să-mi dea add pe YM (elite_nabukadnezar@yahoo.com) sau mesaj pe privat
* cine vrea să vină la un Cyclades simplu săptămâna asta și cu extensiile în săptămânile care urmează (chiar și cărțile promoționale)
sau
* cine vrea să joace Agricola în lunile care urmează
sau
* cine vrea să joace 7 Wonders + Leaders în lunile care urmează
sau
* cine vrea să joace Twilight Struggle în lunile care urmează
sau
* cine vrea să joace Through the Ages în lunile care urmează
sau
* cine vrea să joace Puerto Rico: Anniversary Edition în lunile care urmează
review al jocului Cyclades aici:
https://www.youtube.com/watch?v=bgfsAai8Qdw
Am juca la mine acasă, într-o ambiență primitoare : )
Cyclades + Agricola + Through The Ages + Twilight Struggle..
- mihai
- Special Meeple

Re: Cyclades + Agricola + Through The Ages + Twilight Strugg
salut,
Cyclades se joaca in fiecare marti, in Lente, la intalnirile Taraba de Jocuri...cred ca de cand tinem intalnirile acolo nu a fost intalnire fara Cyclades...si din restul s-au mai jucat dar nu cu aceeasi frecventa ..
Cyclades se joaca in fiecare marti, in Lente, la intalnirile Taraba de Jocuri...cred ca de cand tinem intalnirile acolo nu a fost intalnire fara Cyclades...si din restul s-au mai jucat dar nu cu aceeasi frecventa ..
- VickdaReaper
- Super Moderator

-
Nabukadnezar
Re: Cyclades + Agricola + Through The Ages + Twilight Strugg
Păi să știi că săptămâna trecută, marți, am fost printre cei care au împrumutat jocul Cyclades de la voi pentru câteva ore. Nici ăsta care-l am acum nu-mi aparține, e al lui Cezar Tabarcea. Am făcut și eu comandă pentru joc + extensie + carțile promo.mihai wrote:salut,