Total de acord.Indy wrote:Tot ce pot sa zic este ca ma bucur ca jocurile de societate mi-au dat ocazia sa va cunosc
Hai sa ne jucam 07 - data: 6 iunie 2010
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
Ioana
Re: Hai sa ne jucam 07 - data: 6 iunie 2010
-
adixor
am inteles ideea si e foarte frumoasa dar e de pe cand nu existau forumuriVickdaReaper wrote: Mulţumirea nu vreau a o găsii
În mii de vorbe minunate strânse,
Ci eu o caut în fiecare zi
În surâsuri răsărite pe feţele apuse.
- Indy
- Chief Meeple

Frumoase pozele 
Nu stiu cine le-a facut, dar are talent
)
Nu stiu cine le-a facut, dar are talent
-
Ioana