12.4 hours left to offer (add) games
August 2013 Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- Chuckila
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Re: August 2013 Romanian Math Trade
Poti sa-mi trimiti te rog o poza cu piesele de GO? Sau poti sa o pui aici sau in descrierea din geeklist de pe BGG.26octombrie wrote:am reusit si eu, intr-un tarziu. nimeni nou?
Si dimensiunile ma intereseaza.
Multumesc!
- VickdaReaper
- Super Moderator

Eu as vrea sa anunt de pe acum ca in cazul in care o sa fiu implicat in vre-un schimb, voi putea face livrarea doar incepand cu 16 august, deoarece pana atunci sunt plecat din Bucuresti.
- Chuckila
- King Meeple

Doua anunturi si din partea mea:
1. Deseara voi inchide geeklistul tarziu, doar dupa ce ma voi intoarce acasa. Cu siguranta nu va fi inainte de 12:00-01:00.
2. De sambata dimineata cel mai probabil voi fi plecat din Cluj, deci nu cred ca voi reusi sa pun jocurile la Posta decat dupa concediu. Adica dupa 26 August. Daca voi avea ceva de primit din zona Sibiu/Brasov/Bucuresti, s-ar putea sa le recuperez de pe drum incepand de duminica/luni si sa salvez expeditorul de un drum la PR.
1. Deseara voi inchide geeklistul tarziu, doar dupa ce ma voi intoarce acasa. Cu siguranta nu va fi inainte de 12:00-01:00.
2. De sambata dimineata cel mai probabil voi fi plecat din Cluj, deci nu cred ca voi reusi sa pun jocurile la Posta decat dupa concediu. Adica dupa 26 August. Daca voi avea ceva de primit din zona Sibiu/Brasov/Bucuresti, s-ar putea sa le recuperez de pe drum incepand de duminica/luni si sa salvez expeditorul de un drum la PR.
-
Rautz
Cum-necum am depasit numarul de jocuri si useri din Iunie. Multa bafta tuturor!
-
MindAstray
Am si eu o mica problema: la step 4 nu imi apare submit your wantlist nicaieri:
Pana acum nu am avut problema asta. Am I doing something wrong?
Pana acum nu am avut problema asta. Am I doing something wrong?
- 26octombrie
- King Meeple

Cred ca ti se-ntampla asta pentru ca nu e inchis tradeul. Din moment ce poti adauga items, asta trebuie sa fie. Mai ai putina rabdare 
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
-
MindAstray
Ok, asa am presupus si eu ieri (cand imi aparea 10 hours left to submit your games sau ceva). Acum am intrat si zice ca 37 hours left to submit your wants, asa ca am crezut ca e de la mine... Si tre' sa plec la Artmania, asa ca m-am agitat26octombrie wrote:Cred ca ti se-ntampla asta pentru ca nu e inchis tradeul. Din moment ce poti adauga items, asta trebuie sa fie. Mai ai putina rabdare
Thanks guys, incerc sa mai intru diseara in cazul asta. Eventual sa imi ziceti si mie daca v-a mers.
Spor la joaca!
-
biionut
- Wizard Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Sorry compressory tuturor. Aseara cand am ajuns acasa am fost prea "damaged" pentru a mai putea face orice.
Ar trebui sa se poata da sumbit la wantlists acum. Daca pare ceva in neregula, shout.
Ar trebui sa se poata da sumbit la wantlists acum. Daca pare ceva in neregula, shout.
- cristianf
- King Meeple

- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
- Chuckila
- King Meeple

- cristianf
- King Meeple

Nu e math trade adevarat daca suf *cough* if you know what I mean *cough* si cu mine nu-l stresam pe Lucian oleaca !
- 26octombrie
- King Meeple

- VickdaReaper
- Super Moderator

Am trimis lista mea de doleante. De-acum sunt ca Eminescu("tot tresarind, tot asteptand..."), sper sa fac niste rocade in colectie. 
- cristianf
- King Meeple

Ce mi se pare interesant la colectia ta, este prezenta mini extensiei 2 de la Tzolk'in.. dar nici un Tzolk'in.. 
- VickdaReaper
- Super Moderator

E si Tzolk'in-ul pe vine, cum s-ar zice. Dar m-am gandit sa-l trimit intai pe la rude, sa invete si el cultura si profetiile stramosilor sai. Si sa se bronzeze sub Soarele mexican... Abia apoi ii cumpar bilete de avion retur si il chem la mine in colectie.