Chemare la joaca - un pic altfel! 18-22 Noiembrie GAUDEAMUS
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Chemare la joaca - un pic altfel! 18-22 Noiembrie GAUDEAMUS
Salut,
Aceasta va fi o intalnire mai "speciala", este mai mult o chemare la joaca(dupa cum zice si titlul).
Dupa cum stiti, TARABA DE JOCURI are o parte din standul nr.19 la targul GAUDEAMUS ce se desfasoara intre 18-22 noiembrie la ROMEXPO in pavilionul central. Acolo o sa avem si o masa sau doua(cel mai sigur va fi o masa de 6 persoane, speram sa mai avem si una de 4 persoane).Cei care doresc si au timp, ii astept sa se joace alaturi de noi si poate vom reusi sa atragem si alti vizitatori catre aceasta lume a jocurilor.
Datorita locuriilor limitate, putem discuta aici sa vedem cati vor fi si cum vom reusi sa ne impartim.
Va astepta la o altfel de intalnire de jocuri!
Mihai
Aceasta va fi o intalnire mai "speciala", este mai mult o chemare la joaca(dupa cum zice si titlul).
Dupa cum stiti, TARABA DE JOCURI are o parte din standul nr.19 la targul GAUDEAMUS ce se desfasoara intre 18-22 noiembrie la ROMEXPO in pavilionul central. Acolo o sa avem si o masa sau doua(cel mai sigur va fi o masa de 6 persoane, speram sa mai avem si una de 4 persoane).Cei care doresc si au timp, ii astept sa se joace alaturi de noi si poate vom reusi sa atragem si alti vizitatori catre aceasta lume a jocurilor.
Datorita locuriilor limitate, putem discuta aici sa vedem cati vor fi si cum vom reusi sa ne impartim.
Va astepta la o altfel de intalnire de jocuri!
Mihai
Last edited by mihai on 17 Nov 2010, 22:43, edited 1 time in total.
- Chuckila
- King Meeple

Re: Chemare la joaca - un pic altfel!
Mihai, te rog, poti edita titlul sa pui si data evenimentului?
Mersi.
Mersi.
- mihai
- Special Meeple

Re: Chemare la joaca - un pic altfel! 18-22 septembrie GAUDEAMUS
Scuze de greaseala, am editat.
Mihai
Mihai
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: Chemare la joaca - un pic altfel! 18-22 Noiembrie GAUDEAMUS
In principiu, incerc sa ajung astazi la targ, dar nu promit nimic. As ajunge pe la un 16:45 - 17:00 daca ar fi sa vin...
- mihai
- Special Meeple

targul astazi se deschide la 16.00, deci ar fi foarte bine.
eu o sa aduc cateva jocuri deschise pe acolo(astazi - TTR, Carcassonne, Villa Paletti).
Mihai
eu o sa aduc cateva jocuri deschise pe acolo(astazi - TTR, Carcassonne, Villa Paletti).
Mihai
-
Ioana
Mult succes la targ si vanzari maxime! Noi vom aparea cel mai probabil sambata dupa-amiaza.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Se pare ca nu mai pot sa ajung azi. A intervenit ceva si trebuie sa stau acasa (I'm grounded, cum ar zice americanii in seriale). Poate o sa am timp mai mult in week-end, desi am emotii in sensul asta...
-
taticu
been there, done that... am fost primul client al tarabei azi la targ, frumos, buna treaba a mai facut mihai pe acolo... chiar si magic si wow are... frumos aranjate si cu masa de joc... bravoooooo....
- imba
- King Meeple

- mihai
- Special Meeple

Acum am ajuns acasa, o sa incerc sa descarc pozele de pe telefon - da, da , stiu, doar telefon, nu am avut aparat la mine . O sa pun pozele pe facebook.
@taticu - multumim de vizita si de aprecieri. ma bucur ca ti-a placut aranjamentul, o sa incerc sa imbunatatesc lucurile, au mai aparut doua roll-upuri.
@taticu - multumim de vizita si de aprecieri. ma bucur ca ti-a placut aranjamentul, o sa incerc sa imbunatatesc lucurile, au mai aparut doua roll-upuri.
-
Mihnea
as veni cu cea mai mare placere dar n-am timp sub nici o forma. nici macar nu ajung la tirg pentru ca nu am bani deloc asa ca nu imi mai fac aprovizionarea de toamna cu carti 
daca printr-o minune ajung acolo la cumparaturi evident ca a bag la masa de joaca. oricum dam share si alte alea pe facebook
daca printr-o minune ajung acolo la cumparaturi evident ca a bag la masa de joaca. oricum dam share si alte alea pe facebook
-
taticu
eu ma duc si azi chiar daca nu am bani, azi ma joc ceva 
- mihai
- Special Meeple

a trecut si a doua zi de targ, un pic mai agitata ca ieri, asteptam weekendul.
multumiri de vizita lui Vick (pentru rabdarea cu care a explicat diverse regulamente la jocuri) si Taticu(a real Gosu player, trebuie sa ne luam revansa
).
multumiri de vizita lui Vick (pentru rabdarea cu care a explicat diverse regulamente la jocuri) si Taticu(a real Gosu player, trebuie sa ne luam revansa
- mihai
- Special Meeple

PS: poze din ziua a doua vor fi very soon pe FB:)
- VickdaReaper
- Super Moderator

Yo! nu mi-am facut decat datoria. Nu ma lauda toata lumea ca sunt un povestitor cu potential? Uite, ca sa nu mai regretati si a doua oara, maine cand vin nu scot nici o vorbulita... 
M-am simtit bine la targ. I-am revazut pe Marius (Taticu), varul sau (scuze, dar nu cred ca i-am aflat numele pana acum) si pe Mihai si am cunoscut-o pe Alexandra (sper sa nu trebuiasca sa-i promit si ei un miel la Agricola, am deja o datorie
). Poate doar luminile de la alte standuri au fost cam batatoare la ochi...
Dupa cum spuneam, e foarte probabil sa revin si maine (in principal sa vad cum a pazit cainele locatia), dar si ca sa mai joc ceva cu mis amigos... Aduc vre-un joc la mine, pentru diversitate??
M-am simtit bine la targ. I-am revazut pe Marius (Taticu), varul sau (scuze, dar nu cred ca i-am aflat numele pana acum) si pe Mihai si am cunoscut-o pe Alexandra (sper sa nu trebuiasca sa-i promit si ei un miel la Agricola, am deja o datorie
Dupa cum spuneam, e foarte probabil sa revin si maine (in principal sa vad cum a pazit cainele locatia), dar si ca sa mai joc ceva cu mis amigos... Aduc vre-un joc la mine, pentru diversitate??
- mihai
- Special Meeple

cum, VIck, sa vii sa nu povestesti despre vreun joc?ar fi inuman 
din partea mea orice joc este ok, nu stiu exact eu cum o sa stau cu timpul de joaca dar dar mai doresc si altii sa vina they are all welcome!:)
eu unul as opta pentru un GOSU, dar orice joc e binevenit pe "taraba":)
din partea mea orice joc este ok, nu stiu exact eu cum o sa stau cu timpul de joaca dar dar mai doresc si altii sa vina they are all welcome!:)
eu unul as opta pentru un GOSU, dar orice joc e binevenit pe "taraba":)
- imba
- King Meeple

Frumoase. Daca am timp o sa trec si eu maine.
-
Ioana
Cu un delay de mai bine de-o saptamana, uploadez cateva poze de la targ. Enjoy!
- VickdaReaper
- Super Moderator

Si cainele de paza de ce nu apare in nici o poza??
Yo! zic ca merita putin spotlight...
Yo! zic ca merita putin spotlight...