Jocuri la Hajdúszoboszló
- alia
- Special Meeple

- suf
- King Meeple

Re: Jocuri la Hajdúszoboszló
Mda, si am facut eu cum am facut ca pe mine nu m-am pus. Dar acum rectificarea corectoare a remediat eroarea problematica.sebishor wrote:Gizăs!!! Dar chiar ai avut rabdare, nu glumasuf wrote:Am facut o lista cu cam ce e in colectiile celor care participam la intalnire. Posibil sa fi scapat pe cineva, ca nu stiu care cine-i pe BGG.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... sYH#gid=16)
- suf
- King Meeple

Eu propun un Cosmic Encounter. Vad ca-l au mai multi, deci nu s-ar juca chiar de la zero si merge in 7-8. Cine e pentru?
Din jocurile pe care nu le-am jucat as fi interesat (nu intr-o ordine anume) de:
Eclipse
GOSU
Magic: The Gathering
BattleLore
Niagara
Panic Station
Rattus
Tales of the Arabian Nights
Ad Astra
Antics!
Bridge Troll
Boomtown
Chicago Express
Claustrophobia
Coloretto
Galactic Emperor
High Frontier
Keltis
No Thanks!
Pick & Pack
PitchCar
Asta ca sa enumar cateva...
Din jocurile pe care nu le-am jucat as fi interesat (nu intr-o ordine anume) de:
Eclipse
GOSU
Magic: The Gathering
BattleLore
Niagara
Panic Station
Rattus
Tales of the Arabian Nights
Ad Astra
Antics!
Bridge Troll
Boomtown
Chicago Express
Claustrophobia
Coloretto
Galactic Emperor
High Frontier
Keltis
No Thanks!
Pick & Pack
PitchCar
Asta ca sa enumar cateva...
- Chuckila
- King Meeple

Ma bucur sa vad ca nu ti-ai pierdut indemanarea la a-mi ignora cererile din diferitele threaduridjdano wrote: De la mine nu vrea nimeni nimic?![]()
Dar eu insistChuckila wrote: Ce vreau sa joc (din ce ai mentionat tu + extras):
Tzolk'in
Terra Mystica
Vinhos
Antiquity
Caylus
Prêt-à-Porter
Imperial 2030
Reef Encounter (il pot aduce eu).
- Chuckila
- King Meeple

A ajuns 1830, chiar daca e intr-o stare nu prea buna, e perfect jucabil.Chuckila wrote:Combat Commander (atat Europe cat si Pacific) si 1830: Railways & Robber Barons daca imi ajunge de la European Math Trade.
Dar atat la CC:E cat si la 1830, daca vrem sa le jucam, trebuie citite regulamentele din timp.
Trecut pe lista, il aduc.alia wrote:A Few Acres of Snow? Anyone?
Primele doua le am, nu ocupa loc mult, le aduc. Pitchcar e monstru si daca vin, vin cu ambele bucati ceea ce ar papa mult loc prin masina. Daca este mai multa lume interesata sa il joace, il aduc, altfel il las acasa. Aceeasi mentiune si pentru BattleLore si Claustrophobia. Le aduc daca ai cu cine sa le joci si va descurcati cu buchisitul regulamentului. Sunt jocuri de 2, de explicat mi-ar lua ceva vreme si nu vreau sa le joc la Hajdu, cand sunt atat de multe alternative.suf wrote: Din jocurile pe care nu le-am jucat as fi interesat
Panic Station
Bridge Troll
PitchCar.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Unu' din 17, mai Lucian?? Asa am ajuns? Nu vreau sa zic ca esti "nimeni" sau "cantitate neglijabila", dar am nevoie de feeback mai consistent...Chuckila wrote: Ma bucur sa vad ca nu ti-ai pierdut indemanarea la a-mi ignora cererile din diferitele threaduri![]()
![]()
Dar eu insist.
Unde-i lumea care vine la unguri, ca vad ca doar vreo 4-5 scriem aici?
- alia
- Special Meeple

2 din 17!!! ca si eu mi-am exprimat dorintele. Recapitulez ce aduc eu pana acum: High Frontier/Stronghold/Dungeon Lords/Castles of Burgundy/Dune/Antics/De Vulgari/Eclipse/GOSU/Rattus/Tales of the Arabian Nights/Pick & Pack/Troyes
Last edited by alia on 24 Nov 2012, 17:42, edited 1 time in total.
- DanielIndru
- King Meeple

Io sterg de pe lista Twilight Struggle (l-am incercat aseara) si Combat Commander.
Nu-s genul meu.
Nu-s genul meu.
-
Ioan76
djdano wrote:Io sterg de pe lista Twilight Struggle (l-am incercat aseara) si Combat Commander.
Nu-s genul meu.
Mărturisesc că aveam impresia că nu e așa dar na ... se pare că m-am înșelat.
- Chuckila
- King Meeple

Parca spuneai ca aduci si Troyes. Sau vrei sa il aduc eu?alia wrote:2 din 17!!! ca si eu mi-am exprimat dorintele. Recapitulez ce aduc eu pana acum: High Frontier/Stronghold/Dungeon Lords/Castles of Burgundy/Dune/Antics/De Vulgari/Eclipse/GOSU/Rattus/Tales of the Arabian Nights/Pick & Pack
- alia
- Special Meeple

- Chuckila
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

alia sau paka: Aduceti va rog si Fairy Tale daca mai e loc. Mie-mi place mult joculetul asta in 2 sau 4, poate-i virusam si pe altii.
paka: mai e loc de Robinson Crusoe si Evo?
Si va trebui sa decidem care aducem urmatoarele, pentru ca le avem mai multi (desi poate nu ar strica sa avem si cate 2 copii la cati suntem): Agricola, Dixit, El Grande, Tigris & Euphrates.
Chuckila, pot sa te tentez cu un Puerto Rico? Am editia "buna" aniversara, nu cea urata si cu cartoane subtiri.
Maestre suf, tu ce ai hotarat ca aduci?
Si foarte important: joaca cineva GO?
paka: mai e loc de Robinson Crusoe si Evo?
Si va trebui sa decidem care aducem urmatoarele, pentru ca le avem mai multi (desi poate nu ar strica sa avem si cate 2 copii la cati suntem): Agricola, Dixit, El Grande, Tigris & Euphrates.
Chuckila, pot sa te tentez cu un Puerto Rico? Am editia "buna" aniversara, nu cea urata si cu cartoane subtiri.
Maestre suf, tu ce ai hotarat ca aduci?
Si foarte important: joaca cineva GO?
- alia
- Special Meeple

Sigur. Adaug si Fairy Tale. Chiar astazi am aranjat bagajele (bagajele jocuri nu restul) si gramada arata cam asa:
Pick&Pack/ GOSU/ Rattus+exp/ Stronghold/ Dune/ Troyes/ Eclipse/ High Frontier/ Tichu/ Dungeon Lords/ Tales of the Arabian Nights/ Castles of Burgundy/ Lancaster/ De Vulgari Eloquentia/ Antics/ Fairy Tale/ Innovation/ Thunderstone/ Hive Carbon/ Citadels/ Okko/ Mr. Jack Pocket.
Al meu Dixit este plecat de acasa asa ca nu-l pot aduce. La fel si Agricola.
Apropo de Fairy Tale, noua ne-a placut si l-am priceput repejor dar n-am mai reusit sa convingem pe nimeni, dimpotriva, am avut doar reactii negative la adresa lui:(
P.S. Acum ma uit la jocurile adunate si zici ca ne pregatim sa ne mutam, asa de mare a muntele:D
Pick&Pack/ GOSU/ Rattus+exp/ Stronghold/ Dune/ Troyes/ Eclipse/ High Frontier/ Tichu/ Dungeon Lords/ Tales of the Arabian Nights/ Castles of Burgundy/ Lancaster/ De Vulgari Eloquentia/ Antics/ Fairy Tale/ Innovation/ Thunderstone/ Hive Carbon/ Citadels/ Okko/ Mr. Jack Pocket.
Al meu Dixit este plecat de acasa asa ca nu-l pot aduce. La fel si Agricola.
Apropo de Fairy Tale, noua ne-a placut si l-am priceput repejor dar n-am mai reusit sa convingem pe nimeni, dimpotriva, am avut doar reactii negative la adresa lui:(
P.S. Acum ma uit la jocurile adunate si zici ca ne pregatim sa ne mutam, asa de mare a muntele:D
Last edited by alia on 25 Nov 2012, 14:15, edited 1 time in total.
-
Ioan76
Nu am mai jucat din facultate ... dar pot încerca.djdano wrote:Si foarte important: joaca cineva GO?
- DanielIndru
- King Meeple

OK, o sa aduc atunci piesele de GO si Pret-a-Porter (am facut pe spatele plansei un caroiaj de 19 x 19 sa am set portabil
).
Aduc si Dixit ca le am pe toate, inclusiv 3.
Aduc si Dixit ca le am pe toate, inclusiv 3.
- suf
- King Meeple

Pai nu stiu. Ce vreti de la mine? Din astea adica.djdano wrote:Maestre suf, tu ce ai hotarat ca aduci?
- imba
- King Meeple

@suf de la tine as vrea asa: Nexus Ops, Railways of the World, Cosmic Encounter (daca nu vine altcineva cu el) si as juca si un C&C:A cu tine, dar daca e prea mare deranju, nu il aduce. 
- DanielIndru
- King Meeple

@suf
Musai: Ascension si Imperial 2030 (ai mai multe Ascension decat mine, iar ale mele Imperial sunt ambele in aceeasi cutie, deci greu de carat).
Eventual de discutat daca le aducem si cum le impartim intre noi: Vinhos, Die Macher, Indonesia, Automobile, Caylus, Navegador, Tinner's Trail.
Io aduc sigur:
Through the Ages
Dixit - toate
Pret-a-Porter
Tzolk'in
Morels
Puerto Rico Anniversary
Ma mai gandesc la Brass, Khronos, Container si Terra Mystica.
Musai: Ascension si Imperial 2030 (ai mai multe Ascension decat mine, iar ale mele Imperial sunt ambele in aceeasi cutie, deci greu de carat).
Eventual de discutat daca le aducem si cum le impartim intre noi: Vinhos, Die Macher, Indonesia, Automobile, Caylus, Navegador, Tinner's Trail.
Io aduc sigur:
Through the Ages
Dixit - toate
Pret-a-Porter
Tzolk'in
Morels
Puerto Rico Anniversary
Ma mai gandesc la Brass, Khronos, Container si Terra Mystica.
- suf
- King Meeple

Bine, deci lista preliminara arata asa:
Nexus Ops (2 jucatori, poate 4)
Railways of the World (4-6 jucatori)
Cosmic Encounter (4-8 jucatori)
C&C:A (2 jucatori)
Ascension (2-3 jucatori)
Imperial 2030 (4 jucatori)
@djdano: Neaparat Die Macher si Automobile. La ce lista am momentan pot sa le aduc eu CRED.
Nexus Ops (2 jucatori, poate 4)
Railways of the World (4-6 jucatori)
Cosmic Encounter (4-8 jucatori)
C&C:A (2 jucatori)
Ascension (2-3 jucatori)
Imperial 2030 (4 jucatori)
@djdano: Neaparat Die Macher si Automobile. La ce lista am momentan pot sa le aduc eu CRED.