Red Dragon Inn 2

sa ne laudam cu noile achizitii
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Post Reply
acidutzu

Red Dragon Inn 2

30 Apr 2011, 00:55

from http://www.boardgamegeek.com/image/333048

Am obtinut RDI 2 multumita lui spacealert si l-am testat azi
Am jucat 5 jocuri in 3 (eu cu doua fete) cu ceva bere si vin pentru efect surround 8-)

Partea buna:
- reguli usor de invatat desi fetele tot incurcau gambling-ul (dar dadeu vina pe alcool)
- usor de intins, usor de strans
- foarte amuzant (am putut sa imi scot din joc sotia si am supravietuit - iupiiii)

Partea proasta:
- desi fetele au zis ca se imbata repede si nu rezista mai mult de un pahar de vin am pierdut toate cinci jocurile :cry:
- ar face bine sa se termine repede dupa ce esti exclus (vezi mai sus) altfel trebuie sa iti umpli timpul cu ceva
- Oana a fost tot timpul Gog
from http://www.boardgamegeek.com/image/429170

asta insemna ca daca ma scotea la dans aveam -4 la fortitude (nu stiu ce tot face ea la orele de dans :lol: )
Dar ce nu fac pentru a o vedea cu codite ;)

boredgamer

Re: Red Dragon Inn 2

24 Jul 2011, 23:55

Pare foarte haios jocul. :)

acidutzu

Re: Red Dragon Inn 2

25 Jul 2011, 07:04

Este haios.
Nimic nu este mai haios decat fata celui care se lupta sa castige o caruta de bani la gambling (lupta in care doi din patru sunt aruncati din bar pentru ca raman saraci), ca in doua runde se fie bagat sub masa. Banii nu aduc fericirea! :twisted:
Sau ca la sfarsitul celor 5 runde de gambling sa-i dai peste mana castigatorului cu cartea in care chelnerita ia toti banii (hei parca s-a intamplat asta si in realitate :cry: ). Ce aveai nevoie de aia 10 bani? Acum asta e!
Sau cand ia o bautura care il revigoreaza, dar pe care o transformi in cea mai nociva bautura, si pica lat. Ca sa citez din clasici :"Nu se mai face berea ca in tinerete. Atunci nu te durea capul cand beai 5-6-10 beri". Probabil pentru ca atunci aveai 25 de ani si acum ai 55. Este de la E-uri probabil! :mrgreen:

Post Reply

Return to “Ultima cucerire”