December Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- VickdaReaper
- Super Moderator

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Re: December Romanian Math Trade
asa, asa,... pregatiti psihic participantii, in cazul asta bag si eu o oferta de 6$VickdaReaper wrote:Sau daca ar accepta mai multi ofertele de 5$...
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
-
Rautz
Ultima zi de adaugat jocuri, poate mai apare ceva nou!
Cam lunga perioada de Wants, teoretic avem toti un weekend intreg sa le gandim, poate reusim sa rulam mai rapid
Cam lunga perioada de Wants, teoretic avem toti un weekend intreg sa le gandim, poate reusim sa rulam mai rapid
-
Rautz
Puteti va rog sa puneti si +altname+ Jocul nu mai este disponibil -altname- ?
S-au sters destul de multe jocuri editia asta si nu e usor vizibil din programul olwlg
S-au sters destul de multe jocuri editia asta si nu e usor vizibil din programul olwlg
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
dupa ce am bagat jocurile mai trebuie sa fac ceva? era o inregistrare pe undeva, am uitat ce si cum 
- vall
- King Meeple

Cruce26octombrie wrote:dupa ce am bagat jocurile mai trebuie sa fac ceva?
- cristianf
- King Meeple

- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Hahahaha deci ma doare burta de ras!vall wrote:Cruce26octombrie wrote:dupa ce am bagat jocurile mai trebuie sa fac ceva?
- Chuckila
- King Meeple

Acum am ajuns acasa. Mai sunt aproximativ 45 min daca vreti sa mai adaugati jocuri si sa editati intrari, pana verific daca mai vreau sa pun ceva, dupa care inchid lista.
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
Am si eu o curiozitate. Am incercat sa o infrang, dar nu-mi da pace. Acuma pot sa intreb, ca si asa s-a terminat de adaugat jocurile.
In textul de prezentare al Math Trade-ului se spune asa (si e textul de la fiecare sesiune, cel putin de 4-5 la care ma uit eu):
Se presupune ca cel ce adauga jocurile (expeditorul) va suporta toate costurile de trimitere a jocului. Daca nu este cazul, acest lucru trebui specificat IN CLAR in cadrul ofertei.
Asadar se presupune ca fiecare isi suporta costurile de transport in Romania. Atunci de ce 99% dintre participanti pun mentiunea ca transportul este gratuit in Romania?
In textul de prezentare al Math Trade-ului se spune asa (si e textul de la fiecare sesiune, cel putin de 4-5 la care ma uit eu):
Se presupune ca cel ce adauga jocurile (expeditorul) va suporta toate costurile de trimitere a jocului. Daca nu este cazul, acest lucru trebui specificat IN CLAR in cadrul ofertei.
Asadar se presupune ca fiecare isi suporta costurile de transport in Romania. Atunci de ce 99% dintre participanti pun mentiunea ca transportul este gratuit in Romania?
- cristianf
- King Meeple

- Mono
- King Meeple

Acum trec la intrebari serioase.
Sa zicem ca am urmatorul want list:
vreau jocul X pe care ofer jocul A sau jocul B
vreau jocul Y pe care ofer jocul A sau jocul B
1. din filmulet am vazut ca foloseste duplicate protection ca sa nu ia 2 jocuri la fel de la oameni diferiti. Daca jocurile X si Y sunt unice in lista, mai trebuie folosit duplicate protection?
2. sistemul stie ca eu am un singur A si un singur B? am cum sa ma trezesc ca ies doua schimburi: A pe X si A pe Y? sau asa ceva n-are cum sa fie?
3. revin la intrebarea 1: dar daca au doua persoane jocul Z, iar eu nu selectez din lista lunga decat pe unul dintre cele doua jocuri oferite (sa zicem ca uit ca mai este unul, sau pur si simplu presupun ca e mai simplu sa bifez doar unul), atunci evit sa folosesc duplicate protection? sau simplul fapt ca exista mai multe oferte de Z in intreaga lista ma obliga sa folosesc duplicat? Dar daca ar fi mai doua copii ale aceluiasi joc, dar numai una este descrisa ca stare excelenta, si eu doar pe aia o vreau si am bifat-o, am cum sa ma aleg cu cealalta? setul de intrebari de la 3 e pur teoretic
Sa zicem ca am urmatorul want list:
vreau jocul X pe care ofer jocul A sau jocul B
vreau jocul Y pe care ofer jocul A sau jocul B
1. din filmulet am vazut ca foloseste duplicate protection ca sa nu ia 2 jocuri la fel de la oameni diferiti. Daca jocurile X si Y sunt unice in lista, mai trebuie folosit duplicate protection?
2. sistemul stie ca eu am un singur A si un singur B? am cum sa ma trezesc ca ies doua schimburi: A pe X si A pe Y? sau asa ceva n-are cum sa fie?
3. revin la intrebarea 1: dar daca au doua persoane jocul Z, iar eu nu selectez din lista lunga decat pe unul dintre cele doua jocuri oferite (sa zicem ca uit ca mai este unul, sau pur si simplu presupun ca e mai simplu sa bifez doar unul), atunci evit sa folosesc duplicate protection? sau simplul fapt ca exista mai multe oferte de Z in intreaga lista ma obliga sa folosesc duplicat? Dar daca ar fi mai doua copii ale aceluiasi joc, dar numai una este descrisa ca stare excelenta, si eu doar pe aia o vreau si am bifat-o, am cum sa ma aleg cu cealalta? setul de intrebari de la 3 e pur teoretic
- Mono
- King Meeple

si inca ceva: presupunand ca sistemul stie (legat de intrebarea mea 2):
daca vreau jocul Z, care se gaseste la mai multe persoane, si eu ofer pe el jocul C (deci la fiecare copie a lui Z eu ofer C, dar eu nu am decat un singur C), pot sa apara probleme? deci la restul jocurilor mele A si B adica, le dau pentru altceva, sigur n-am cum sa primesc doua Z, ca eu doar un C le ofer la toti.
si ultima intrebare: se intelege ceva din ce intreb eu aici? multumesc
daca vreau jocul Z, care se gaseste la mai multe persoane, si eu ofer pe el jocul C (deci la fiecare copie a lui Z eu ofer C, dar eu nu am decat un singur C), pot sa apara probleme? deci la restul jocurilor mele A si B adica, le dau pentru altceva, sigur n-am cum sa primesc doua Z, ca eu doar un C le ofer la toti.
si ultima intrebare: se intelege ceva din ce intreb eu aici? multumesc
- AngelEye
- King Meeple

Done.
Mono cu atatea intrebari am indoieli ca o sa vina Mosu la tine
Mono cu atatea intrebari am indoieli ca o sa vina Mosu la tine
- Chuckila
- King Meeple

NuMono wrote:1. din filmulet am vazut ca foloseste duplicate protection ca sa nu ia 2 jocuri la fel de la oameni diferiti. Daca jocurile X si Y sunt unice in lista, mai trebuie folosit duplicate protection?
Nu ai cum sa schimbi un A pe un X si un A pe un Y.Mono wrote:2. sistemul stie ca eu am un singur A si un singur B? am cum sa ma trezesc ca ies doua schimburi: A pe X si A pe Y? sau asa ceva n-are cum sa fie?
Da, atat timp cat alegi un singur Z, nu trebuie folosit duplicate protection.Mono wrote:3. revin la intrebarea 1: dar daca au doua persoane jocul Z, iar eu nu selectez din lista lunga decat pe unul dintre cele doua jocuri oferite (sa zicem ca uit ca mai este unul, sau pur si simplu presupun ca e mai simplu sa bifez doar unul), atunci evit sa folosesc duplicate protection? sau simplul fapt ca exista mai multe oferte de Z in intreaga lista ma obliga sa folosesc duplicat? Dar daca ar fi mai doua copii ale aceluiasi joc, dar numai una este descrisa ca stare excelenta, si eu doar pe aia o vreau si am bifat-o, am cum sa ma aleg cu cealalta? setul de intrebari de la 3 e pur teoretic
Daca oferi un singur C si pentru el alegi mai multi Z, nu ai nevoie de duplicate protection. E simplu - cand un joc a intrat odata intr-un lant de schimburi, nu mai poate intra a doua oara (si regula asta explica si 2-ul).Mono wrote:si inca ceva: presupunand ca sistemul stie (legat de intrebarea mea 2):
La Math Trade trebuie sa te gandesti ca la un cerc - fiecare primeste ceva cu o mana si da cu cealalta. Ceea ce primesti e controlat de wishlistul tau (nu poti primi ceva ce nu ai fost de acord sa primesti), insa nu controlezi unde dai mai departe. Si un joc odata intrat intr-o bucla de schimb, nu mai ai de unde sa il oferi si in alta. Logic, de altfel.
- Mono
- King Meeple

-
MindAstray
In general se mentioneaza CUM esti dispus sa il trimiti gratis in Romania - majoritatea cu posta, Miki cu firma de curieri etc...Mono wrote: Se presupune ca cel ce adauga jocurile (expeditorul) va suporta toate costurile de trimitere a jocului. Daca nu este cazul, acest lucru trebui specificat IN CLAR in cadrul ofertei.
Mi-era dor de 1000 de intrebari ale tale, e bine
- mihai
- Special Meeple

De Bohemia?:)Mono wrote:totul e cristal, cum zic americanii. Multumesc