Vad ca suntem 3-4 persoane care au o parere, restul se supun majoritatii banuiesc.
Pana la urma care este varianta ramasa? cea a lui dtivadar? dar mai este valabila? ca ne miscam foarte greu.
Am mentionat ca nu am pretentii pentru ca daca din astia 4-5 care vorbim activ despre cazare vine fiecare cu o doleanta, se intrerup tratativele si cautam cazarea perfecta pana in septembrie.
Eu prefer varianta scumpa gasita de mine
pe principiul merg in vacanta si vreau sa ma simt bine. Prefer sa dau 20-30 lei in plus pe zi pt cateva facilitati extra, cu toate astea nu o sa ma pun eu contra si am zis ca merg oriunde, pentru ca
scopul principal este sa ne jucam impreuna.
Atunci cand solicitati varianta fara masa, mentionati ca sunt circa 4-6 persoane care au nevoie de un regim alimentar strict. Daca le ceri varianta din start fara masa, fara sa le dai detalii extra or sa creada ca majoritatea vin cu conserve in buzunar si atunci iti spun ca nu iti dau fara masa. Am vorbit cu multa lume la telefon pentru cazari si majoritatea sunt oameni simpli care stau mai prost cu comunicarea si se sperie cand aud cuvinte cheie