Intalnire TARABA DE JOCURI 3 - 04 august - Cafe Lente

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
mihai
Special Meeple
Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI 3 - 04 august - Cafe Lente

01 Aug 2010, 14:39

Salut.

Pe aceasta cale doresc sa comunic urmatoarea intalnire organizata de TARABA DE JOCURI.

Vom avea prima Intalnire organizata in timpul saptamanii ce va avea loc miercuri 04 august, incepand cu ora 18.30-19.00, in acelasi loc ca ultima data, in Cafe Lente. Detalii asupra locatie le gasiti pe http://www.lente.ro.

In acest moment nu exista limita de locuri, in cazul confirmari a unei participari mai ample putem avea intreg salonul din interior.

Cei care doresc sa vina sunt rugati sa confirme aici pe forum sau pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro.

De asemnea, cei care vin pot spune si jocuri doresc sa aduca sau sa joace, spre a fi aduse de altii.

Va asteptam.

Mihai

adixor

Re: Intalnire TARABA DE JOCURI 3 - 04 august - Cafe Lente

01 Aug 2010, 19:59

Fac tot posibilul sa vin.

Eu as vrea sa incerc un Risk cu Costy/Muck daca vin. In rest.. joc ce gasesc pe acolo. daca vrea cineva ceva ziceti (nu pot sa aduc multe, nu vin cu masina, dar 1 joc max 2 pot aduce, Race de exemplu daca se baga cineva).

mihai
Special Meeple
Special Meeple

01 Aug 2010, 20:41

Race ma bag eu, il aduc eu ca sa poti aduce altceva daca e :)

Si la un Risk ma bag, daca mai e loc alaturi de Costy si Muck.

CostyBGB
Special Meeple
Special Meeple

01 Aug 2010, 21:36

Incercam sa venim. Risk se poate juca in maxim 5 jucatori, asa ca..e loc...
Costy de la BoardGames BLOG (primul blog de boardgames din Romania)
Colectia de jocuri BGB

suras333

02 Aug 2010, 10:17

Daca nu sunt plecat din Bucuresti, sigur vin si eu. M-ar interesa sa incerc Tikal si Small world si daca e vreo cerere de joc pe care sa il am, aduc.

mihai
Special Meeple
Special Meeple

02 Aug 2010, 10:30

Un Small World as incerca si eu, daca il are cineva si ar vrea sa il aduca...:)
Si Risk-ul lui Costy...MUHAHHAA!!!

CostyBGB
Special Meeple
Special Meeple

02 Aug 2010, 10:33

Risk-ul este al lui muck... Poate si asta este o explicatie pentru victoriile sale... :roll: ... in afara de zarurile obscen de mari de care are parte.
Costy de la BoardGames BLOG (primul blog de boardgames din Romania)
Colectia de jocuri BGB

mihai
Special Meeple
Special Meeple

02 Aug 2010, 10:44

ahhh pai zi asa...atunci zaruri neutre :)

muck

02 Aug 2010, 14:39

Va dati seama care ar fi raspunsul meu dupa ce am vazut atat de multa lume dornica de un joc cu batranul muck. Nu vin la intalnire miercuri. Glumesc. Cum pot sa-l refuz pe batranul Adixor? Deci... da lume venim si noi Costy si muck. Sa nu uit sa iau si Risk-ul si poate cine stie un Buccanner si un Saboteur.

mihai
Special Meeple
Special Meeple

05 Aug 2010, 09:43

a trecut si aceasta intalnire...fiind una in timpul saptamanii, a fost mai scurta ( decat 4-5 ore), implicit un numar mai mic de jocuri jucate, dar cu o participare foarte buna pentru o prima intalnire in timpul saptamanii.

ca un mic rezumat la ce jocuri s-au jucat, au fost urmatoarele: s-a deschis seara cu un Saboteur in 7, in care saboteurii au fost la inaltime dar nu au reusit sa blocheze complet drumul piticilor buni; au urmat 3 jocuri in paralel- un joc de risk demult asteptat, un joc de Niagara si un Carcassonne in 2; in cele din urma s-au format doua tabere serioase, una construind de zor la Alhambra si cealalta construind la Citadels...Citadels a durat un pic mai mult, terminandu-se la ora 23.30. In concluzie, o seara reusita de boardgames.

multumesc tuturor care au reusit sa ajunga si sper ca s-au simtit bine si sa ne vedem la urmatoarea intalnire.

adixor

05 Aug 2010, 09:58

A fost frumos. E adevarat, am cam resimtit oboseala acumulata pe parcursul zilei. De fapt dupa cum s-a vazut eram cam picat din luna :).
Am jucat Saboteur, Risk si Alhambra si am reusit sa nu castig la niciunul. Pe de alta parte Carmen a castigat mai tot ce se putea castiga :)

Partea buna a intalnirilor de acest gen este ca neavand timp de jocuri complexe si mari, am jucat jocuri mai light pe care le joc destul de rar in mod normal. Mi-a placut Risk si intr-adevar are o latura addictive pronuntata desi este un "dice-fest" clasic, mi-a placut si Alhambra (nu mai jucasem de vreun an) ca si Saboteur.

La Risk marea problema e: Costy& friends nu joaca cu aliante (eu fiind nou in joc stiam doar ca asta e un mare punct forte pentru Risk din review-uri). Intr-adevar, daca s-ar fi jucat asa Carmen nu ar fi sters podeaua cafenelei cu noi in 30 minute, pentru ca noi toti ne-am orientat spre un castig rapid si am mers fiecare pe felia noastra, nu ne-am gandit ce distructiva va deveni Carmen si sa dam mana cu mana sa o temperam, dupa care sa rupem aliantele si sa continuam fiecare pe felia noastra sau aliati cu altii. Cred ca acest element a lipsit din joc, un joc dealtfel foarte agreabil nu atat pentru joc in sine ci pentru atmosfera creata de participanti.

Saboteur a fost simpatic ca de obicei iar Alhambra nu mi-a lasat o parere buna, dar DOAR pentru ca am iesit pe locul 4 :) in rest e un joculet interesant, cu downtime cam mare in 6 totusi..

Intalnirea a fost simpatica, oamenii simpatici, jocurile simpatice (trebuie doar sa se mai clarifice statutul fumatului). Din punctul meu de vedere formula "seara" este viabila dar nu o pot frecventa foarte des (sunt destul de zombie dupa o zi de lucru, si imi cer scuze daca am stricat distractia cuiva fiind mai visator uneori :) ). La mai multe!

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”