Small World Underground - Drow Sticker

Post Reply
DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

Small World Underground - Drow Sticker

19 Aug 2011, 16:38

Inainte de lansarea oficiala a jocului, Days of Wonder a avut un concurs pe BGG in urma caruia se putea castiga o copie a jocului.
Am participat si nu am castigat, in schimb am primit prin posta un sticker cu rasa Drow. Ca sa va faceti o idee, dimensiunile sunt de 95 x 95 mm, deci nu e foarte mare.
Image
Eu nu sunt un fan al jocului - mi-am vandut chiar si copia de Small World dupa 3 incercari in urma carora nu am simtit fascinatie.
Asa ca in loc sa-l lipesc pe frigider sau pe cadrul bicicletei, o sa-l dau cuiva de pe forum.

Ca sa-l castigati trebuie sa-mi dovediti cumva ca sunteti intr-adevar un fan Small World (cu sau fara Underground), ca va place jocul sau va plac rasele sau va prinde universul creat de Philippe Keyaerts.
Postati deci aici ceva legat de joc - o sesiune reusita, o poza inedita, pe voi imbracati in Willow Wasp sau Elf... you get the idea.

Termenul de participare e pana luni seara iar marti voi alege un castigator.

acidutzu

Re: Small World Underground - Drow Sticker

19 Aug 2011, 16:54

offf, unde sa gasesc un costum de elf pt jenny?

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

19 Aug 2011, 16:59

Nu trebuie costum... vopseste-o verde, fa-i urechile mai ascutite, parul de pe cap fa-l alb, incinge-o cu un arc si pune-i o tolba cu sageti.
Ah, si invatz-o cateva cuvinte de baza. :)

acidutzu

19 Aug 2011, 20:18

Incep sa o invat numele propriu - Natia úmëa mëoi (marea pisica diabolica). De acolo totul se va desfasura fara probleme.

Post Reply

Return to “Concursuri ForumBoardGames.ro si parteneri”