Jocuri ce se pot juca la volan
-
Venerablewolf
Jocuri ce se pot juca la volan
salut
ne pregatim de o vacanta in care ne vom petrece mult timp in masina. Sunt curios ce jocuri puteti sa ne recomandati. Conditia e sa poata fi jucate impreuna cu cel care conduce.
ne pregatim de o vacanta in care ne vom petrece mult timp in masina. Sunt curios ce jocuri puteti sa ne recomandati. Conditia e sa poata fi jucate impreuna cu cel care conduce.
- vall
- King Meeple

Re: Jocuri ce se pot juca la volan
Black/Dark Stories. Eventual soferul sare partea in care are de citit si doar pune intrebari 
-
Imago
- Administrator

Nici un joc. Conduci si esti atent la drum.
Last edited by Imago on 01 Feb 2017, 17:14, edited 1 time in total.
-
nqq
- King Meeple

- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
-
DeeDee
- King Meeple

Ghiceste animalul si fazan, sunt singurele jocuri la care ma pot gandi. Adica doar astea le stiu, si le joc cu copiii mei, cand avem drum lung. Mai jucam alb-negru-nu-si-da, insa nu prea mult, ca ma plictiseste sa ma prostesc ca sa nu castig de fiecare data
.
Ghiceste animalul e jocul in care unul se gandeste la un animal, si ceilalti il intreaba intrebari cu raspuns nu/da ca sa-l dibuiasca. Mai demult faceam cu chestii ce se vad pe geam, insa e mai amuzant pt copii cu animale.
Alb-negru-nu-si-da l-au auzit copiii la radio. O persoana pune intrebari vreme de 5 minute, la care alta persoana nu poate raspunde folosind da/nu/alb/negru.
Ghiceste animalul e jocul in care unul se gandeste la un animal, si ceilalti il intreaba intrebari cu raspuns nu/da ca sa-l dibuiasca. Mai demult faceam cu chestii ce se vad pe geam, insa e mai amuzant pt copii cu animale.
Alb-negru-nu-si-da l-au auzit copiii la radio. O persoana pune intrebari vreme de 5 minute, la care alta persoana nu poate raspunde folosind da/nu/alb/negru.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Noi jucam cam asa ceva: o persoana primeste trei cuvinte, sa zicem, de la cealalta si trebuie sa le inglobeze intr-o poveste, cat mai smooth. Daca sunt mai multe persoane, fiecare ii da un cuvant povestitorului. Nu e cu scoring, dar e fun si, cu cat imaginatia o ia razna mai tare, cu atat mai nostim devine.
Ex.: pioneza, elucubratie, cravata.
Ex.: pioneza, elucubratie, cravata.
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Am ramas la una odata si dimineata trebuia sa-mi pun cravata. Avea o oglinda pusa prea jos pe perete pentru mine asa ca a trebuit sa ma asez. Pe scaun isi lasase un set de cusut cu ace si pioneze. M-am asezat pe ele. Sa vezi atunci elucubratii la gura mea legate de individa respectiva si stramosii ei (atat apropiati cat si cei din antichitate).
Usor joc. Se bazeaza pe vrajeala.
In alta ordine de idei, cand conduci e bine sa fii atent la drum
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
criss
Eram in mijlocul unui discurs, cind vad, cu stupoare, o pioneza infipta in cravata mea! Fara sa-mi dau seama, discursul meu a luat-o razna, tranformindu-se treptat intr-o suava elucubratie.26octombrie wrote:Ex.: pioneza, elucubratie, cravata.
- Haddeo
- King Meeple

google search: jimmy fallon word sneak26octombrie wrote:Noi jucam cam asa ceva: o persoana primeste trei cuvinte, sa zicem, de la cealalta si trebuie sa le inglobeze intr-o poveste, cat mai smooth.
pantaloons:
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.
Things are OK now but I never know when it's going to change.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Foarte tare filmuletul. Vom adera la varianta asta, sa vedem ce iese, sounds nice!
Apreciez si efortul de imaginatie. E inedit sa te intrebi cine-a jucat darts cu cravata lui Criss; Tavi, however, oricat de prost calificata sunt eu ca gospodina, nici macar la noi in casa nu stau pionezele in setul de cusut (ma rog, nu cred ca avem un set de cusut, dar tot n-ar sta acolo). So, check the chicks out before going out, some are too weird, man
Apreciez si efortul de imaginatie. E inedit sa te intrebi cine-a jucat darts cu cravata lui Criss; Tavi, however, oricat de prost calificata sunt eu ca gospodina, nici macar la noi in casa nu stau pionezele in setul de cusut (ma rog, nu cred ca avem un set de cusut, dar tot n-ar sta acolo). So, check the chicks out before going out, some are too weird, man
MandrulDuce wrote:Am ramas la una odata si dimineata trebuia sa-mi pun cravata. Avea o oglinda pusa prea jos pe perete pentru mine asa ca a trebuit sa ma asez. Pe scaun isi lasase un set de cusut cu ace si pioneze. M-am asezat pe ele. Sa vezi atunci elucubratii la gura mea legate de individa respectiva si stramosii ei (atat apropiati cat si cei din antichitate).
- LookyRo
- King Meeple

Cred ca poti juca si Alias, atata doar ca soferul nu va fi niciodata cel care explica.