Raspuns de la Regatul Jocurilor: s-a bagat Alex.
http://www.regatuljocurilor.ro/strategi ... -5989.html

La Regat platesti cand vine jocul si/sau extensia.aadrian wrote: ↑16 Apr 2019, 22:07Eu nu înțeleg o chestiune. Care ar fi avantajul dacă se bagă regatul?
Văd că nu sunt pledge-uri pentru retaileri.
Deci ar fi o economie la transport pentru că pentru că plătești $16 indiferent de numarul de exempare comandate ale extensiei.
Dar se adaugă transportul de la regat plus un comision.
E ceva ce îmi scapă? Eventual poate se negociază în privat între companie și regat?

La unele campanii , da, sunt preturi preferentiale pentru retail-ari sau doar pentru ca se ia la volum 6-12-18 bucati se negociaza.

Miţã wrote: ↑16 Apr 2019, 22:29La Regat platesti cand vine jocul si/sau extensia.aadrian wrote: ↑16 Apr 2019, 22:07Eu nu înțeleg o chestiune. Care ar fi avantajul dacă se bagă regatul?
Deci ar fi o economie la transport pentru că pentru că plătești $16 indiferent de numarul de exempare comandate ale extensiei.
E ceva ce îmi scapă? Eventual poate se negociază în privat între companie și regat?

Vad ca:aadrian wrote: ↑16 Apr 2019, 22:07Eu nu înțeleg o chestiune. Care ar fi avantajul dacă se bagă regatul?
De pe pagina de KSWe are excited to offer retailer packages for Brick and Mortar stores. For more information, please email us at: retailers@indieboardsandcards.com.

Si eu m-am uitat dar daca acum comanzi tot ce a aparut pentru Terraforming Mars de la regat cosul ar fi de 705 lei la care ai un discount de 15% deci poti plati 600 lei si sa astepti doar dupa extensia de la KS

Are discount daca are deja comenzi facute si platite in valoare de 5.000 lei.

Exact asta am calculat mai înainte