Miercuri, 22.06.2011, incepand cu ora 17:00, BoardGames BLOG va asteapta in Ceainaria Tabiet, Str. Gheorghe Ionescu-Gion, nr. 9, sector 3, Bucuresti, Romania, la 5 ore de jocuri de societate, ceai, limonada cu gheata, bere, dulciuri, sandwichuri calde si salate de sezon.
Pentru rezervari va rugam sa sunati la 0722.525.963.
Pentru doritori, o sa avem la noi Alien Frontiers, urmatorul joc cu versiune in limba romana din portofoliul IdealBoardGames.
Cei care au Reteaua Energetica, ne pot intreba de cele 5 carti promotionale oferite la Essen 2008, 2009 si 2010:
- Cartea Flux Generator
- Cartea Transformer Station
- Cartea Warehouse
- Cartea Surplus of Resources
- Cartea Shortage of Resources.
Intalnire BGB Night @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 22.06.201
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- CostyBGB
- Special Meeple

-
taticu
Re: Intalnire BGB Night @ Ceainaria Tabiet, Bucuresti, 22.06
imi cer scuze colegilor de junta, am promis ca vin dar a intervenit ceva la birou si nu am mai reusit, ma revansez cu proxima ocazie...