Vad aici pe forum foarte multi care comanda jocurile din afara.
Eu am comandat de pe un site de afara niste jocuri de Wii (thehut.com). Primele doua au ajuns OK. La al treilea am avut ceva probleme cu Posta Romana. Livrarea o facea prin posta, si postasul imi aducea plicul la adresa de la servici. Cum spuneam .. al treilea nu a mai venit. Am scris celor de la TheHut.com si le-am explicat ca nu a ajuns... am fost si la posta...si normal nu a ajuns nici la ei... Cei de la TheHut.com au spus ca vor trimite altul.... nu a ajuns nici a doua oara.... cert este ca mi s-a scirbit de Posta Romana unde nu poti urmari o comanda .. unde nu poti sa te intelegi cu nimeni... totul se rezuma la.... "Fa o cerere si depune-o la ghiseul X !"
Aveti ceva tips & tricks pentru comenzile de afara?
Mariani am inteles ca primeste "sleevs" la Posta Centrala unde se primesc coletele din extern. Mie de ce mi le-a trimis la posta 'locala'? Numai coletele mai mari se trimit acolo?
Cum poti urmari o astfel de coamnda sa nu ai surprizele pe care le-am avut eu?
Vreau sa stiu ca dau un ban,...astept 3 saptamani.... dar stiu SIGUR ca imi ajunge coletul si nu "se pierde" pe drum.
Cum poti evita discutiile de la posta prin care iti cer tot felul de taxe aditionale? Este bine sa comanzi mai putine?
etc...
Urasc ca nu pot avea siguranta unei comenzi Online din extern !!! (cel putin eu nu o am
PS: Vreau sa fac comanda pe 'BoardGameGeek Store' la 'Dominion Promo Cards (Envoy & Black Market)' si pe Mayday Games pentru sleevs ... si nu mai am curaj sa fac click pe Buy.