Cu o harta puteti castiga 10.000$!

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
Ioana

Cu o harta puteti castiga 10.000$!

15 Feb 2011, 01:06

"Do you have what it takes to create the best Ticket to Ride map?"

Pentru a sarbatori 10 ani de existenta (ce se vor implini in Aprilie 2012) cei de la Days of Wonder au lansat urmatorul concurs (in perioada 14 Februarie - 15 Aprilie 2011):
The $10,000 Ticket to Ride Map Design Contest gives you a chance to become world-famous and put your name on the map! If you submit what we consider the very best, fan-created Ticket to Ride map, your design will be included in the Ticket to Ride Map Collection to be introduced at Essen Spiel 2011, alongside brand new maps designed by Alan R. Moon himself. And to top it off, if you design the winning map, you will receive a $10,000 cash prize!
Suna tentant, nu?

Mai multe detalii puteti gasi aici.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: Cu o harta puteti castiga 10.000$!

15 Feb 2011, 01:18

Ioana wrote:"Do you have what it takes to create the best Ticket to Ride map?"
Uhmmmmmm ... eu sigur nu :lol: ! Dar din ce am vazut pe forum, sunt destui useri creativi care merita sa isi incerce sansa. Poate un mic "sfat"; din ce am vazut din discutiile cu confratii americani pe diferite threaduri pe BGG, sunt absolut fascinati de faptul ca Romania (and/or Transilvania) = land of Dracula. Poate o harta TtR cu aceasta tematica?!

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

15 Feb 2011, 02:10

Si un sfat si din partea mea: se presupune ca toate hartile (si mare parte a jocurilor) create de Alan Moon sunt variatii pe tema "problemei comisului voiajor" pe care poate ati intalnit-o pe la informatica, va confruntati cu ea la routare de pachete, etc. Deci cred ca ar fi interesant sa aveti si asta in minte atunci cand proiectati o harta. Eventual, o vizita prin teoria grafurilor nu ar strica... :ugeek: :ugeek: :lol:
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

suf
King Meeple
King Meeple

15 Feb 2011, 05:33

VickdaReaper wrote:Si un sfat si din partea mea: se presupune ca toate hartile (si mare parte a jocurilor) create de Alan Moon sunt variatii pe tema "problemei comisului voiajor" pe care poate ati intalnit-o pe la informatica, va confruntati cu ea la routare de pachete, etc. Deci cred ca ar fi interesant sa aveti si asta in minte atunci cand proiectati o harta. Eventual, o vizita prin teoria grafurilor nu ar strica... :ugeek: :ugeek: :lol:
Din fericire pentru comisul voiajor, lui nu-i ia nimeni drumul :D

Post Reply

Return to “Discutii generale”