Intalnire nationala FBG.ro la TIG CON,Cluj - 22-25 Mai 2014
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- paka
- King Meeple

Re: Intalnire nationala FBG.ro la TIG CON,Cluj - 22-25 Mai 2
De fapt, pana la urma a fost OK in lift, eram puțin timid la început, dar pe urma am inceput sa inteleg de ce cei doi au vrut neaparat sa testeze sistemele de siguranță ale liftului...
- imba
- King Meeple

Dap. Praetor si Wild Fun West. Eram linistit la un AGoT LCG si ma striga din spate. Nici nu stiam ce s-a intamplat. Poate imi pierdusem buletinu. Foarte fain a fost in cele 2 zile cat am stat acolo 
-
jakkal
Ca participant la intalnirea nationala FBG, a fost excelent, as usual. Este intotdeauna o placere sa te joci (si sa bei) cu persoane precum Costy + Oitza, Alexandra + CristianF, suf + Cristina si imba. Deasemenea, m-am (re)vazut cu Paka, Chuckila, accidutzu, kingarthur si criss. In plus, intalnirile cu colegii din "breasla" sunt tot timpul placute si interesante.
Despre partea cu TIG CON, ma abtin de la comentarii.
Despre partea cu TIG CON, ma abtin de la comentarii.
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Si cu mine nu?jakkal wrote:Deasemenea, m-am (re)vazut cu Paka, Chuckila, accidutzu, kingarthur si criss. In plus, intalnirile cu colegii din "breasla" sunt tot timpul placute si interesante.
-
jakkal
Te rog sa ma scuzi, domnu' Mita, ca te-am omis din enumerare (pe tine si pe oricine oi mai fi uitat) 
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
cand e inghesuiala mare se poate intampla oricui sa mai uite....te intelegem si noi si domnul mita..... 
HACK OR GET WHACKED!
- vall
- King Meeple

Pai noi despre TIG CON vroiam sa aflam mai multe...jakkal wrote:Despre partea cu TIG CON, ma abtin de la comentarii.
- Chuckila
- King Meeple

Nu am uitat de promisiune
Ieri cand am ajuns de la lucru am adormit de se puteau taia lemne pe mine. Nici poza la tabla de Crokinole nu am apucat sa fac 
- CostyBGB
- Special Meeple

O serie de poze de la TIG Con 2014. Enjoy! http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... -con-2014/
-
criss
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
Am fost doar joi si din pacate a fost putina lume. Dar ma bucur ca m-am vazut cu multe fete cunoscute, de jucat am jucat doar Crokinole si 3 partide de Carcassonne si am invatat Splendor. Apoi am jucat niste joculete la standul Happy Colors, care le-am si cumparat.
Sper ca zilele urmatoare a fost mai multa lume si ca Chuckila si Paka nu se descurajeaza, tare as vrea ca la anul sa fiu acolo in toate zilele si sa fie multa lume
Sper ca zilele urmatoare a fost mai multa lume si ca Chuckila si Paka nu se descurajeaza, tare as vrea ca la anul sa fiu acolo in toate zilele si sa fie multa lume
- cristianf
- King Meeple

Eu nu cunosteam multe fete pe acolo, si e mare pacat, ca sta bine rau de tot Clujul la capitolul asta ! 
- CostyBGB
- Special Meeple

Cum a fost la TIG Con 2014 - Despre targ si multe poze de la standuri! http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... -standuri/