Concurs Lex Hobby Store & BoardGames BLOG

Post Reply
CostyBGB
Special Meeple
Special Meeple

Concurs Lex Hobby Store & BoardGames BLOG

01 Aug 2011, 22:45

Cum toti ne jucam, Lex Hobby Store s-a hotarat sa organizeze un concurs si sa ofere premii jucatorilor ce ne vor trimite sesiunile lor de boardgames.

Premiile puse in joc
- Locul 1 – jocuri de societate in valoare de 250 lei;
- Locul 2 – jocuri de societate in valoare de 100 lei;
- Mentiuni – toti ceilalti participanti au 10 % reducere la 1 joc de societate cumparat in perioada 2 august – 30 septembrie 2011.

Perioada de desfasurare a concursului: 2 – 30 august 2011.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga?

Trimiteti o sesiune de boardgames cu un joc ce se regaseste in oferta Lex Hobby Store pe adresa contact[arond]boardgames-blog[punct]ro in perioada 2 – 30 august 2011 si aceasta fi publicata pe blog. Asteptam sesiuni in limba romana, texte originale, ce nu au mai fost publicate pana acum pe niciun site.

Regulament, conditii de participare si alegerea castigatorului:

- textul sesiunilor sa fie de minim 3/4 dintr-o pagina A4, font de 12, Times New Roman;
- toate textele primite sa fie originale (sa nu mai fie publicate pana acum pe niciun site);
- textele trimise si publicate pe blog NU se vor incarca si pe alte site-uri in afara de http://www.boardgames-blog.ro si http://lexshop.ro/blog;
- sa contina minim 3 poze din timpul jocului;
- jocul ales pentru sesiune trebuie sa se regaseasca in oferta b]Lex Hobby Store[/b];
- livrarea premiilor se face doar in Romania, de catre Lex Hobby Store;
- alegerea castigatorilor se va face prin tragere la sorti in data de 31 august 2011 in Ceainaria Tabiet;
- o persoana poate trimite mai multe sesiuni de boardgames, in acest fel avand mai multe sanse la tragerea la sorti;
- reducerea de 10 % nu se cumuleaza cu alte oferte prezente pe site-ul http://www.lexshop.ro/produse/8/boardgames.html;
- sa nu mai fie facuta nicio alta sesiune de catre alt participant in acest concurs la acelasi joc (De ex. 2 jucatori, nu au voie sa trimita sesiuni de Carcassonne, doar unul dintre ei, primul);
- verificati daca nu a mai trimis si altcineva o sesiune participanta la acest concurs cu acelasi joc;
- indiferent de numarul de sesiuni trimise, reducerea de 10 % este per persoana, nu se cumuleaza;
- castigatorii locurilor 1 si 2 nu beneficiaza si de reducerea de 10%;
- acest regulament se poate schimba pe parcursul concursului;
- daca aveti mai multe poze, puteti folosi pentru trimiterea lor serviciul http://www.transfer.ro .

Exemple de sesiuni de boardgames gasiti si la noi pe blog aici.

Mult succes! Mai multe sesiuni, mai multe sanse!!!
Lex Hobby Store & BoardGames BLOG
Costy de la BoardGames BLOG (primul blog de boardgames din Romania)
Colectia de jocuri BGB

CostyBGB
Special Meeple
Special Meeple

Re: Concurs Lex Hobby Store & BoardGames BLOG

03 Aug 2011, 10:15

Costy de la BoardGames BLOG (primul blog de boardgames din Romania)
Colectia de jocuri BGB

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

01 Sep 2011, 16:23

In primul rand il felicit pe Costy pentru initiativa si pe Lex pentru darnicie. Ii felicit si pe castigatori si apreciez munca depusa de toti participantii.
Nu e usor sa scrii o sesiune de joc buna, care sa surprinda atmosfera jocului si sa redea ce ai simtit tu cand ai avut in fatza masa cu toate componentele insirate, deciziile pe care a trebuit sa le iei, strategiile pe care le-ai adoptat sau buna dispozitie care era in jur.

Ceea ce ma duce la urmatorul punct, in care as vrea sa imi exprim o oarecare nemultumire legata de felul in care s-au decis castigatorii.
Sunt perfect de acord cu ideea "mai multe sesiuni inseamna mai multe sanse", dar nu sunt de acord cu ideea tragerii la sorti a castigatorilor.
De ce? Pentru ca in felul asta incurajam oamenii sa scrie mult, nu neaparat creativ sau deosebit sau frumos.
Mai multe sesiuni ar trebui sa insemne mai multe sanse in contextul in care poate unele sesiuni au fost scrise pentru jocuri mai obscure, sau in stiluri experimentale, sau poate eram obosit si ma grabeam si pot sa repar ceva cu urmatoarele.

Sa nu ma intelegeti gresit, nu critic in vreun fel calitatea sesiunilor de joc participante, imi exprim doar motivele pentru care eu (si poate altii) am ales sa nu participam.
Da, am participat anterior la un concurs la care alegerea castigatorului s-a facut tot prin tragere la sorti, dar circumstantele au fost oarecum diferite: aveam deja ideea articolului in minte si urma oricum sa il public pe forum si, in plus, ma intriga ideea de joc ascuns pe care nu pot sa-l ghicesc. :)

Chiar daca nu e absolut nimeni in asentimentul meu, ridic totusi vocea si zic: haideti sa incercam sa gasim alte modalitati de a desemna castigatorul. Un juriu mai mult sau mai putin oficial, un sistem de notare din partea celorlalti participanti si a juriului (asa cum s-a intamplat in cazul "Bacu' la boardgames"), ceva organizat si palpabil, dar nu hazardul tragerii la sorti. Matematica asta in care "am scris 2 lucrari, sunt 10 in total, am 20% sanse sa castig" nu imi place. Haideti sa incurajam alte lucruri in detrimentul loteriei - creativitatea, originalitatea, simtul umorului, vocabularul, cursivitatea, pozele frumoase, etc

s3rgiu01

01 Sep 2011, 20:48

Trebuie sa recunosc. Nici eu nu am fost chiar asa de incantat de ideea tragerii la sorti. Trebuie cautata o modalitate mai sigura de a determina un castigator. Mi-a placut concursul. Felicitari BGB si Lex! As vrea totusi sa nu lasam participantii sa voteze intre ei. Un juriu ar fi mai bine sau daca nu, sa facem un topic pentru a cauta o modalitate. Poate mai au si altii idei.

Cat despre calitatea sesiunilor trebuie sa recunoastem. Unele au fost facute doar pentru a creste sansele de castig iar aici si eu sunt vinovat. La ultimile doua sesiuni pur si simplu nu aveam chef dar le-am facut pentru a castiga. Totusi nu mi-a iesit :D Asta e.

Post Reply

Return to “Concursuri ForumBoardGames.ro si parteneri”