Chain of Generosity #4
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Chain of Generosity #4
Reguli:
1. Lasati un comentariu indicand daca vreti sa fiti inclusi in tragerea la sorti pentru joc.
2. Daca ati castigat, va obligati sa postati un nou joc pentru a fi oferit in acelasi mod.
3. Setati termen de participare intre 5 si 10 zile.
4. Daca nici o oferta nu a fost facuta pentru jocul vostru, incercati sa oferiti un nou joc si setati un nou termen.
5. Expeditorul plateste transportul, in afara de cazurile cand e specificat explicit alt lucru (incercati sa oferiti transport gratuit pe cat posibil).
1. Lasati un comentariu indicand daca vreti sa fiti inclusi in tragerea la sorti pentru joc.
2. Daca ati castigat, va obligati sa postati un nou joc pentru a fi oferit in acelasi mod.
3. Setati termen de participare intre 5 si 10 zile.
4. Daca nici o oferta nu a fost facuta pentru jocul vostru, incercati sa oferiti un nou joc si setati un nou termen.
5. Expeditorul plateste transportul, in afara de cazurile cand e specificat explicit alt lucru (incercati sa oferiti transport gratuit pe cat posibil).
- DanielIndru
- King Meeple

Re: Chain of Generosity #4
Au stat suficient timp la vanzare fara sa le vrea nimeni, asa ca le ofer cadou la pachet unui temerar.
Atentie, nu sunt jocuri simple.
Castigatorul va fi anuntat in data de 22.02.2014
Atentie, nu sunt jocuri simple.
Castigatorul va fi anuntat in data de 22.02.2014
Confucius
Neuland
- DanielIndru
- King Meeple

Oameni buni, sunt GRATIS.
AMBELE. IMPREUNA.
Hai, inscrieti-va, ca deja le-am trecut la "previously owned".
AMBELE. IMPREUNA.
Hai, inscrieti-va, ca deja le-am trecut la "previously owned".
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
paai... eu ma uit de mult la Neuland, chiar voiam sa te intreb daca nu-l dai fara Confucius
daca mai ai ceva de trimis la Bucuresti, daca vrea cineva Confucius, as vrea eu Neuland
sar'na!
daca mai ai ceva de trimis la Bucuresti, daca vrea cineva Confucius, as vrea eu Neuland
- DanielIndru
- King Meeple

Am ajuns sa o vad si pe asta, oameni care se codesc sa ia un joc gratis pentru ca mai are un joc gratis atasat... 
- 26octombrie
- King Meeple

well..., what can I say, I'm full of surprises...
acu'pe bune, confucius nu ma atrage ca tema, cu toate ca am citit numai bune despre dansul; ar fi aiurea sa iau un joc ce stiu ca nu-mi trebe. oricum, sunt multi useri pe forum care au intrat in comunitate de curand, care au o colectie mai de-nceput, nu inteleg de ce nu se documenteaza si nu accepta provocarea unui joc bun, chiar daca mai greu (pe mine nu ma indeparteaza greutatea, ar fi un plus, da'nu-mi place tema nici de frica!)
So, cine vrea un joc bun?
acu'pe bune, confucius nu ma atrage ca tema, cu toate ca am citit numai bune despre dansul; ar fi aiurea sa iau un joc ce stiu ca nu-mi trebe. oricum, sunt multi useri pe forum care au intrat in comunitate de curand, care au o colectie mai de-nceput, nu inteleg de ce nu se documenteaza si nu accepta provocarea unui joc bun, chiar daca mai greu (pe mine nu ma indeparteaza greutatea, ar fi un plus, da'nu-mi place tema nici de frica!)
So, cine vrea un joc bun?
-
nqq
- King Meeple

si eu ma tot uit pe aici si chiar nu mi-ar strica jocurile in colectie...dar cand ma gandesc ca am destule care le am deja in colectie si nu le-am jucat suficient si am din ce in ce mai putin timp de joaca .....mai bine las pe altcineva sa le ia. 
ps: nu am jucat nimic de 2 zile
..incep sa intru in transa
ps: nu am jucat nimic de 2 zile
- DanielIndru
- King Meeple

Bine, am hotarat sa trimit Neuland lui 26 octombrie. Ea va continua lantul aici.
Cel care primeste Confucius (daca o fi vreunul) va trebui sa deschida un lant separat, #4.1
Cel care primeste Confucius (daca o fi vreunul) va trebui sa deschida un lant separat, #4.1
- 26octombrie
- King Meeple

Multumesc frumos!
Pai hai:
Die Siedler von Catan - Einsteiger-Variante
neatins, am deschis doar tipla, din curiozitate. e varianta cu tokene, n-are plastic. e in germana, insa, din ce stiu eu, n-are dependente de limba.
tragem la sorti marti, 25 februarie, in Lente
Pai hai:
neatins, am deschis doar tipla, din curiozitate. e varianta cu tokene, n-are plastic. e in germana, insa, din ce stiu eu, n-are dependente de limba.
tragem la sorti marti, 25 februarie, in Lente
- DanielIndru
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

nu ma grabesc, ma gandeam sa dau dovada de promptitudine
Il lasam pana cand vrei tu, imi dai de veste cand sa inchid threadul si atunci tragem la sorti; e bine asa? sau sa scot postarea cu totul? cum e mai bine?
Il lasam pana cand vrei tu, imi dai de veste cand sa inchid threadul si atunci tragem la sorti; e bine asa? sau sa scot postarea cu totul? cum e mai bine?
- iuli212
- King Meeple

- Custom Rank: Dr. Meeple
As dori eu Confucius, sa incerc si ceva mai greu pe langa jocurile clasice pe care le am. In lant as avea de oferit doar Frag, care sta de mult timp la vanzari/schimburi.
- tasurinchi
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

Zarul a hotarat ca tasurinchi e cel care primeste Confucius si se angajeaza sa deschida lantul 4.1 sau 5, cum o vrea el sa-i zica.
Aici va continua lantul cu oferta lui 26 octombrie.
Spor la joaca tuturor!
Aici va continua lantul cu oferta lui 26 octombrie.
Spor la joaca tuturor!
- 26octombrie
- King Meeple

Am primit Neuland, multumesc frumos!
Si acum, sa postam din nou:
tragem la sorti marti, 4 martie, in Lente
Si acum, sa postam din nou:
tragem la sorti marti, 4 martie, in Lente
- tasurinchi
- King Meeple