Canasta Bucuresti

Sectiune destinata discutiilor premergatoare organizarii intalnirlor de boardgames. Aici puteti anunta ce doriti sa jucati, unde si cand si daca sunteti mai multi doritori anuntati in Intalniri ce ati pus la cale.
Post Reply
danihil69

Canasta Bucuresti

08 Feb 2011, 10:18

Salut!

Foarte pe scurt: se cauta jucatori de canasta. Eu, impreuna cu un prieten, ne-am saturat de jucat on-line si am vrea sa traim senzatiile -totusi unice - ale jocului la masa. Putem discuta despre orice varianta de regulament, nu tinem sa jucam in aceeasi echipa...
Punem la bataie si un loc de intalnire - la unul dintre noi acasa. Am prefera sa jucam in weekend-uri - undeva in intervalul 10-18 cand prietenele ne sunt la servici :) - dar si aici suntem flexibili, discutam eventuale propuneri. E loc si de mai multe mese daca circumstantele o vor cere :).
Sper sa fi trezit interesul cuiva cu initiativa noastra. Va astept aici cu raspunsuri.

PA

suf
King Meeple
King Meeple

Re: Canasta Bucuresti

08 Feb 2011, 11:05

(Off topic) M-as baga la o canasta de-as fi din Bucuresti. Mi-am amintit de serile de canasta cand jucam pana ne durea mintea. Ce sentiment era cand tineam minte 20-30 de carti din teanc si ce statistici mai faceam! Din pacate mai nou canasta a fost nevoita sa faca loc altor jocuri. Bafta la gasit jucatori si distractie la joc!

Post Reply

Return to “Discutii preliminare intalniri”