Jocuri in html

materiale fan-made: extensii, variante, imagini, tutoriale, player-aid-uri
Post Reply
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Parerolog

Jocuri in html

22 Aug 2026, 13:16

Am inceput din curiozitate si prea mult timp pe care l-am avut in concediu sa creez jocuri in html, mai precis sa reimplementez jocuri cunoscute cat am reusit eu de bine, dat fiind faptul ca fie exista unele limitari, fie uneori nu am eu chef sa imi bat capul cu toate regulile marunte pe care le are un joc, dar in mare, cred ca undeva intre 70-90% jocurile sunt asemanatoare cu cele fizice. La unele seamana si grafic cu cel fizic, altele au grafica total noua si doar mecanic se aseamana.

M-am gandit sa postez unul dintre ele in caz ca cineva vrea sa joace ceva rapid la cafea.

Daca vi se pare interesant, astept un semn si o sa mai tot postez, pentru ca deja am trecut binisor de 20 de reimplementari.
Pentru mine e doar un proiect personal, din dorinta de a rejuca jocurile intr-o forma rapida cand nu am timp de setup si chef sa stau 10 minute sa asez jocul fizic pe masa, care nu cere nici resurse multe, pentru ca ele exista probabil deja pe Tabletop Simulator sau Tabletopia, dar imi incing laptopul la maximum si imi fac ventilatoarele ca si cum urmeaza sa imi decoleze de pe masa, pentru a raci sistemul rapid si pe caldura vara asta, nu am chef de ele, asa ca prefer o varianta light pe browser. Plus ca unele au si un AI Bot integrat care face puncte, altele au doar o varianta Beat Your Own Score (BYOS). Jocurile sunt doar varianta solo.

Image

Primul pe care il postez este Genotype, un worker placement rapid si usurel de jucat cu dice drafting. Varianta BYOS.

Image

Fisirele cu jocul Genotye le-am urcat in Wetrasfer pentru ca mi se pare cel mai bun si sigur site de acest gen: https://we.tl/t-weMnMk80N9C3WvW3
Singura problema e ca expira linkul in vreo cateva zile, fiind varianta free WeTransfer

Puteti scana fisierul rar in https://www.virustotal.com/gui/home/upload ca sa fiti siguri ca nu am urcat ceva suspect

*Nu stiu sigur daca incalc vreo regula cu aceasta postare, dat fiind faptul ca nu am licenta pentru a face aceste jocuri in format digital. Daca e cazul, astept un mesaj ca sa sterg postarea.

Post Reply

Return to “Cercul fanilor creativi”