NOAPTEA DEVORATORILOR DE BOARDGAMES - 21.04.2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: NOAPTEA DEVORATORILOR DE BOARDGAMES - 21.04.2012
Deci mai sunt locuri in timpul concursurilor (si mai joaca lumea si altceva?) sau vin dupa ce se termina toate competitiile?
- mihai
- Special Meeple

Sunt locuri si in timpul concursurilor, doar ca mai putine. Pe parcursul timpului se elibereaza mese treptat. Deci poti veni si mai devreme.
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
masa de 6 de la 19:30 eu plz.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- mihai
- Special Meeple

@MandrulDuce - ok, am notat. Te rog sa imi spui (daca ai cum) care ar fi cele 6 persoane, ca sa stiu in cazul in care se mai inscriu si altii daca sunt sau nu la tine la masa. Mersi.
- MandrulDuce
- King Meeple

Vreau masa de Dune/REX. 5 locuri libere...dar sa fiu eu sigur ca apare l ora aia si p o masa sigur acest joc
- mihai
- Special Meeple

ok, am inteles. Deci sunt practic inca 5 locuri libere, got it. La Dune eu sigur m-as baga, dar din pacate la runda a 2a, pana se termina concursul nu cred ca ma "introduc" la vreun joc serios.
-
cristina
@imba: Nu am inteles ce vrei sa joci pana la urma!?! Parasesti masa de TI3?!
TI3 in 8:
1)cristina
2)marius
3)keyser
4)angeleye
5)mono
6)adrim
7)claudia
8)?imba???
Daca mai renunta cineva, sa anunte aici, doritori mai sunt!
TI3 in 8:
1)cristina
2)marius
3)keyser
4)angeleye
5)mono
6)adrim
7)claudia
8)?imba???
Daca mai renunta cineva, sa anunte aici, doritori mai sunt!
- imba
- King Meeple

Cu riscul ca toata masa sa imi zica numai lucruri rele (am mai jucat TI3 1 data, 1 tura) si cu scuze pentru ca il tot chinui pe mihai, o sa raman la masa de TI3 atunci
. Ar fi poate o idee sa ne mai vedem in formatie ceva mai restransa sa mai joc vreo 2-3 ture, desi ma prind repede de obicei 
-
pfinix
mai e loc?
pana acum suntem 3 inscrisi la T2R, dar s-ar putea sa mai ramanem si dupa concurs (desi nu chiar toata noaptea ... nu stiu de fapt).
As vrea deci sa rezerv 4 locuri dupa concursuri, daca mai e loc.
pana acum suntem 3 inscrisi la T2R, dar s-ar putea sa mai ramanem si dupa concurs (desi nu chiar toata noaptea ... nu stiu de fapt).
As vrea deci sa rezerv 4 locuri dupa concursuri, daca mai e loc.
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Sal. Eu unul sunt inscris la concursul de Ticket to Ride dar as mai vrea sa raman si dupa aceea, sper ca nu este o problema (suntem 4 persoane in total). Tks
- Keyser
- King Meeple

imba wrote:Cu riscul ca toata masa sa imi zica numai lucruri rele (am mai jucat TI3 1 data, 1 tura) si cu scuze pentru ca il tot chinui pe mihai, o sa raman la masa de TI3 atunci. Ar fi poate o idee sa ne mai vedem in formatie ceva mai restransa sa mai joc vreo 2-3 ture, desi ma prind repede de obicei
Nu stiu daca mai e timp de o intalnire preliminara. (fiind si Pastele) dar sigur nu vor fi probleme, explica Marius jocul
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
-
m4r1us
Cred ca putem aranja o întâlnire preliminară pt imba, adrim şi claudia
dar după paşte
- AngelEye
- King Meeple

Si eu cred ca ar fi bine o intalnire preliminara dar cred ca ar trebui marti,miercuri ca sa fim fresh sambata 
-
m4r1us
Aşa mă gândeam si eu. Dar tu ce ai păţit?
ai uitat regulile de când ai înstrăinat TI ? 
- Methos
- Chief Meeple

- Custom Rank: wandering shade
Ca idee.
Pentru cine este interesat.
Or sa fie 2 mese cu joace grele
Game of Thrones 2nd ed. (2 locuri sunt luate default) mai trebuie 3 oameni interesati. ( eu unu nu o sa joc
)
SI
O masa cu Descent / Mansion of Madness ( 1 loc luat de je ca overlord/keeper, deci mai trebuie 4 suflete
)
Poate si Starcraft (o sa il iau cu mine pentru orice eventualitate)
Astept doritori.
Pentru cine este interesat.
Or sa fie 2 mese cu joace grele
Game of Thrones 2nd ed. (2 locuri sunt luate default) mai trebuie 3 oameni interesati. ( eu unu nu o sa joc
SI
O masa cu Descent / Mansion of Madness ( 1 loc luat de je ca overlord/keeper, deci mai trebuie 4 suflete
Poate si Starcraft (o sa il iau cu mine pentru orice eventualitate)
Astept doritori.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Eu o sa vin probabil de la ora 16 (daca nu intervine nimic pe parcurs). Evident, o sa aduc si ceva jocuri la mine, ramane de vazut care (accept cereri de jocuri, dar sa nu fie prea multe, caci nu o sa am cum sa le car).
In plus, la Twilight Imperium nu o sa iau parte, foarte probabil nici la A Game of Thrones sau Mansions of Madness/ Descent, dintre ce s-a discutat (mai aprins) pe aicea. Dar sunt deschis la alte propuneri...
In plus, la Twilight Imperium nu o sa iau parte, foarte probabil nici la A Game of Thrones sau Mansions of Madness/ Descent, dintre ce s-a discutat (mai aprins) pe aicea. Dar sunt deschis la alte propuneri...
- MandrulDuce
- King Meeple

Dune?
- AngelEye
- King Meeple

- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Din punctul nostru de vedere ar fi minunat, dar deocamdata nu pot sa confirm ziua. Abia marti, mai spre dupamasa, in functie de situatia de la munca ...AngelEye wrote:Si eu cred ca ar fi bine o intalnire preliminara dar cred ca ar trebui marti,miercuri ca sa fim fresh sambata