SUPER = cuvantul care descrie cel mai bine intalnirea de sambata. M-am simtit SUPER bine in Cafe Lente iar timpul a trecut SUPER repede! Jocuri au fost destule, nici n-am apucat sa le deschidem pe toate. Totusi, parca am simtit lipsa unor fillere precum Blokus (de care mi se facuse pofta), Dominion, Ingenious sau Ricochet Robots.
In deschiderea dupa-amiezii am jucat 2
Pandemic unul dupa altul, foarte palpitante si contagioase

. Din pacate suras333 si Laura au plecat la scurt timp dupa incheierea celui de-al doilea joc

.
[Grupul incepe sa se subtieze.]
Disperati sa jucam cat mai mult si sa nu pierdem timpul, ne-am apucat repede (adixor, ioana si jakkal) de-un
Tales of the Arabian Nights in care Seherezada (me) a avut numai statusuri tampite ce i-au adus pierzania. Dupa ce-am terminat Tales-ul, eu si adixor ne-am inhamat la un
BattleLore si-am inceput incet si sigur (ca un Cadillac) sa-i facem setupul. Abia ce i-am explicat regulile lui adixor ca-si anunta plecarea Costy, Carmen, Dang, Diana si jakkal

iar noi nici n-am apucat sa jucam vreun un joc cu ei... Hm, mai bine ne spuneati ca nu stati pana noaptea tarziu (ca boardgameaholicii de noi), sa fi jucat la inceput un party game cu totii!
[Grupul s-a subtiat considerabil.]
Noi, cei ramasi la mese, ne-am continuat linistiti incursiunea in atmosfera celor doua jocuri,
BattleLore si
Agricola. La scurt timp dupa ce-am mancat o bataie (bine-meritata) de la adixor, am inceput cu intrebarile catre jucatorii de Agricola:
Cat mai aveti? Da' ziceati acum 10 minute ca terminati in 5 minute etc. Intr-un final au terminat si ei jocul

, iar Daniel, care trebuia sa fie la munca de la ora 15, s-a dus in sfarsit la munca

.
Minusculul grup ramas, format din 6 persoane (Dan, Ioana, adixor, chrislove, mezak, Marvie), si-a incheiat seara cu
Buzz It! O alegere exceptionala! Am ras cu lacrimi si, daca n-ar fi zis marea majoritate sa plecam acasa, as fi fost in stare sa-l joc la nesfarsit. O seara foarte frumoasa care s-a incheiat la fel de frumos. La mai multe!
[Grupul a plecat acasa!]