Intalnire nationala primavara 2011 - discutii preliminare

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: Intalnire nationala primavara 2011 - discutii preliminare

21 Mar 2011, 17:13

Sincer la distanta aia avem alternativa Moieciu, care a fost testata si au iesit 2 intalniri foarte faine anul trecut. Dar deja pentru noi e prea departe, indiferent ca e Moieciu sau Baile Harghita.

E prea dificil cu copil mic pe masina, faci 4 ore, dupa prima ora deja isi pierde rabdarea. Ajungi pe acolo cu capsa deja pusa, nu mai e nici un farmec. Si as vrea sa se bucure si sotia de acel week-end, nu doar eu :)

cristina

18 Apr 2011, 11:32

Ce se mai aude? Ne mai intalnim in primavara? Aveam o propunere Vila Bran (www.vilabran.ro). E un complex destul de mare, iar pt cine vine si cu kinder-ul e locul cel mai indicat. Nu am fost acolo, dar am vazut poze si mi-a placut.

terry

19 Apr 2011, 09:02

Complexul e destul de mare, nu am fost cazati acolo dar am trecut pe langa si arata f bine. Ar trebui sa vedem daca pot sa puna la dispozitie o sala de joaca pentru adulti. Mai e cineva interesat? In afara de cei din Brasov. Aici ar fi 2-3 cupluri si 2 bebe care ar participa. Go Gaming!

Chuckila
King Meeple
King Meeple

19 Apr 2011, 09:41

Din pacate, noi in Mai nu mai putem veni. In primul weekend din Mai suntem nasi la nunta unor prieteni f buni, iar ieri tocmai ne-a comunicat doctorul ca trebuie sa planificam operatia pentru cea mica. Care se va face, daca e posibil, chiar dupa nunta. Daca cumva totul va merge perfect si isi ve reveni repede, iar intalnirea va fi stabilita undeva mai pe finalul lunii Mai, poate vom reusi si noi sa ne lipim daca organizeaza altcineva ceva.

Asadar, daca doreste altcineva sa preia "administrarea" actiunii pentru luna Mai (terry, Bahaus, cristina?), va rog frumos, cu atatea semne de intrebare nu pot (si nici nu cred ca are sens) sa ma ocup. In cazul in care nu se materializeaza nimic in Mai, se face fetita bine si putem lega un weekend in Iunie/Iulie, preiau din nou "fraiele". Sau de ce nu, facem a doua intalnire nationala, daca reusiti sa va adunati in Mai :D

MandrulDuce
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dungeon Master

19 Apr 2011, 11:10

Eu merg in zona Bran suficient de des, am fost de cateva ori si am mancat/stat la Vila Bran. E un complex mare intr-adevar, multe activitati, foarte scump si "rupt" (casute mici cu distante mari intre ele). Nu stiu sa existe o sala suficient de mare pt multi oameni+gaming.

Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!

cristina

19 Apr 2011, 17:22

Ar fi bine daca am reusi sa facem intalnirea nationala, ca e acum in primavara, ca e la vara, pentru mine nu conteaza. Conteaza sa ne strangem cat mai multi si sa ne simtim bine. La mine ar fi prima participare de acest gen si abia astept sa va cunosc si sa jucam ceva. Noi suntem 2+1 kinder si mi-a placut Vila Bran din poze, dar asta nu inseamna ca nu accept alta propunere. Si stiti cum e, una e poza si poate alta e realitatea, de aceea va rog, cei care ati fost acolo si stiti despre ce e vorba, sa ne povestiti. Si asta e valabil pt orice alta destinatie. Important e sa fie o intalnire nationala adevarata! Chuckila te asteptam, fara tine nu se poate!

terry

20 Apr 2011, 11:46

La Moieciu cum a fost cazarea? Noi am participat doar la jocuri si nu stim cum v-ati simtit. Mie unul mi-a placut acolo si daca ceilalti s-au simtit bine cu cazarea ar fi ok. Locatia e stiuta si poate mai aveti un nr. de tel sau adresa mail. Am putea sa reeditam acolo intalnirea. Impresii????

Dang

22 Apr 2011, 20:33

La vila Bran am stat noi si nu e pentru boardgames. E un loc de mers cu copii mai mult, ca au de face, de la calarit ponei pana la ping pong si tras cu arcul.
Dar nu e pentru jocuri. Nu exista nici o sala care sa se preteze la asa ceva. Doar in restaurant s-ar putea, desi la cat de plin e cam tot timpul, slabe sanse sa poti juca acolo.
Si e si mai scump decat in alte parti.

Dar daca tot ne deplasam pana acolo, nu vad de ce nu am folosi tot aceeasi pensiune la care au fost celelalte 2 intaniri, ca-i la 5 km de vila Bran, si acolo stim conditiile.

terry

23 Apr 2011, 18:48

Are cineva numarul de telefon al proprietarului vilei unde au fost celelalte 2 intalniri? Ma gandesc ca daca cei care au stat acolo sunt multumiti am putea sa ne vedem si a treia oara tot acolo. Ce parere aveti de primul weekend din Mai (6-8)? Astept raspuns cat mai rpd daca gasiti numarul. Merci

Dang

23 Apr 2011, 20:19

Parca Adixor cu Dan au tinut legatura atunci cu pensiunea.
Oricum, daca mergeti, distractie placuta, noi suntem plecati din tara atunci :(

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”