Intalnire TARABA DE JOCURI 4 - 22 august - Cafe Lente
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Re: Intalnire TARABA DE JOCURI 4 - 22 august - Cafe Lente
Ce bine, chiar imi doream sa incerc Jack in New York...
-
adixor
i hate you.. nu sunt in bucuresti in weekendnuk3r wrote:9. Memoir 44
- mihai
- Special Meeple

@adixor - o sa ne gandim la tine, cand jucam un Memoir 
-
nuk3r
Din cauza nerabdarii mi-am uitat zilele si astazi ne-am prezentat azi in jurul orei 12 la cafeneau Lente
). Asa ca am facut o recunoastere a zonei 
- imba
- King Meeple

Si eu am vorbit cu mihai pe mail si a ramas ca aduc:
11. Small World
12. RftG
si 2 prieteni.
11. Small World
12. RftG
si 2 prieteni.
- mihai
- Special Meeple

@nuk3r: e bine ca ai mers, ai aflat unde este locatia
Va astept maine la aceeasi ora.
@ imba: va asteptam.
@ imba: va asteptam.
-
bibicu
Este loc la cafenea pt inca 1-2 pers ? Am veni si noi, ca nu ne-am mai jucat demult.
Pot aduce Tikal pt cine doreste.
Pot aduce Tikal pt cine doreste.
- mihai
- Special Meeple

@bibicu - va asteptam la lente.
poti aduce tikal daca vreti.
poti aduce tikal daca vreti.
- mihai
- Special Meeple

In primul rand as vrea sa multumesc tuturor celor prezenti la intalnirea TARABA DE JOCURI nr.4, de ieri, 22.08.2010. Locul a fost acelasi ca pana acum, in Cafe Lente, un local ce ne-a primit cu bratele deschis inca de la inceputurile noastre.
O sa incerc sa fac un rezumat al zilei, imi cer scuze daca o sa omit vreo masa sau vreun joc, daca e nevoie puteti sa ma corectati fara absolut nici o problema.
Ziua a debutat in jurul orei 12, cand am inceput sa adunam trupele in Lente. Primele jocuri ce s-au jucat au fost un CARCASSONNE cu extensia de Inns and Cathedrals, in 5 oameni; in paralel cu noi se juca si un joc de SmallWorld, din cate am inteles usor de invatat si foarte distractiv.
Intre timp au mai venit din participantii la intalnire si a fost nevoie de o reorganizare. Astfel s-a inceput un joc serios de THROUGH THE AGES, in 3, un joc ce a durat doar vreo 3-4 ore.
In paralel 10 pitici am inceput sa sapam dupa aur , bineinteles printre noi fiind si cativa SABOTEURi. Ce e drept, saboteurii au reusit sa dejoace planul piticilor buni de a ajunge la aur. In paralel mai era si un joc de Mr. Jack in New York, un joc ce aduce multe imbunatatiri fata de jocul de baza, fiind deja mai greu de dejucat planurile lui Jack si de a-l descoperi in timp util.
Urmatoarele jocuri au fost un MYSTERY EXPRESS, in 5, de asemenea un joc ce a durat vreo 2 ore, un Citadels in 2 si un Settlers of Catan in 3. In paralel a fost si o lunga lupta a oamenilor cu o „gasca” de zombie in :LAST NIGHT ON EARTH, o lupta ce s-a desfasurat pana tarziu, pe parcursul a mai multe jocuri si in diverse formule de jucatori.
Un joc de ANIMA ne-a luat o mare parte de timp sa il ducem la bun sfarsit, sfarsit ce a venit sub forma „tu esti castigator, hai sa incepem altceva”, din diverse cauze: pe unii nu i-a prins destul de mult jocul, altora le era foame, deci varii motive. Au urmat alte doua jocuri interesante: ALHAMBRA in 4 si un MUNCHKIN in 4, cel din urma fiind un joc de tip DUNGEONS AND DRAGONS dar fara DRAGONS, doar cu carti de joc si extrem de amuzant.
In final nu putea lipsi un DIXIT, in 6 jucatori, avand ambele variante au fost 2 jocuri destul de lungi dar extrem de amuzante, un joc perfect de a termina o zi frumoasa de jocuri.
Dupa 9 ore jumate de jocuri, ne-am retras cu totii catre casa. Si cam asta a fost o scurta cronica a zilei de ieri. Bineinteles ca doream sa incerc mai multe jocuri, dar intr-o astfel de intalnire ca sa savurezi anumite jocuri trebuie sa tai din lista de jcouri pe care vrei sa le incerci in ziua respectiva.
Sper ca toata lumea s-a simtit macar la fel de bine ca mine
si va astept la urmatoare intalnire.
Mihai
O sa incerc sa fac un rezumat al zilei, imi cer scuze daca o sa omit vreo masa sau vreun joc, daca e nevoie puteti sa ma corectati fara absolut nici o problema.
Ziua a debutat in jurul orei 12, cand am inceput sa adunam trupele in Lente. Primele jocuri ce s-au jucat au fost un CARCASSONNE cu extensia de Inns and Cathedrals, in 5 oameni; in paralel cu noi se juca si un joc de SmallWorld, din cate am inteles usor de invatat si foarte distractiv.
Intre timp au mai venit din participantii la intalnire si a fost nevoie de o reorganizare. Astfel s-a inceput un joc serios de THROUGH THE AGES, in 3, un joc ce a durat doar vreo 3-4 ore.
Urmatoarele jocuri au fost un MYSTERY EXPRESS, in 5, de asemenea un joc ce a durat vreo 2 ore, un Citadels in 2 si un Settlers of Catan in 3. In paralel a fost si o lunga lupta a oamenilor cu o „gasca” de zombie in :LAST NIGHT ON EARTH, o lupta ce s-a desfasurat pana tarziu, pe parcursul a mai multe jocuri si in diverse formule de jucatori.
Un joc de ANIMA ne-a luat o mare parte de timp sa il ducem la bun sfarsit, sfarsit ce a venit sub forma „tu esti castigator, hai sa incepem altceva”, din diverse cauze: pe unii nu i-a prins destul de mult jocul, altora le era foame, deci varii motive. Au urmat alte doua jocuri interesante: ALHAMBRA in 4 si un MUNCHKIN in 4, cel din urma fiind un joc de tip DUNGEONS AND DRAGONS dar fara DRAGONS, doar cu carti de joc si extrem de amuzant.
In final nu putea lipsi un DIXIT, in 6 jucatori, avand ambele variante au fost 2 jocuri destul de lungi dar extrem de amuzante, un joc perfect de a termina o zi frumoasa de jocuri.
Dupa 9 ore jumate de jocuri, ne-am retras cu totii catre casa. Si cam asta a fost o scurta cronica a zilei de ieri. Bineinteles ca doream sa incerc mai multe jocuri, dar intr-o astfel de intalnire ca sa savurezi anumite jocuri trebuie sa tai din lista de jcouri pe care vrei sa le incerci in ziua respectiva.
Sper ca toata lumea s-a simtit macar la fel de bine ca mine
Mihai
-
nuk3r
Vrem sa multumim si noi tuturor celor care au avut bunavointa de a ne invata din tainele acestor jocuri. A fost prima intalnire la care am participat si chiar daca am stat doar 3 ore, ne-am simtit foarte bine. Felicitari Mihai pentru demers si celorlalti pentru participare.
Asteptam si cateva poze.
Pe date viitoare
Asteptam si cateva poze.
Pe date viitoare
- mihai
- Special Meeple

Am uitat sa mentionez: poze am incarcat pe pagina de facebook a TARABEI DE JOCURI. Le gasiti acolo pe toate.
Mihai
Mihai
-
haretel
- mihai
- Special Meeple

-
nuk3r
-
nuk3r
Din pacate eu am stat doar 3 ore, din cauza asta intreb de o noua intalnire
- mihai
- Special Meeple

urmatoarea intalnire organizata de mine(TARABA DE JOCURI) cel mai probabil va fi in luna septembrie, undeva in jurul datei de 15...o sa revin cu detalii de indata ce am o data sigura.
-
adixor
in paralel incercam o intalnire a forumului pe 4 sau 5 sept in Tabiet si, la fel, revenim pe un topic nou cu detalii cand le avem. Ma bucur ca v-ati distrat BINE si vad ca ati jucat o gramaaaaada de jocuri. la mai mare!
-
nuk3r
Nicio noutate legata de intalnirea de la Tabiet??
-
adixor
nu sapt asta din pacate dar multe sanse pentru saptamana viitoare. Daca Mihnea si Amia deschid totusi Tabiet si doresc, pot anunta o intalnire acolo. Ii asteptam deci cu vesti. deschid un nou thread pentru urmatoarea intalnire sa nu discutam aici.