Am plecat la drum (All aboard!! UUUUUUUUuuuuu) eu cu albastru, cristina cu rosu si ela cu galben. Primele ture au fost interesante, mai nimeni nu a facut un tren pe o perioada mai mare decat de obicei. Eu unul aveam motiv, voiam sa fac marele tren de 8 vagoane din partea de sus a hartii si dupa muulte ture am reusit. YEAH! Acum nu-mi mai trebuia decat sa ajung la Erzurum asta fiind obiectivul mare (cel mic era in principiu inclus in acesta).
Jocul a fost foarte frumos si am fost si rau la un moment dat:
Ela intre timp si-a facut linistita drumurile, nu prea am interactionat. Spre final chris a tot incercat sa-si termina magnifica cale ferata cu un mic segment Angora-Erzurum dar din pacate nu a terminat in timp util, lucru care i-a adus super penalizari, ocupand un onorabil loc 3.
Desi ela a avut cel mai mare drum si deci 10 puncte, am reusit sa fiu cu cateva puncte in fata ei asta si datorita unui nou obiectiv pe care l-am tras la risc cu cateva runde inainte de incheiere si care s-a nimerit sa fie usor de facut plecand de la rutele mele din momentul respectiv. Fara riscul asta nu cred ca as fi castigat. Pozitia la final:
Nice, reealy nice. "IIIIIiiii'll be wooooorking on a raaaailroad" sooon again