Intalnire nationala la munte 2 - 23-25 Iulie - Moieciu
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
adixor
Intalnire nationala la munte 2 - 23-25 Iulie - Moieciu
Salut
Eu zic sa incepem parlamentarile pentru noua intalnire forumboardgames.ro la munte!
Astfel pana acum avem o singura idee, locul unde am fost deja: Moieciu de Sus unde avem toate conditiile dupa cum toti participantii bine stiu.
De asemenea, exista curentul de opinie care sustine schimbarea locatiei. Nu suntem inchisi la nici o idee de acest gen mai ales ca o astfel de idee poate face din aceasta intalnire ceva si mai frumos decat cea anterioara, drept pentru care facem in felul urmator.
Oricine are o idee alternativa de locatie poate face o sugestie. Conditii:
- locatia sa fie la confluenta forumistilor din Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Cluj sau cat mai apropiata (ex. NU satu-mare, NU constanta, NU Iasi)
- locatia DOCUMENTATA in sensul ca cine vine cu ideea suna inainte la locatie, afla daca sunt indeplinite toate conditiile de mai jos si de-abia apoi face propunerea. NU luam in considerare (de fapt ca sa nu creasca threadul inutil mai bine stergem) propuneri de genul "eu zic aici <link la pensiune>" si atat. Propunerea trebuie insotita de o mica munca administrativa, in general de un telefon la locatie cum spuneam mai sus pentru verificarea conditiilor. Din poze nu putem vedea ca la ora 22:00 se inchide sala si mergem la culcare (unii din noi au patit-o) sau ca accesul necesita un cost de inchiriere.
- NU se fac commitmenturi pentru o anumita data, desi se poate intreba informativ cam cum e de aglomerat in weekendul 16-18 sau 23-25 Iulie din punctul de vedere al rezervarilor facute
- Conditii locatie:
a) camere cu baie (NU la comun)
b) curte, loc de stat afara cu mese potrivite de gaming, nu doar inauntru.
c) sala de minim 30 locuri luminata suficient (la moieciu nu era f. f. luminata dar a fost ok), mese multe si potrivite pt gaming cum ati vazut in pozele din moieciu (aceasta sala va fi standardul de comparatie)
d) acces in sala 24/7, nepaziti de nimeni care sa ne stea pe cap, fara limitari de timp si FARA costuri suplimentare de inchiriere sau ceva de genul.
e) putem lua sau nu intreaga vila. La moieciu nu am luat-o pe toata dar asta nu ne-a incurcat catusi de putin.
f) alte reguli pe care le puteti propune voi
Tin sa remarc ca data trecuta am avut absolut toate conditiile de mai sus, singurul motiv pentru a schimba locatia inteleg ca este dorinta de a merge in alta zona (eu nu sunt poate un standard bun de referinta aici, pentru mine nu conteaza unde merg, eu vreau sa ma joc, dar pot intelege sentimentul). Vreau sa nu trecem cu usurinta peste ideea ca intalnirea va fi un ESEC data conditiile de gaming nu sunt indeplinite asa cum au fost cu varf si indesat la Moieciu, oricat de feerica si mirobolanta va fi zona de aceea trebuie sa ne asiguram ca luam decizia corecta.
Acestea fiind spuse ii rog pe cei interesati si mai ales pe cei care nu vor la locatia anterioara (Moieciu) sa vina cu idei documentate. Dupa ce avem ceva stabilit putem incepe sa discutam cine/cand vine/cu ce jocuri.
De-abia astept.
Eu zic sa incepem parlamentarile pentru noua intalnire forumboardgames.ro la munte!
Astfel pana acum avem o singura idee, locul unde am fost deja: Moieciu de Sus unde avem toate conditiile dupa cum toti participantii bine stiu.
De asemenea, exista curentul de opinie care sustine schimbarea locatiei. Nu suntem inchisi la nici o idee de acest gen mai ales ca o astfel de idee poate face din aceasta intalnire ceva si mai frumos decat cea anterioara, drept pentru care facem in felul urmator.
Oricine are o idee alternativa de locatie poate face o sugestie. Conditii:
- locatia sa fie la confluenta forumistilor din Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Cluj sau cat mai apropiata (ex. NU satu-mare, NU constanta, NU Iasi)
- locatia DOCUMENTATA in sensul ca cine vine cu ideea suna inainte la locatie, afla daca sunt indeplinite toate conditiile de mai jos si de-abia apoi face propunerea. NU luam in considerare (de fapt ca sa nu creasca threadul inutil mai bine stergem) propuneri de genul "eu zic aici <link la pensiune>" si atat. Propunerea trebuie insotita de o mica munca administrativa, in general de un telefon la locatie cum spuneam mai sus pentru verificarea conditiilor. Din poze nu putem vedea ca la ora 22:00 se inchide sala si mergem la culcare (unii din noi au patit-o) sau ca accesul necesita un cost de inchiriere.
- NU se fac commitmenturi pentru o anumita data, desi se poate intreba informativ cam cum e de aglomerat in weekendul 16-18 sau 23-25 Iulie din punctul de vedere al rezervarilor facute
- Conditii locatie:
a) camere cu baie (NU la comun)
b) curte, loc de stat afara cu mese potrivite de gaming, nu doar inauntru.
c) sala de minim 30 locuri luminata suficient (la moieciu nu era f. f. luminata dar a fost ok), mese multe si potrivite pt gaming cum ati vazut in pozele din moieciu (aceasta sala va fi standardul de comparatie)
d) acces in sala 24/7, nepaziti de nimeni care sa ne stea pe cap, fara limitari de timp si FARA costuri suplimentare de inchiriere sau ceva de genul.
e) putem lua sau nu intreaga vila. La moieciu nu am luat-o pe toata dar asta nu ne-a incurcat catusi de putin.
f) alte reguli pe care le puteti propune voi
Tin sa remarc ca data trecuta am avut absolut toate conditiile de mai sus, singurul motiv pentru a schimba locatia inteleg ca este dorinta de a merge in alta zona (eu nu sunt poate un standard bun de referinta aici, pentru mine nu conteaza unde merg, eu vreau sa ma joc, dar pot intelege sentimentul). Vreau sa nu trecem cu usurinta peste ideea ca intalnirea va fi un ESEC data conditiile de gaming nu sunt indeplinite asa cum au fost cu varf si indesat la Moieciu, oricat de feerica si mirobolanta va fi zona de aceea trebuie sa ne asiguram ca luam decizia corecta.
Acestea fiind spuse ii rog pe cei interesati si mai ales pe cei care nu vor la locatia anterioara (Moieciu) sa vina cu idei documentate. Dupa ce avem ceva stabilit putem incepe sa discutam cine/cand vine/cu ce jocuri.
De-abia astept.
- Indy
- Chief Meeple

Re: Intalnire nationala la munte 2 - data si loc necunoscute
Eu n-am o locatie de propus, dar pot sa-mi spun opinia daca se poate 
Exista o vorba in fotbal, echipa castigatoare nu se schimba
Daca conditiile oferite la Moieciu au fost perfecte, nu prea vad vreun motiv pentru a schimba locatia. Totusi e o intalnire pentru boargaming si nu pentru vizitat.
Avand in vedere ca nu vor fi foarte dese aceste intalniri nationale, cred ca nu prea ne permitem sa riscam sa mergem intr-un loc unde sa nu avem toate conditiile si sa nu ne simtim bine.
Exista o vorba in fotbal, echipa castigatoare nu se schimba
Avand in vedere ca nu vor fi foarte dese aceste intalniri nationale, cred ca nu prea ne permitem sa riscam sa mergem intr-un loc unde sa nu avem toate conditiile si sa nu ne simtim bine.
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
Din pacate nu am putut ajunge la prima intalnire dar macar poate a doua pica in weekendul potrivit. Din ce am citit si am vazut (poze) locatia aleasa la Moieciu a fost practic perfecta
Plus ca vorba din fotbal se potriveste manusa
) Deci daca mi se accepta un vot, traiasca Moieciu!
-
adixor
Sunt de aceeasi parere dar stiu ca exista si pareri diferite, de aceea am deschis acest thread pentru a putea vedea si investiga idei noi, cine stie de unde sare iepurele.
-
haretel
Nu stiu de ce am schimba locatia, daca sunt ok cu ea si cei din Cluj ...
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Moieciu.
9 - 11 iulie
E timp berechet pana atunci sa ne organizam.
9 - 11 iulie
E timp berechet pana atunci sa ne organizam.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
haretel
Pe 9 suntem la vreo 5000 km de Moieciu; putem veni cred pe 10-11
-
chrislove
pe 9-11 au zis multi ca nu pot ajnge. de aceea s-a propus 16-18 iulie
-
adixor
exact. 16-18 sau 23-25. pe 9 l-am scos datorita absentelor.
- MandrulDuce
- King Meeple

Ok. Votez 16-19 atunci
-
adixor
eu zic ca putem deja incepe sa facem o lista de participanti, pentru ca probabil nu va conta locatia daca stim ca suntem liberi intr-o anumita perioada si stim zona (munte). asa ca astept confirmari sa incep sa fac lista. confirmarile pot contine unul din intervalele propuse, ambele (daca ambele sunt ok) sau alte propuneri si vedem apoi.
intervale propuse: 16-18 sau 23-25 iulie.
in paralel, asteptam alte idei
intervale propuse: 16-18 sau 23-25 iulie.
in paralel, asteptam alte idei
- Indy
- Chief Meeple

Nu era vorba de luna iulie?adixor wrote: intervale propuse: 16-18 sau 23-25 iunie.
-
adixor
am corectat. e iulie intr-adevar
vrabia adixor malai viseaza..
-
Puf
si eu sustin ideea cu moeciu...am fost in multe locuri pana acum dar nu imi vine nici unul in minte care sa se compare cu Perla Carpatilor din punct de vedere al contiilor oferite. Parerea mea e ca nici pretul nu a fost departe de adevar avand in vedere ca ne-am cam facut de cap
.
Data viitoare venim pregatiti sa facem si un gratar (dupa cum am mai propus de altfel
)
Data viitoare venim pregatiti sa facem si un gratar (dupa cum am mai propus de altfel
-
Dang
Era evident imposibil sa alegeti un weekend in care sa nu lucrez eu 
O intrebare timida: 30iulie - 01august e exclus?
O intrebare timida: 30iulie - 01august e exclus?
-
adixor
nu, hai sa includem atunci si 30iulie-1 august. de fapt pentru ca nu poti veni decat pe 30 sa incercam asa.
cine poate si cine nu pe 30iulie-1august?
cine poate si cine nu pe 30iulie-1august?
- paka
- King Meeple

Pe mine poti sa ma scrii pe lista pentru orice weekend mai putin 30-31 iulie, cand plec in concediu.
- MandrulDuce
- King Meeple

Nici eu nu pot atunci pe 30-31.
-
adixor
dang, please reconsider unul din weekendurile 16-18 sau 23-25.
ioana, dan, voi spuneati ceva de un weekend ca e incert. care?
ioana, dan, voi spuneati ceva de un weekend ca e incert. care?
-
Dang
30-01 era perfect, dar ma suspun majoritatii.
Daca-i musai, atunci 16-18 sa fie, desi noi vom sta doar o noapte (vineri) si vom pleca spre bucuresti sambata pe zi. Sambata seara tre' sa fiu la munca.
Daca-i musai, atunci 16-18 sa fie, desi noi vom sta doar o noapte (vineri) si vom pleca spre bucuresti sambata pe zi. Sambata seara tre' sa fiu la munca.