Dupa cum spune si titlul am gasit un proiect foarte interesant pe kickstarter :
Francis Drake
Cred ca s-ar gasi inca 5 oameni interesati dar in primul rand sper sa ne ajute cineva cu un magazin deoarece, cel mai avantajos pledge ar fi cel de 240 $ dar este "Retailers only"
Francis Drake
- vall
- King Meeple

Re: Francis Drake
Nu arata rau deloc si de principiu as fi interesat si eu dar hai sa vedem niste costuri totale intai pentru ca transportul e un capitol dureros.
Initial am crezut ca FRED Distribution retail network member poate fi un obstacol dar am sapat un pic si nu cred ca e o problema pentru un magazin de la noi sa devina membru FRED. Mai mult decat atat, exista deja un magazin din Romania care este listat in FRED Store Locator
So, any shop jumping in?
Initial am crezut ca FRED Distribution retail network member poate fi un obstacol dar am sapat un pic si nu cred ca e o problema pentru un magazin de la noi sa devina membru FRED. Mai mult decat atat, exista deja un magazin din Romania care este listat in FRED Store Locator
So, any shop jumping in?
-
singerete
Not bad. Daca se baga un shop la inaintare sa faca pledge la 240 intru si eu in hora.
- vall
- King Meeple

Am pus o intrebare legata de shipping-ul unui 6-pack si culmea e ca am si primit raspuns.
The actual ship cost for 6 games to Romania is $233.04 through USPS Priority Mail. We will pay for $30.00 of the shipping so your cost would be $203.00. It is expensive because of the size and weight of this game.
Asta duce costul la 74$/joc, cam 250+ ron daca se baga un magazin. Daca nu, mai punem aproape 20$/buc.
The actual ship cost for 6 games to Romania is $233.04 through USPS Priority Mail. We will pay for $30.00 of the shipping so your cost would be $203.00. It is expensive because of the size and weight of this game.
Asta duce costul la 74$/joc, cam 250+ ron daca se baga un magazin. Daca nu, mai punem aproape 20$/buc.
- AngelEye
- King Meeple

-
LexHobbyStore
Am pledguid pentru 6 copii.
Pret per copie: 280 lei
Pret per copie la primele 6 buc: 250 lei
Daca este cineva interesat, PM me please.
Plata se va face catre Lex Grup in momentul livrarii de la Lex la client.
Pret per copie: 280 lei
Pret per copie la primele 6 buc: 250 lei
Daca este cineva interesat, PM me please.
Plata se va face catre Lex Grup in momentul livrarii de la Lex la client.