[cooliris]api://picasaweb.google.com/?user=105730453825921507572%26album=IntalnireForumBoardGamesRo25062011#[/cooliris]
Din pacate nu prea am reusit ce ne-am propus la intalnirea asta. Am fi vrut eu si cu imba sa facem un mic anunt in care sa explicam cam care am vrea sa fie formatul intalnirilor de-acum incolo.Insa cum lumea a venit in transe, unii au plecat mai repede, altii au venit mai tarziu, nu am reusit decat sa explic fugitiv lui cristianf si lui alexddumitru. De altfel, desi ceainaria era plina la un moment dat, cred ca doar o mica parte erau veniti in urma anunturilor noastre, restul fiind mai degraba clienti obisnuiti de sambata seara. Data viitoare vom avea in proportie de 99% un invitat special si sper ca acest lucru sa trezeasca suficient interes incat sa vina lumea si pentru asta, nu doar pentru jocuri.
Lasand la o parte problemele de mai sus, totusi cei prezenti s-au jucat si imi pare ca s-au si distrat. Raman cu satisfactia ca, pe langa cei obisnuiti ai ceainariei si ai intalnirilor si-au facut aparitia si oameni noi (pentru mine cel putin), precum Methos sau domnisoara care a facut rezervare pe Facebook, Elena, daca nu ma insel. Sper ca s-au simtit bine si ca o sa mai vina la intalniri si ei si prietenii lor
@cristianf: nu e rea ideea cu tag-uri sau ceva asemanator, poate incercam sa o punem in practica data viitoare.