Cumpar Manhattan Project
- serafine
- Chief Meeple

- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader
- Plu
- King Meeple

Re: Cumpar mai multe
Am rezolvat cu Ringmaster si Dominant Species (multumesc Darksion)...nu vrea nimeni sa dea Cuba El Presidente????
- VickdaReaper
- Super Moderator

Chiar daca ar vrea cineva sa-ti dea presedintele, nu stiu daca s-ar deranja Raul Castro sa vina sa locuiasca la tine acasa. 
- Plu
- King Meeple

Ma multumesc si cu Fidel..in orice stare mai e el...numai sa fie jucabil 
Last edited by Plu on 20 Jan 2013, 13:20, edited 1 time in total.
- Plu
- King Meeple

Hai cu Le Havre neamule...nu v-ati saturat careva sa dati de mancare si sa construiti?...viata e scurta, mai tre sa luam si pauze 
- Plu
- King Meeple

Din cei ce vin la Sibiu...nu e nimeni plictisit de Le Havre? - ....si poate vrea sa-l dea?
- VickdaReaper
- Super Moderator

Eu vin la Sibiu, nu sunt plictisit de Le Havre, dar pot sa il dau... spre a fi jucat. 
- Plu
- King Meeple

Re: Cumpar Le Havre, Stronghold si Manhattan Project
M-am lasat de havane, m-am apucat de importat bombe nucleare si de facut fortarete...
Am adaugat Stronghold si Manhattan Project pe lista...poate vrea cineva sa le scap de ele...
Am adaugat Stronghold si Manhattan Project pe lista...poate vrea cineva sa le scap de ele...
-
RONIN
ai pm-le havre(asta pentru ca asculti Pink Floyd) 
- alia
- Special Meeple

si eu ascult Pink Floyd dar nu am PM cu Le Havre:( Discriminare!RONIN wrote:ai pm-le havre(asta pentru ca asculti Pink Floyd)
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
io ce sa mai zic....am beletele pentru Roger Waters - The Wall luate de anul trecut si de martisor am primit de la sotioara albumul The Wall pe vinil. Am cam incins doza la pick up cu ocazia asta.
.......SI TOT NU AM PM!!!
.......SI TOT NU AM PM!!!
HACK OR GET WHACKED!
- Plu
- King Meeple

Multumesc pt PM...ma simt "more than just another brick in the wall" ... Si eu mi-am luat bilete cu noaptea-n cap sa zic asa pt concertul Roger Waters si numar zilele pana la bataia gongului... Pana atunci poate imi omor timpul cu le havre 
-
RONIN
voua nu v-am trimis ca am auzit ca pe la petreceri mai dansati si pe o manea....doua
pe plu l-am incercat mai intai si i-am trimis un pm cu intrebarea "sti cine e Florin Salam?"iar el mi-a raspuns, nu,dar are un nume tare haios ....soo....you can have my Le Havre mate
ps:daca stiti cine a scos albumul Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die! fara sa cautati pe goagal aveti un pm cu ce mai vreau sa dau din colectie
- Plu
- King Meeple

Jethro Tull...cine n-auzit de ei = 3*rusine... insa va puteti spala pacatele ascultand albumul aqualung (my favorite)
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
Pai daca zici ce jocuri mai scoti la mezat scot si eu 5 cduri cu Jethro Tull ( Chrysalis, Made in Uk ) din colectia de cduri audio.RONIN wrote:sa-mi fie rusine
voua nu v-am trimis ca am auzit ca pe la petreceri mai dansati si pe o manea....doua
pe plu l-am incercat mai intai si i-am trimis un pm cu intrebarea "sti cine e Florin Salam?"iar el mi-a raspuns, nu,dar are un nume tare haios ....soo....you can have my Le Havre mate
ps:daca stiti cine a scos albumul Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die! fara sa cautati pe goagal aveti un pm cu ce mai vreau sa dau din colectie
HACK OR GET WHACKED!
-
RONIN
numai oameni grei pe forumul asta 
you can check my "for trade"
you can check my "for trade"
- Plu
- King Meeple

Vaporul Le Havre va pleca din dana lui Ronin si sper sa ajunga cat mai repede in colectia mea...il asteptam de ceva vreme
Multumesc!
Multumesc!