Vick, you in?
Boardgames party @ Ceainaria Tabiet, 19.12.2010
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
Re: Boardgames party @ Ceainaria Tabiet, 19.12.2010
Da - si eu pot ajunge la 18:30 - avand in vedere ca sarim peste explicatul regulilor, eu zic ca da
Vick, you in?
Vick, you in?
- VickdaReaper
- Super Moderator

Hell, yeah!!

Si marmota invelea ciocolata in staniol...
Dang wrote:ca ne dau oamenii afara
Si marmota invelea ciocolata in staniol...
- VickdaReaper
- Super Moderator

Dar pana la urmatoarea intalnire, despre cea veche nu avem poze de aratat??
Yo! as zice ca nu, dar poate-poate am fost super concentrat si nu am vazut bliturile zburand pe langa mine...
Yo! as zice ca nu, dar poate-poate am fost super concentrat si nu am vazut bliturile zburand pe langa mine...
- sebik80
- King Meeple

@ taticu - ma tem ca tura asta suntem deja 4 - Diana+Dan, Vick si eu
@ vick - cred ca a facut Ioana, sora mea, cateva poze insa nu mi le-a pasat inca. Alte aparate nu cred ca am vazut nici eu
@ vick - cred ca a facut Ioana, sora mea, cateva poze insa nu mi le-a pasat inca. Alte aparate nu cred ca am vazut nici eu
-
Dang
Taticu', esti binevenit.
Diana are ceva work-related miercurea asta. Asa ca vin doar eu.
P.S. Pentru ca timpul va fi cam scurt, ar ajuta mult daca ai parcurge putin regulamentul inainte.
Diana are ceva work-related miercurea asta. Asa ca vin doar eu.
P.S. Pentru ca timpul va fi cam scurt, ar ajuta mult daca ai parcurge putin regulamentul inainte.
- sebik80
- King Meeple

Excelent! Daca nu regulamentul atunci macar filmuletele lui Jeremy Salinas si tot ajuta si alea 
-
taticu
bun, ms, o sa vin, si promit sa si citesc inainte materialele ajutatoare...
- VickdaReaper
- Super Moderator

Vorbeste cineva la Ceainarie ca sa ne asiguram ca este posibila "descalecarea" noastra? Sa nu ne trezim cu vre-un Christmas party sau ceva... 
P.S. Daca nu aveti timp, imi puteti da mie numarul lui Mihnea si sun yo! sa verific.
P.S. Daca nu aveti timp, imi puteti da mie numarul lui Mihnea si sun yo! sa verific.