Nu mi-a pasat de reguli (care oricum nu existau pentru a fi citite), nu mi-a pasat daca e neechilibrat (si sper sa fie) si nu mi-a pasat ca in weekend o sa sterg cu Oana prin temnita si, multumita acestui gest tandru, nu o sa-l mai jucam in veci.
Am auzit doar magical mayhem, licantropie (nu, nu mi-am luat The Twilight Saga: Eclipse - The Movie Board Game
poate contine imaginea mea despre Wiz-War... hai si putina muzica divina:
Sa trecem la despachetat...
Daca tot e 65% goala, macar arata bine.
...si la insirat.
Putinele vraji
Vrajitorii
Si lucrurile in care se transforma (nu bag mana in foc, tot nu stiu cu ce se mananca jocul
Componente
Temnita
Manualul
Trebuie sa iubesti jocul!
Cui sa nu-l recomand?
E un frumos review pe Bgg, dar esentialul il redau aici:
Nu sariti, nu sariti, si eu intru in aceeasi categorie doar am... sau am.... Quarriors are multe cubulete nu? Hai ca glumeam! Am Coloretto.If you lack the initiative to play a game simply for the fun of experiencing it, then this game may not be for you. Eurosnobs stay well away.
Eurosnob = A gamer whose hands turn to ash when they touch a plastic miniature and whose brain oozes out of their ears when they play a game that has any more theme than a Reiner Knizia game. They are also the type of gamer that questions the validity of laugh out loud fun while playing games since they usually gather in a congerie and huddle together in a circle, crouching over their latest dry themed euro in utmost silence. (See Automibile photo)
..........................................................................................................................................................................
Diverse:
1)Cu atatea jocuri se simtea nevoia unei truse speciale de desigilat.
2)Cu 99,9% jocuri in alta limba nu isi are rostul. Ar trebui sa apara pe cele 5 jocuri traduse in romana:
SURPRINZATOR: Joc in limba romana!
Sau macar sa ne avertizeze de adevaratele pericole:
ATENTIE: Joc in limba franceza*, mandarina, aramaica, cuneiforma.
ATENTIE: Continutul acestui joc poate arata ca ai fost degeaba la scoala.
*Astept cu incantare sa-mi spuna francofonii cat de mult gresesc (imi pare rau, dar daca e sa aleg o limba moarta atunci prefer latina
3) Nu iau jocurile decat pentru Jennica. Catboxing!