http://www.boardgames-blog.ro/board-gam ... 1-12-2015/
Dovada vie ca pe o masa de 1/1 am jucat 5 oameni timp de 3 ore

In weekend am sa ma vad cu cel ce se ocupa de hotel sa ii platesc avans, dupa cum am zis am sa vin singur la intalnire deci am nevoie de coleg de camera.Chuckila wrote:Mita, cum stam? Am rezervat, e totul in regula?

Cum preferi tu. Niciodata nu au fost probleme cu oamenii sa nu se plateasca, eu zic ca depinde de tine si cum stai cu finantele. Sunt totusi o suma acei 2500 lei, daca vrei sa ne dai un cont, iti viram un avans cei care stim 90%+ sigur ca venim.Miţã wrote:pot sa platesc eu acum tot si ne descurcam la intalnire sau trimit cont si pana vineri strangem banii?

Nu am o problema sa platesc acei 2500 de lei imi este teama ca poate nu umplem cele 17 camere, am vazut foarte multa indecisa pe aici.Chuckila wrote:Cum preferi tu. Niciodata nu au fost probleme cu oamenii sa nu se plateasca, eu zic ca depinde de tine si cum stai cu finantele. Sunt totusi o suma acei 2500 lei, daca vrei sa ne dai un cont, iti viram un avans cei care stim 90%+ sigur ca venim.Miţã wrote:pot sa platesc eu acum tot si ne descurcam la intalnire sau trimit cont si pana vineri strangem banii?

Eu as sugera sa il pui pe forum poate iti vireaza si cei care nu vin ceva, de principiu asaChuckila wrote:As sugera sa dai un mesaj privat celor care vin. Nu stiu cat de bine e sa iti pui contul bancar pe forum.

AngelEye wrote:Eu as sugera sa il pui pe forum poate iti vireaza si cei care nu vin ceva, de principiu asaChuckila wrote:As sugera sa dai un mesaj privat celor care vin. Nu stiu cat de bine e sa iti pui contul bancar pe forum.