homey, imi pare rau de situatie. de asta am pus treaba cu prelungitul cu 2 ore tocmai pentru situatie cand liciteaza cineva la 17.59, sa dam timp la replica.
stiu ca a fost pentru 3 zile licitatie, a fost dintr-o eroare cand am creat licitatia.
scuze inca o data pentru situatie, treaba cu ceasul, daca o sa faci si tu modificarile sugerate, o sa vezi ca postarea a fost la ora care trebuie, nu 18.59, deci totul a fost corect.
[CLOSED] LICITATIA Nr.3 - HOTEL SAMOA
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- mihai
- Special Meeple

-
pfinix
Re: [CLOSED] LICITATIA Nr.3 - HOTEL SAMOA
imi pare rau ca situatia a fost cum a fost. intr-adevar imi doream jocul, dar ti-am zis ca nu am nici o problema sa renunt la postul pe care l-am facut daca deranjeaza pe cineva. asta e, m-am trezit in ultima clipa, a fost greseala mea, data viitoare sa fiu mai atenta si pana la urma nu cred ca e ultima bucata care se gaseste pe piata
. nu imi place sa provoc discutii de genul asta asa ca daca restul lumii e ok ii las lui homey jocul, daca il mai vrea.
- homey
- Wizard Meeple

Re: [CLOSED] LICITATIA Nr.3 - HOTEL SAMOA
@pfinix nu este cazul sa renunti, Mihai a salvat situatia foarte onorabil. Felicitari lui si multumesc pentru intentie tie. Sa speram ca nu vor mai fi situatii neplacute. Ar fi pacat pentru mica noastra comunitate.