Vand Saboteur 1+2
-
sebastian_dogariu
Vand Saboteur 1+2
Pret 50 RON.
Saboteur 2 sigilat.
Saboteur 2 sigilat.
Last edited by sebastian_dogariu on 26 Nov 2014, 18:51, edited 1 time in total.
- rockerrullz
- Wizard Meeple

Re: Vand Saboteur 1+2
Ai niste preturi cam nerealiste.
Saboteur 1 + 2 nou noute ... ajunge la 63 de lei.
Ai un tool foarte fain inventat de niste romanasi... cerceteaza piata inainte sa pui astfel de preturi: http://www.boardgameshub.ro/stock/saboteur
Aceasi obiectie este si la celelalte jocuri pe care le`ai postat.
Ai un tool foarte fain inventat de niste romanasi... cerceteaza piata inainte sa pui astfel de preturi: http://www.boardgameshub.ro/stock/saboteur
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
LE: sters
Last edited by fl0po on 25 Nov 2014, 09:26, edited 1 time in total.
HACK OR GET WHACKED!
- rockerrullz
- Wizard Meeple

Nu, dar totusi, incercam sa il ajut. Nimeni de pe acest forum nu va da atati bani pe niste jocuri pe care le pot lua de noi la un pret mult mai micfl0po wrote:vrei sa cumperi ceva din ceea ce vinde el?rockerrullz wrote:Ai niste preturi cam nerealiste.
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
LE: sters
Last edited by fl0po on 25 Nov 2014, 09:27, edited 1 time in total.
HACK OR GET WHACKED!
- Teddy
- King Meeple

Dragi colegi de "breasla", pe la inceputurile mele si eu aveam aceeasi reactie in a comenta la faptul ca anumite preturi erau absurde, dar experienta m-a invatat sa stau cuminte, in banca mea sau chiar sa le dau un mesaj privat userilor prin care sa-i intreb "ce si cum". Bineinteles, asta daca eram interesat de un anumit joc din oferta lor sau daca vedeam ca un user este mai nou si are 2-3 postari doar in sectiunea de "bursa".
Am aflat urmatoarele:
1. Sunt useri care nu au auzit de boardgameshub. Chiar au fost foarte recunoscatori ca le-am recomandat site-ul.
2. Sau pretuiesc prea mult jocurile pe care le au la vanzare si s-ar desparti de ele doar daca cineva va fi dispus sa dea suma X
3. Prefera sa le pastreze pentru schimburi decat sa le dea sub pretul pietei
4. Pur si simplu vor sa faca o "afacere"
In orice caz, fiecare este liber sa ceara cat vrea.
Deja devine putin iritant sa vad astfel de comentarii, cel putin pentru mine!
Pot spune ca am achizitionat un joc de la Sebastian si toata tranzactia a decurs ca unsa. Ori a gresit pretul sau jocul... oricare ar fi motivul, un mesaj privat consider ca este mult mai util si prietenos decat sa facem mocirla pe aici. Just my 2 cents.
Am aflat urmatoarele:
1. Sunt useri care nu au auzit de boardgameshub. Chiar au fost foarte recunoscatori ca le-am recomandat site-ul.
2. Sau pretuiesc prea mult jocurile pe care le au la vanzare si s-ar desparti de ele doar daca cineva va fi dispus sa dea suma X
4. Pur si simplu vor sa faca o "afacere"
Pot spune ca am achizitionat un joc de la Sebastian si toata tranzactia a decurs ca unsa. Ori a gresit pretul sau jocul... oricare ar fi motivul, un mesaj privat consider ca este mult mai util si prietenos decat sa facem mocirla pe aici. Just my 2 cents.
- Teddy
- King Meeple

-
redeemer
- Chief Meeple

Perfect de acord cu tine, fiecare cere cât vrea pe jocul personal.Teddy wrote:Dragi colegi de "breasla", pe la inceputurile mele si eu aveam aceeasi reactie in a comenta la faptul ca anumite preturi erau absurde, dar experienta m-a invatat sa stau cuminte, in banca mea sau chiar sa le dau un mesaj privat userilor prin care sa-i intreb "ce si cum". Bineinteles, asta daca eram interesat de un anumit joc din oferta lor sau daca vedeam ca un user este mai nou si are 2-3 postari doar in sectiunea de "bursa".
Am aflat urmatoarele:
4. Pur si simplu vor sa faca o "afacere"![]()