Viceroy
-
Imago
- Administrator

- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Re: Viceroy
@ BeatU - cel mai probabil la sfarsitul lui iulie - inceputul lui august va ajunge jocul la noi. Cel putin asta e ultima estimare dupa shipping update-ul de ieri al celor de la Mayday Games. Sper sa ajunga cu bine, exista deja cateva comentarii ale unor backeri din Canada si State potrivit cărora jocurile nu au fost ambalate corespunzator (doar un plic cu bule) si au ajuns la destinatie lovite.
- arthuriovan
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
- arthuriovan
- King Meeple

-
marcualecs
- Chief Meeple

Daca Gems- urile sunt incluse in cutia jocului imi poti desface linistit jocul sa le iei de acolo pentru cine avea nevoie doar de gems-uri.
Eu nu am vrut componente extra si nu are rost sa trimiti jocul pana la brasov sa il desigilez eu si sa trimit de la brasov la bucuresti niste gems-uri.
Eu nu am vrut componente extra si nu are rost sa trimiti jocul pana la brasov sa il desigilez eu si sa trimit de la brasov la bucuresti niste gems-uri.
- bogdanm
- King Meeple

eu am inteles ca vaporul ajunge in port pe 22 august 
Just a quick update to all EU backers that you should be getting an email from Spiral Galaxy soon to ask you to confirm your address and rewards. We expect the container with the shipment to hit port on Aug. 22-24 and arrive to the warehouse inland about Aug. 28.
si eu am primit mailul respectiv dar nu inteleg ce e "2 x 10mm White Cube" cand eu am cerut gems
Just a quick update to all EU backers that you should be getting an email from Spiral Galaxy soon to ask you to confirm your address and rewards. We expect the container with the shipment to hit port on Aug. 22-24 and arrive to the warehouse inland about Aug. 28.
si eu am primit mailul respectiv dar nu inteleg ce e "2 x 10mm White Cube" cand eu am cerut gems
- arthuriovan
- King Meeple

Vezi la comentarii - in ultimul update au gresit delivery date, ar trebui sa fie late july - early august. Misteriosul white cube e round tracker. De gems au uitat sa specifice in email, o sa remedieze problema fara a face noi nimic.
- arthuriovan
- King Meeple

Oricum sunt numeroase comentarii negative ref productie si shipping - jocurile au ajuns la backeri din State si Canada lovite si impachetate impropriu, cartile sunt foarte subtiri, cutia nu se inchide bine si este subtire - de fapt playmatul si gems sunt singurele componente laudate... A si cartile promo care trebuiau sa fie 4 diferite sunt de fapt 2 de doua ori - unele au ajuns deja warped... Ce sa mai... o adevarata catastrofa din partea Mayday ( care se apara spunand ca am beneficiat de un pret foarte bun si cam atat..).
Last edited by arthuriovan on 21 Jul 2015, 17:45, edited 1 time in total.
- Chuckila
- King Meeple

- arthuriovan
- King Meeple

Din pacate jocurile nu au ajuns nici pana acum...
. Am primit un email pe 20 iulie de la Spiral Galaxy Games (cei care se ocupa de livrarea jocurilor in Europa) - cu detalii despre comanda si promisiunea ca vor trimite curand jocurile. Mai apoi pe 5 august am primit inca un mesaj in care mi s-a comunicat ca vor fi adaugate plastic gems coletului (initial nu erau enumerate in comanda). De atunci nimic... liniste - le-am trimis ieri un email celor de la Spiral Galaxy Games pentru a solicita informatii despre colet, dar nu mi-au raspuns inca.
- Teddy
- King Meeple

Chiar vroiam sa te mai intreb daca se mai aude ceva, mai ales cand am vazut ca a scos Angeleye viceroy la vanzare :p
Ma mananca palma
)
Ma mananca palma
- Teddy
- King Meeple

Super.. o alta campanie de succes in care apare prima data la distribuitori si apoi la backeri...iei
- arthuriovan
- King Meeple

Am primit raspuns de la Spiral Galaxy Games cum ca a fost expediat coletul pe 14.08.2015. Coletul nu are tracking number si nu au specificat nici serviciul folosit (apare unknown). Cu toate astea pe pagina de comments a proiectului Viceroy, cei mai multi sustinatori spun ca ar fi fost utilizat Royal Mail Economy International - care are un timp estimat de livrare de pana la 5 saptamani!!!
So, in short - poate sa ajunga saptamana asta sau la fel de posibil poate sa ajunga peste 3 saptamani!!! Nu stiu ce ziceti voi, dar pentru mine asta e clar ultimul proiect al celor de la Mayday Games pe care il mai sustin.
So, in short - poate sa ajunga saptamana asta sau la fel de posibil poate sa ajunga peste 3 saptamani!!! Nu stiu ce ziceti voi, dar pentru mine asta e clar ultimul proiect al celor de la Mayday Games pe care il mai sustin.
- suf
- King Meeple

Costa mult livrarile, de-asta au trimis asa. Sunt sanse mari sa ajunga in 2-3 saptamani, dar cu putin "noroc" poate sa treaca de o luna jumate. Cel mai mult dureaza pana ajunge de la Posta Romana la tine. Am avut surpriza sa anunt ca n-a mai venit pachetul, au trimis altul, si dupa doua luni au venit amnandoua...
-
DeeDee
- King Meeple

- Teddy
- King Meeple

Uuuu frumos asa.. asta imi da sperante.deevinnula wrote:Eu l-am primit azi
Arthur, daca vrei vin eu sa-ti verific cutia postala
- arthuriovan
- King Meeple

Din pacate nu a ajuns Viceroy nici pana acum...
Sper sa vina saptamana viitoare - am sa anunt cand ajunge.
@ Teddy - este posibil ca pachetul lui deevinnula sa fi fost expediat mai devreme de 14 august si din cauza asta l-a primit mai repede.
@ Teddy - este posibil ca pachetul lui deevinnula sa fi fost expediat mai devreme de 14 august si din cauza asta l-a primit mai repede.
- VickdaReaper
- Super Moderator