterior in scurt timp comanda.
Va multumesc,
Barna Bolonyi
am o intrebare cu privire la un board game, pe care as dori sa il comand.
Jocul se numeste "Taboo" (este un joc de carti in care trebuie explicat partenerului de echipa fiecare cuvant care apare pe fiecare carte fara a se folosi cele mai uzuale cinci cuvinte care ar fi in mod normal folosite pentru descrierea cuvantului respectiv).
As dori sa va intreb daca puteti comanda acest joc, respectiv in ce limba este disponibil. Daca este disponibil in romana, as dori sa il comand in romana, daca nu, atunci in engleza.
Daca il puteti comanda, va rog sa imi comunicati pretul acestuia si termenul de livrare, urmand sa va confirm ulterior in scurt timp comanda.
Va multumesc,
Barna Bolonyi
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- suf
- King Meeple

Varianta in romana se numeste Bla Bla. L-am jucat la un prieten saptamana trecuta. E interesant, dar dupa doua jocuri deja stiam 90% din cuvinte si le ghiceam in 3 secunde. Oricum, un joc interesant. Pot sa ma interesez de unde l-a luat.
-
bbolonyi
- Teen Meeple

Mersi anticipat. Incerc sa arunc o privire si o cautare cu titlul romanesc.
- suf
- King Meeple

- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
http://boardgamegeek.com/boardgame/67185/sobek
Sobek ii zice, ala e link-u pe geeks. Se poate aduce? La ce pret si cam in cat timp? Nu ma deranjeaza in principiu sa astept mai mult, prbl e sa nu vina cand nu sunt in tara sa vin dupa 2 sapt sa-l iau. Nu e nici asta o problema. Doar sa stiu, ca sa iti las banii inainte vreme.
Sobek ii zice, ala e link-u pe geeks. Se poate aduce? La ce pret si cam in cat timp? Nu ma deranjeaza in principiu sa astept mai mult, prbl e sa nu vina cand nu sunt in tara sa vin dupa 2 sapt sa-l iau. Nu e nici asta o problema. Doar sa stiu, ca sa iti las banii inainte vreme.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
Rautz
M-ar interesa titlurile:
-Carrom
-No thanks!
-Duel of Ages
-Master of Economy
Sa-mi spui te rog daca se poate aduce ceva
-Carrom
-No thanks!
-Duel of Ages
-Master of Economy
Sa-mi spui te rog daca se poate aduce ceva
- Chuckila
- King Meeple

Duel of Ages este OOP de ceva vreme. Nu stiu cum ai putea sa il iei altcumva decat eBay/BGG Marketplace.
Si daca te tenteaza Carrom, nu crezi ca v-ar placea mai mult Crokinole?
Si daca te tenteaza Carrom, nu crezi ca v-ar placea mai mult Crokinole?
-
Rautz
Diferenta e ca la Crokinole dupa ce inveti jocul, poti da cu pucul in centru la fiecare lovitura, continuu
Nu zic sa se va intampla prea rapid, sau prea des, dar Carrom e totusi mult mai complex
Nu zic sa se va intampla prea rapid, sau prea des, dar Carrom e totusi mult mai complex
-
taticu
nu pot fi comparate cele doua, carrom e clar altceva, si eu il vreau, l-am gasit in ungaria la un magazin 320 ron varianta mai mica 66x66cm si 400 ron varianta de competitie 85x85cm. adica uriase ambele, nush cum sa mi le aduc de acolo...
-
tenny
De aici poti aduce ceva?
http://www.meeplesource.com/products.php?cat=2
Sau de pe un alt site cu meeples? Asa ceva m-ar fi interesat in mod special http://www.meeplesource.com/proddetail. ... leSetBrown
http://www.meeplesource.com/products.php?cat=2
Sau de pe un alt site cu meeples? Asa ceva m-ar fi interesat in mod special http://www.meeplesource.com/proddetail. ... leSetBrown