http://www.kickstarter.com/projects/cze ... -card-game
Este un joc ce vrea sa aduca ceva nou in piata si anume un MMO (gen World of Warcraft, Guild Wars etc.) dar cu carti de joc (gen MtG), totul fiind digital. Din putinele informatii care sunt pe pagina de kickstarter jocul pare interesant si chiar aduce ceva lucruri noi din perspoectiva tcg-ului: carti care se transforma in timpul meciului, echipamente care pot fi atasate unor carti, gems pentru sockets pentru a imbunatati anumite carti, carti care au 3 fete (da, se numeste doubleback). Vor fi deck-uri separate pentru pve si pvp. La pve vei merge cu prietenii si te vei duela cu un AI pentru a castiga loot (carti si boostere (cred) ) iar la pvp vor fi turnee individuale sau pe echipe (guild tournaments).
Oamenii au facut destule jocuri interesante: WoW TCG fiind probabil cel mai cunoscut, Walkind Dead the boardgame, DC Universe deck building game etc. Vad ca merg pe franchise cunoscute.
Jocul va fi free to play si o sa apara in septembrie (cel putin asa zic ei). Este deja funded si are si ceva stretch goals completate. Cine va face pledge va primii o gramada de carti (in functie si de nivelul pledge-ului) + beta ionvite + maruntisuri
Eu inca nu sunt decis la ce nivel sa fac, 65$ pare cel mai profitabil insa e cam mult pentru mine. Cel mai probabil o sa ma bag la 35$, dar mai astept pana la finalul campaniei sa vad ce goals mai apar.
Mai cititi si voi pe acolo si spuneti-mi ce parere aveti depsre joc, chiar daca o sa faceti pledge sau nu. Chiar ma intereseaza si alte pareri pentru ca inca nu sunt decis 100% daca e un joc bun sau nu, mai ales ca in curand apare si Hearthstone.