[Closed] Vand RETEAUA ENERGETICA
-
Laurentiu
[Closed] Vand RETEAUA ENERGETICA
Salut,
Vand Reteaua Energetica.
Jocul l-am desigilat, dar este nou nout (nu am avut ocazia sa-l joc deloc).
Pret: 85 RON (pret de nou: 120 RON)
Reteaua Energetica este produs si adus in Romania de Ideal Board Games, designerul acestui boardgame fiind Friedemann Friese. Este un joc pentru 2-6 persoane, avand o tematica economica. Mecanici de joc folosite: Construire de retea, Licitatie.
In Reteaua Energetica, fiecare jucator reprezinta o companie de electricitate ce produce curent electric pentru aprovizionarea oraselor. In timpul jocului, fiecare jucator cumpara centrale electrice la licitatie, cumpara resurse pentru a produce electricitate in aceste centrale electrice si construieste o retea electrica pentru aprovizionarea oraselor cumparate cu energie electrica de la centralele sale. La sfârsit, jucatorul ce alimenteaza cele mai multe orase cu energie electrica castiga jocul.
http://boardgamegeek.com/boardgame/2651/power-grid
Vand Reteaua Energetica.
Jocul l-am desigilat, dar este nou nout (nu am avut ocazia sa-l joc deloc).
Pret: 85 RON (pret de nou: 120 RON)
Reteaua Energetica este produs si adus in Romania de Ideal Board Games, designerul acestui boardgame fiind Friedemann Friese. Este un joc pentru 2-6 persoane, avand o tematica economica. Mecanici de joc folosite: Construire de retea, Licitatie.
In Reteaua Energetica, fiecare jucator reprezinta o companie de electricitate ce produce curent electric pentru aprovizionarea oraselor. In timpul jocului, fiecare jucator cumpara centrale electrice la licitatie, cumpara resurse pentru a produce electricitate in aceste centrale electrice si construieste o retea electrica pentru aprovizionarea oraselor cumparate cu energie electrica de la centralele sale. La sfârsit, jucatorul ce alimenteaza cele mai multe orase cu energie electrica castiga jocul.
http://boardgamegeek.com/boardgame/2651/power-grid
Last edited by Laurentiu on 28 Mar 2011, 19:52, edited 2 times in total.
-
aurasmihai
-
aurasmihai
Re: Vand RETEAUA ENERGETICA
66, daca ai chef de mistouri. eu sunt seriospfinix wrote:65
tot asa si ajungem inapoi la pretul din magazin
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Eu cred ca tre sa fii mai chill la adresa presupunerilor si remarcilor vis-a-vis de colegii de pe forum, dle aurasmihai.
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
aurasmihai
shhh, incercam sa-l descurajezMandrulDuce wrote:Eu cred ca tre sa fii mai chill la adresa presupunerilor si remarcilor vis-a-vis de colegii de pe forum, dle aurasmihai.
-
pfinix
in primul rand sunt o "ea" asa ca fii gentleman si retrage-ti 66-le 
in al doilea rand, am fost prima care a strigat 65, asa ca daca nu-l da pt 85 de mai sus mie mi se cuvine

in al doilea rand, am fost prima care a strigat 65, asa ca daca nu-l da pt 85 de mai sus mie mi se cuvine
-
noneciui
Re: [Closed] Vand RETEAUA ENERGETICA
Ce pot sa zik ... imi pare rau k v`am stricat licitatzia ... jocul a ajuns la mine ... si pot spune k`i nou noutz Mersi inca odata nenea Laur