Playground Carturesti
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
criss
Playground Carturesti
In fiecare miercuri, boardgamerii din Cluj se intilnesc la libraria Carturesti de la Iulius Mall, unde are loc manifestarea Playground. Dupa o sesiune de Steam am plecat si noi la Carturesti. Pentru inceput ni s-a prezentat jocul Dixit, pe care l-am jucat apoi de mai multe ori in 5 jucatori. Superb joc! Simplu, foarte creativ si amuzant. Apoi am jucat Stone Age in patru, pina cind ceasul a strigat la noi ca incepe semifinala la fotbal.
La mesele celelalte s-au mai jucat 6 nimmt, Dixit, Carcassonne si puzzeluri. Nu a mai fost timp sa incercam si celelalte jocuri, printre care am remarcat un joc cooperativ greu de invins, numit Ghost Stories... ramine pe data viitoare.
-
adixor
Re: Playground Carturesti
Ghost Stories este foarte complex dar destul de frumos. arata si foarte bine, desi toata grafica ascunde un joc aproape total abstract. Imi pare rau ca libraria Carturesti din Bucuresti nu a fost asa de deschisa precum cea din Iulius Mall Cluj (la ideea lui fixpix prin ianuarie am discutat cu ei si nu au fost interesati de acest fenomen probabil datorita faptului ca eram la inceput si nu am putut garanta ca o sa fim mai multi de 5-10 persoane interesate imediat de asta).
-
criss
Poate daca vei mai incerca odata sa discuti cu ei vor fi mai receptivi.
Mai ales ca acum sunt mult mai multe persoane interesate.
Librariile par a fi locurile ideale pentru boardgaming... arome de hirtie, carton...
Mai ales ca acum sunt mult mai multe persoane interesate.
Librariile par a fi locurile ideale pentru boardgaming... arome de hirtie, carton...
-
adixor
imediat dupa ce am scris aici le-am scris din nou. sa vedem daca sunt interesati.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Ghost Stories este un joc foarte frumos, interesant si nici nu ocupa atat loc ca Arkham Horror sau BSG... Dar este al naibii de greu. Jucand in 4, abia, abia am reusit sa invingem o reincarnare a lui Wu-Feng pe nivel de dificultate Mediu (in 2 jucatori, cand te folosesti de puterile celorlalti doi calugari e mai usurel). Insa nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla cand sunt 3 reincarnari in joc...
-
adixor
admin edit: mandrulduce, ti-am sters posturile suparate. nu e ok pe forum sa avem astfel de atacuri la persoana sau la firma. pana acum forumul a fost o oaza de liniste si vreau sa ramana asa in continuare, oricat de suparat as fi pe carturesti. sunt convins ca au motivele lor, nu sunt obligati sa ofere unor necunoscuti spatiu de gaming.
- alia
- Special Meeple

Buna ziua,
Stiu ca sunt o aparitie noua pe forum dar am participat si eu la intalnirea Playground Carturesti care a iesit excelent.
Citind posturi mai vechi pe forum am constatat ca mai sunt si alti jucatori din Cluj pe care astept sa-i cunosc la viitoarele intalniri.
Momentan eu am adus pentru joaca la carturesti urmatoarele jocuri: Dixit, Ghost Stories, Agricola, Puerto Rico, Stone Age, Fairy Tale, Dominion si probabil voi aduce si alte titluri pe viitor daca se arata lume interesata:)
Incepand cu a doua jumatate a lunii August, intalnirile de la Playground vor fi mai bine promovate si mediatizate in speranta ca vom atrage mai multi entuziasti.
Mi-a facut o deosebita placere sa incerc Dixit impreuna cu Criss si doamna Criss:) precum si alti jucatori aflati acolo in acel moment.
/alia
Stiu ca sunt o aparitie noua pe forum dar am participat si eu la intalnirea Playground Carturesti care a iesit excelent.
Citind posturi mai vechi pe forum am constatat ca mai sunt si alti jucatori din Cluj pe care astept sa-i cunosc la viitoarele intalniri.
Momentan eu am adus pentru joaca la carturesti urmatoarele jocuri: Dixit, Ghost Stories, Agricola, Puerto Rico, Stone Age, Fairy Tale, Dominion si probabil voi aduce si alte titluri pe viitor daca se arata lume interesata:)
Incepand cu a doua jumatate a lunii August, intalnirile de la Playground vor fi mai bine promovate si mediatizate in speranta ca vom atrage mai multi entuziasti.
Mi-a facut o deosebita placere sa incerc Dixit impreuna cu Criss si doamna Criss:) precum si alti jucatori aflati acolo in acel moment.
/alia
-
adixor
bine ai venit pe forum alia! Poate ajungi si prin Bucuresti pentru un Dixit impreuna! 
-
criss
@alia: a fost o intilnire superba, abia o asteptam pe urmatoarea! 
@adixor: va tin pumnii, poate iese bine de data asta. Carturesti este un loc perfect pentru boardgaming.
@adixor: va tin pumnii, poate iese bine de data asta. Carturesti este un loc perfect pentru boardgaming.
- alia
- Special Meeple

Multumesc pentru primire Adixor:) Din pacate nu prea am sanse sa ajung in viitorul apropiat dar daca voi ajunge atunci cu siguranta voi da un semn 
@criss: ma bucur! si noi abia asteptam:)
Apropo de Carturesti, din pacate nu cred ca veti avea succes. Chiar daca si-au marit oferta de boardgames de curand, fenomenul nu este atat de raspandit incat sa-i incante o asemenea colaborare in conditiile in care spatiul lor este totusi limitat. Probabil puteti merge pe terasa Carturesti, la Verona, fara probleme atat timp cat luati un ceai sau un mojito:) Oricum, sunt convinsa ce pe viitor lucrurile se vor schimba iar cei de la Carturesti Cluj sunt foare deschisi si dornici de asemenea evenimente.
/alia
@criss: ma bucur! si noi abia asteptam:)
Apropo de Carturesti, din pacate nu cred ca veti avea succes. Chiar daca si-au marit oferta de boardgames de curand, fenomenul nu este atat de raspandit incat sa-i incante o asemenea colaborare in conditiile in care spatiul lor este totusi limitat. Probabil puteti merge pe terasa Carturesti, la Verona, fara probleme atat timp cat luati un ceai sau un mojito:) Oricum, sunt convinsa ce pe viitor lucrurile se vor schimba iar cei de la Carturesti Cluj sunt foare deschisi si dornici de asemenea evenimente.
/alia
- bvicthor
- Wizard Meeple