Salut,
Schimb jocul de baza Carcassonne : http://boardgamegeek.com/boardgame/822/carcassonne
Momentan nu detin o colectie prea mare de jocuri deci cam orice propunere e binevenita. Jocul este folosit destul de putin, piesele arata foarte bine. As prefera un schimb direct cu o persoana din Bucuresti.
Multumesc si astept propuneri!
[INCHIS]Schimb Carcassonne jocul de baza
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
-
claudiupb
[INCHIS]Schimb Carcassonne jocul de baza
Last edited by claudiupb on 11 Feb 2013, 21:49, edited 1 time in total.
- Keyser
- King Meeple

Re: Schimb Carcassonne jocul de baza
Te intereseaza la schimb Battle Line ?
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
-
claudiupb
Nu imi surade acest joc, as prefera unul care sa se poata juca in mai multi jucatori.
edit: E cineva dispus sa dea Catan Europa, si mai dau eu o diferenta (in bani)?
edit: E cineva dispus sa dea Catan Europa, si mai dau eu o diferenta (in bani)?
-
claudiupb
As putea sa-l dau si pentru bani, nu neaparat la schimb. Am vazut pe forum niste oferte interesante la vanzare, si cred ca ar fi mai usor sa obtin un joc asa. Deci daca cineva e interesat sa cumpere jocul il dau cu 60 de lei.
Ar putea sa mute un admin tot topicul la sectiunea vanzari? Daca nu, e ok daca inchid acest topic si deschid unul nou la vanzari?
Ar putea sa mute un admin tot topicul la sectiunea vanzari? Daca nu, e ok daca inchid acest topic si deschid unul nou la vanzari?
- VickdaReaper
- Super Moderator

Poti sa lasi si discutia asta aici, pentru aceia care vor vrea sa-ti faca o oferta de schimb. Si sa deschizi o oferta de vanzare in sectiunea de Vanzari.