BoardGames Blog (CostyBGB si muck) organizeaza maine in Tabiet o intalnire de boardgames la ceas de seara. O sa va dea ei mai multe detalii dar cine doreste sa vina, sa spuna sus si tare
Intalnire BGB Tabiet - Miercuri 15.09.2010
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
adixor
Intalnire BGB Tabiet - Miercuri 15.09.2010
Salut
BoardGames Blog (CostyBGB si muck) organizeaza maine in Tabiet o intalnire de boardgames la ceas de seara. O sa va dea ei mai multe detalii dar cine doreste sa vina, sa spuna sus si tare
- CostyBGB
- Special Meeple

Re: Intalnire BGB Tabiet - Miercuri 15.09.2010
Pana acum suntem vreo 5-6 persoane si o sa aducem:
- carcassonne
- dixit
- tobago
- memoir
- samurai
- mr.jack
- risk 2008
Pentru cei care nu stiu, asta este adresa Ceainariei Tabiet: Gheorghe Ionescu-Gion, nr. 9, sector 3, Bucuresti, Romania. Ca si idee, este pe langa Unirea...
- carcassonne
- dixit
- tobago
- memoir
- samurai
- mr.jack
- risk 2008
Pentru cei care nu stiu, asta este adresa Ceainariei Tabiet: Gheorghe Ionescu-Gion, nr. 9, sector 3, Bucuresti, Romania. Ca si idee, este pe langa Unirea...
- mihai
- Special Meeple

o sa incerc sa ajung si eu, dar nu ma trece pe lista ca e sub semnul intrebarii...si din pacate nu o sa stiu decat vineri pe la 6 jumate-7 daca pot sa vin...
- mihai
- Special Meeple

sorry..my bad...maine 
intr-adevar, vineri era destul de tarziu
)
intr-adevar, vineri era destul de tarziu
-
nuk3r
Poti adauga si un Mr. Jack in NYCostyBGB wrote:Pana acum suntem vreo 5-6 persoane si o sa aducem:
- carcassonne
- dixit
- tobago
- memoir
- samurai
- mr.jack
- risk 2008
-
muck
-
alpine
Avand in vedere ca este primul meu post, va salut pe toti!
As putea sa vin si eu cu un amic.. pe la 9-10 mai gasim pe cineva?:)
Eu pot sa aduc go daca este cineva interesat..
Toate bune.
As putea sa vin si eu cu un amic.. pe la 9-10 mai gasim pe cineva?:)
Toate bune.
- CostyBGB
- Special Meeple

-
Mihnea
Daca vii cu un joc de Go este foarte posibil sa gasesti pe cineva pina la 8.00 dimineata, cind va trebui totusi sa plec la serviciuAs putea sa vin si eu cu un amic.. pe la 9-10 mai gasim pe cineva?:)
-
alpine
- CostyBGB
- Special Meeple

Mutumim tuturor celor care au venit aseara, noi ne-am simtit foarte bine, speram ca si voi. Vrem sa repetam astfel de intalniri in fiecare miercuri seara. Ce ziceti?
-
coco
Ca sa preiau ideea "din alte surse" intr-adevar ar fi minunat daca s-ar putea face transmisii live (live streaming) cu ajutorul internetului sau poate postari ulterioare ale unor filmulete, de la aceste intalniri, in scopul de a vedea si noi cei mai...din provincie sa spun asa, si sa ne mai "potolim setea". 
-
nuk3r
A fost o intalnire draguta in care am jucat Carcassone, Samurai si Mr. Jack in NY. Le multumesc baietilor de la board games blog pentru intalnire si lui Mihnea pentru ca a fost o gazda calduroasa ca si intotdeauna.
Te rog Coco, sa nu mai consideri restul tarii ca fiind provincie, suna atat de medieval si pe alocuri unele orase din tara sunt mai presus decat aceasta Ciorba a la Bucuresti.
Te rog Coco, sa nu mai consideri restul tarii ca fiind provincie, suna atat de medieval si pe alocuri unele orase din tara sunt mai presus decat aceasta Ciorba a la Bucuresti.
- CostyBGB
- Special Meeple

@coco: cred ca daca facem un live-streaming asa cum ziceam, parca vad ca nu ti se potoleste setea si pana terminam noi intalnirea esti deja in Bucuresti... 
@nuk3r : multumim!
@nuk3r : multumim!
- VickdaReaper
- Super Moderator

Cum ziceam si altundeva, yo! m-am simtit bine aseara. Stiu ca am plecat mai devreme, dar mai aveam treburi de rezolvat si incepea si meciul... 
Jocurile de Carcasonne si Dominion au fost relaxante si foarte placute. Sper ca toata lumea s-a simtit cel putin la fel de bine ca si mine. Oricum, de data viitoare (sper sa) nu o sa mai am nici o presiune, nici un meci sau alte chestii, deci o sa pot sa stau mai mult si atunci o sa fie altceva. Ba mai mult, o sa pot sa nu mai vin cu mana goala, deci o sa fie ceva mai multe optiuni pentru jucat...
Asa ca trebuie sa facem programarea pentru miercuri de pe acum. Si speram ca o sa mai ademenim si pe altii cu povestirile noastre despre cat de bine ne-am simtit si cat de mult ne-am distrat...
Jocurile de Carcasonne si Dominion au fost relaxante si foarte placute. Sper ca toata lumea s-a simtit cel putin la fel de bine ca si mine. Oricum, de data viitoare (sper sa) nu o sa mai am nici o presiune, nici un meci sau alte chestii, deci o sa pot sa stau mai mult si atunci o sa fie altceva. Ba mai mult, o sa pot sa nu mai vin cu mana goala, deci o sa fie ceva mai multe optiuni pentru jucat...
Asa ca trebuie sa facem programarea pentru miercuri de pe acum. Si speram ca o sa mai ademenim si pe altii cu povestirile noastre despre cat de bine ne-am simtit si cat de mult ne-am distrat...