[CLOSED] LICITATIA Nr.3 - HOTEL SAMOA

schimburi, imprumuturi, cereri, etc.
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
mihai
Special Meeple
Special Meeple

Re: [CLOSED] LICITATIA Nr.3 - HOTEL SAMOA

02 Nov 2011, 23:13

homey, imi pare rau de situatie. de asta am pus treaba cu prelungitul cu 2 ore tocmai pentru situatie cand liciteaza cineva la 17.59, sa dam timp la replica.

stiu ca a fost pentru 3 zile licitatie, a fost dintr-o eroare cand am creat licitatia.

scuze inca o data pentru situatie, treaba cu ceasul, daca o sa faci si tu modificarile sugerate, o sa vezi ca postarea a fost la ora care trebuie, nu 18.59, deci totul a fost corect.

pfinix

03 Nov 2011, 00:03

imi pare rau ca situatia a fost cum a fost. intr-adevar imi doream jocul, dar ti-am zis ca nu am nici o problema sa renunt la postul pe care l-am facut daca deranjeaza pe cineva. asta e, m-am trezit in ultima clipa, a fost greseala mea, data viitoare sa fiu mai atenta si pana la urma nu cred ca e ultima bucata care se gaseste pe piata :). nu imi place sa provoc discutii de genul asta asa ca daca restul lumii e ok ii las lui homey jocul, daca il mai vrea.

homey
Wizard Meeple
Wizard Meeple

03 Nov 2011, 08:31

@pfinix nu este cazul sa renunti, Mihai a salvat situatia foarte onorabil. Felicitari lui si multumesc pentru intentie tie. Sa speram ca nu vor mai fi situatii neplacute. Ar fi pacat pentru mica noastra comunitate.

Post Reply

Return to “Altele / Ultimate Trades”