Jocuri la Hajdúszoboszló
- imba
- King Meeple

- suf
- King Meeple

Re: Jocuri la Hajdúszoboszló
Pai... 3 plase mari, 2 rucsaci si un joc e intregul bagaj. O sa mai fie o plasuta. Maine la ora 10 aflu daca incap toate, dar mi-au crescut sperantele (rucsacii la picioare, o plasa pe bancheta etc).
- Chuckila
- King Meeple

Nu vorbesc in numele altora, insa la mine cele 20+ jocuri au incaput cu greu in 2 cutii mari si au probabil 30-35 Kg.Ioan76 wrote:Cam ce "cantitate" și volum ocupă jocurile dorite ?
Acum sa descarc regulamentele pe tableta si sa incep sa le invat. Cum zicea un fost coleg "So little time, so many cookies".
- suf
- King Meeple

Mda, poti sa-ti pui tableta sa-ti citeasca regulamente in timp ce conduci. Eu stiu in proportie de 60% regulamentele. Restul vine in 10 minute de rasfoit regulamentul inainte de jocuri. E suficient zic eu.Chuckila wrote:Nu vorbesc in numele altora, insa la mine cele 20+ jocuri au incaput cu greu in 2 cutii mari si au probabil 30-35 Kg.Ioan76 wrote:Cam ce "cantitate" și volum ocupă jocurile dorite ?
Acum sa descarc regulamentele pe tableta si sa incep sa le invat. Cum zicea un fost coleg "So little time, so many cookies".
- Chuckila
- King Meeple

Pe ultima "suta de m" au intrat in oferta si Qwirkle, Steam + hartile de la Steam: Barons si Quarriors + Rise of the Demons.