New boardgamer in town
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- Chuckila
- King Meeple

-
Rautz
Re: New boardgamer in town
Da, rezolvat
http://forumboardgames.ro/viewtopic.php ... 961#p11537
Sub deviza 'nici o zi fara jocuri', asta mi-a venit azi:
http://forumboardgames.ro/viewtopic.php ... 961#p11537
Sub deviza 'nici o zi fara jocuri', asta mi-a venit azi:
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Da-mi voie sa te intreb ce varsta are pisica ta, daca e sterilizata/castrata si cum faci sa o pui in pozitie pentru poza si sa stea acolo?
Cu a mea e mai dificil de lucrat decat cu un fotomodel cu pretentii... e nevoie de momeli, promisiuni, implorari, lacrimi... si apoi 100 cadre din care doar 1-2 sunt bune.
(Maya are 11 luni si nu a fost modificata chirurgical sub nici o forma; in ultimele 2 luni a avut cam 6 serii de "intrat in calduri"... mai am putin si innebunesc, sunt la capatul puterilor
)
Cu a mea e mai dificil de lucrat decat cu un fotomodel cu pretentii... e nevoie de momeli, promisiuni, implorari, lacrimi... si apoi 100 cadre din care doar 1-2 sunt bune.
(Maya are 11 luni si nu a fost modificata chirurgical sub nici o forma; in ultimele 2 luni a avut cam 6 serii de "intrat in calduri"... mai am putin si innebunesc, sunt la capatul puterilor
- suf
- King Meeple

Doar referitor la tagurile pt imagini: Am observat in mai multe randuri ca tagul BGGIMAGE nu functioneaza bine. Motivul e ca tagul cauta poza la marimea "medium size", care uneori nu exista. La mai multe jocuri chiar si poza de pe pagina principala se intampla sa nu fie suficient de mare (in original) ca sa atinga medium size. In general solutia a fost sa gasesc alta poza a jocului care sa fie suficient de mare.
- Chuckila
- King Meeple

Sau sa folosesti tagul [BGGIMAGE_SMALL]. Aceste permite afisarea pozelor care nu au dimensiuni mai mari.suf wrote:In general solutia a fost sa gasesc alta poza a jocului care sa fie suficient de mare.
-
Rautz
Sunt pisici si pisici, aveam una la Craiova care nu a fost castrata si intra in calduri destul de rar.djdano wrote:Da-mi voie sa te intreb ce varsta are pisica ta, daca e sterilizata/castrata si cum faci sa o pui in pozitie pentru poza si sa stea acolo?
(Maya are 11 luni si nu a fost modificata chirurgical sub nici o forma; in ultimele 2 luni a avut cam 6 serii de "intrat in calduri"... mai am putin si innebunesc, sunt la capatul puterilor)
Asa ca mi-am zis ca nu o voi castra niciodata pe asta, chiar daca prietena mea voia.
Dar n-am mai rezistat nici eu cand o luna a fost aproape continuu in calduri, ii trecea vreo 2-3 zile si dupa aia iar o apuca, practic imi 'calarea' piciorul mereu
E adevarat ca era mai zburdalnica inainte, acum s-a mai cumintit dar pana la urma in apartament nici nu e bine sa fie prea zburdalnica
Deci are vreun an jumate, e castrata si e destul de linistita(si pare fericita)
-
acidutzu
Jenny dupa un joc de Dungeon Lords = Sore loser sau castigatoare a titlului de "Lord of dark deeds".
- DanielIndru
- King Meeple

Exact asa imi imaginam si eu ca ar arata un Dungeon Cat! 
Faina felina, sa o stapanesti sanatos.
Faina felina, sa o stapanesti sanatos.
-
Rautz
Ma bucur ca-i place si prietenei Twilight Struggle
Am jucat doar un joc momentan dar a invatat repede si deja joaca binisor
Jocul e complex, tensionat, tematica excelenta, te atrage in tensiunea razboiului rece si te invata si putina istorie intre timp, si mai are un lucru excelent: oricand poti reveni in joc, e chiar parte a mecanicii din joc in care ca in viata reala USSR are avantaj la inceputul razboiului, iar SUA spre sfarsit
Are un singur minus: timpul mare de joc
Am jucat doar un joc momentan dar a invatat repede si deja joaca binisor
Jocul e complex, tensionat, tematica excelenta, te atrage in tensiunea razboiului rece si te invata si putina istorie intre timp, si mai are un lucru excelent: oricand poti reveni in joc, e chiar parte a mecanicii din joc in care ca in viata reala USSR are avantaj la inceputul razboiului, iar SUA spre sfarsit
Are un singur minus: timpul mare de joc
-
Rautz
M-am intalnit prin centru cu MareleDuce si i-am predat Dungeon Twister 2 (sa-l joci cu placere)
M-am mai plimbat putin si am ajuns pe la Red Goblin, ocazie cu care mi-am mai luat...
Mai astept un pachet maricel maine sau poimaine
M-am mai plimbat putin si am ajuns pe la Red Goblin, ocazie cu care mi-am mai luat...
Mai astept un pachet maricel maine sau poimaine
- DanielIndru
- King Meeple

Stefan Feld incepe sa devina unul din creatorii mei preferati, poate o sa-ti placa si tie.
Mi-as lua Roma in loc de Arena, dar din pacate e OOP.
Mi-as lua Roma in loc de Arena, dar din pacate e OOP.
-
Rautz
Mi-a mai venit azi un pachet (mersi Mihai)
Cred ca voi lua o pauza. Fara sa-mi dau seama cum, intr-o luna jumate am adunat deja destul de multe jocuri, si abia azi am fost curios sa vad cat m-au costat, si e cam scump hobby-ul asta, mai ales intr-un timp atat de scurt. Toate cuceririle m-au costat cam 4000 lei.
Probabil voi mai 'cuceri' niste jocuri, dar abia peste cateva luni
Cred ca voi lua o pauza. Fara sa-mi dau seama cum, intr-o luna jumate am adunat deja destul de multe jocuri, si abia azi am fost curios sa vad cat m-au costat, si e cam scump hobby-ul asta, mai ales intr-un timp atat de scurt. Toate cuceririle m-au costat cam 4000 lei.
Probabil voi mai 'cuceri' niste jocuri, dar abia peste cateva luni
- suf
- King Meeple

Felicitari pentru achizitiile tale. Sa le joci sanatos si sa ne spui cum ti s-au parut (zise suf care nu are inca nici un review). Din ce recunosc in poza mi-au placut cel mai mult Battle Line si Steam.
Poate mai "cuceresti" facand schimburi, fara efort financiar
Poate mai "cuceresti" facand schimburi, fara efort financiar
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
WOW, si eu vreau STEAM ... macar impresii. Felicitari!
(Acuma sa ma laud si eu umpic pe threadul tau, ca sunt putin exaltat: si eu am primit ieri Napoleon's Triumph. Tot de la Mihai. Inca n-am apucat sa fac o partida, da o sa scriu dupa ce ma mai dumiresc cu el)
(Acuma sa ma laud si eu umpic pe threadul tau, ca sunt putin exaltat: si eu am primit ieri Napoleon's Triumph. Tot de la Mihai. Inca n-am apucat sa fac o partida, da o sa scriu dupa ce ma mai dumiresc cu el)
-
criss
Pentru Steam gasesti pe BGG harti excelente pentru 2 jucatori de printat:
Scotland, "Sicily & Malta", Sardinia, Umbria (chiar si Iowa).
Scotland, "Sicily & Malta", Sardinia, Umbria (chiar si Iowa).
-
Rautz
Da, multumesc, le-am vazut, dar sa le printez pur si simplu pe A4 sau cum?
Oricum, mai degraba cred ca o sa-l incerc in varianta standard cu 3+ jucatori
Oricum, mai degraba cred ca o sa-l incerc in varianta standard cu 3+ jucatori
-
criss
Noi le-am printat A3 color, pe carton subtire alb (Scotland, Sicilia & Malta, Sardinia si Umbria).
Pe A4 ies prea mici hexagoanele. Asezam A3'ul peste tabla de joc.
Pe A4 ies prea mici hexagoanele. Asezam A3'ul peste tabla de joc.
- mihai
- Special Meeple

scuze ca nu am raspuns mai repede, am avut niste zile mai incarcate...
@ma bucur ca am putut contriubui la cresterea colectiei
@adrim: glad to be at your service
astept un feedback/review pentru Napi'
@ma bucur ca am putut contriubui la cresterea colectiei
@adrim: glad to be at your service
-
criss
@adrim: o pagina ce mi-a fost (si-mi este) foarte utila pentru invatarea/jucarea Napoleon's Triumph, merita printata:
http://www.boardgamegeek.com/filepage/2 ... -ver-2-pdf
http://www.boardgamegeek.com/filepage/2 ... -ver-2-pdf