Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
-
Minel
Re: Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
Noul sistem ar trebui sa ofere macar aceleasi discounturi ca si pana acum. E nasol un pas inapoi. Comenzi de 600+ lei sunt mai rare.
Iar pana se aduna un total de 600+ posibil sa imi treaca hypeul si sa renunt de tot la o comanda.
Iar pana se aduna un total de 600+ posibil sa imi treaca hypeul si sa renunt de tot la o comanda.
- adelindumitru
- Super Moderator

Mda, asta va cam schimba lucrurile. N-am avut niciodată o comandă mai mare de 400 de lei, deși am câteva comenzi date pe fiecare lună.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Lucrurile nu sunt batute in cuie. Se iau in considerare opiniile voastre, o sa gasim solutia cea mai buna.
- rabesandratana
- King Meeple

- Custom Rank: Parerolog
Da, si eu cred ca o sa fac mai rar comenzi la Regat de acum cu acest sistem. Exact cum spunea cineva mai sus, pana ce strang jocuri de acea valoare, posibil sa treaca hype-ul de a avea anumite jocuri si sa nu mai comand nimic si sa imi indrept atentia catre magazinul care da reducere la orice comanda, pt a lua doar un singur titlu.
- adelindumitru
- Super Moderator

E bine de știut
. Mulțumim în orice caz pentru transparență. Ce pot spune momentan e că poate ar trebui să se mențină reducerea minimă acordată de 12%. Nu ar fi vorba de o diferență foarte mare, dar măcar nu ar fi mai mică decât cea acordată până acum.
- demontear
- King Meeple

Mi se pare ok sistemul celor de la lex. Reducere in functie de valoarea adunata a comenzilor anterioare. Cu mai multe trepte.
-
rault
- Chief Meeple

Ma poate lumina si pe mine cineva va rog cum a functionat partea cu reducerile pana in prezent? Nici nu stiam ca exista.
- adelindumitru
- Super Moderator

Membrii forumului aveau 12% reducere (era menționat în topicurile mai vechi de pe forum):
Rautz wrote: ↑18 Dec 2014, 17:11Nu stiu exact, trebuie sa ne spuna ei, nu stiam nici eu de aceasta oferta, am aflat recent, nu stiu precis cum/cand se aplica.Corwin wrote:Nu stiam de asta. Cum se poate "activa" aceasta reducere, ai vreo idee?Rautz wrote: -Din cate stiu Regatul Jocurilor au permanent -12% pentru forumisti
Asa am primit informatia, asa am transmis-o mai departe.
deevinnula wrote:Rautz wrote:
-
rault
- Chief Meeple

12 % indiferent ca era precomanda, pret deja redus sau intreg?adelindumitru wrote: ↑26 Mar 2019, 18:01Membrii forumului aveau 12% reducere (era menționat în topicurile mai vechi de pe forum).
- adelindumitru
- Super Moderator

Doar la jocurile cu preț întreg deja pe stoc (precomenzile au inclusă reducerea)
- VZQ
- King Meeple

Si cum exact se activa acea reducere? Am comandat la greu, si niciodata nu am vazut vreo reducere... poate sunt inca prea crud pe aici...
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Alex ma roaga sa va transmit urmatorul amendament:
"Pt cei ce ridica de la depozit sau se predau personal....se aplica direct 15% indiferent de comanda."
"Pt cei ce ridica de la depozit sau se predau personal....se aplica direct 15% indiferent de comanda."
- adelindumitru
- Super Moderator

- adelindumitru
- Super Moderator

- adelindumitru
- Super Moderator

S-ar putea sa fi fost o campanie lansata atunci când Regatul încă era la început.
- mihnea_1309
- Wizard Meeple

Daca tot am starnit discutia, ar fi cazul sa imi exprim si eu parerea.
In primul rand, apreciez deschiderea RJ spre a gandi un sistem public si transparent. Faptul ca vechiul sistem era ceva despre care se discuta in soapta pe la colturi mi-a lasat un gust cumva amar cand am aflat despre el "pe surse". So good job.
Acum despre noul sistem in sine, pragul de 5000 mi se pare cam prea ridicat. Inteleg ca e fundamentat pe niste cifre care nu intereseaza cumparatorul, si probabil ca tinta e fidelizarea in continuare a unui grup de power-gamers care investesc mult peste 5000 in jocuri in decursul unui an. Fair enough. Ar mai fi varianta unor praguri succesive, care sa ofere o oarecare reducere si pentru atingerea unor totaluri mai mici. Exemple de astfel de sisteme gasim destule la magazine online. Food for thought.
Iar stabilirea unor praguri minime per comanda pt. a fi eligibil la discount...not a big fan. Cel putin nu in combinatie cu prag minim de total pe comenzi. Adica mi se pare mai customer-friendly una din variantele:
1. Ai comandat de 5000 RON (sau alt prag) pana acum, de acum incolo ai reducere de X procente la orice comanda
SAU
2. Pentru ca ai pe comanda curenta un total de 600, 800, etc iti acordam X,Y procente reducere, indiferent de totalul comenzilor anterioare (stiu ca nu e agreata mentionarea unor magazine de boardgames din strainatate, dar pt curiosi va comunic in privat un exemplu care foloseste exact acest sistem).
Inteleg ca sunt implicate si niste costuri de transport, dar o alta solutie ar fi: daca vrei discount, iti calculam transportul si ti-l platesti. Altfel, parerea mea e ca acest sistem ii imbie la fidelizare decat pe cei din Bucuresti. Dar poate doar asa ati calculat ca e fezabil sistemul de discount.
In orice caz, repet, dupa parerea mea, orice sistem cunoscut publicului e mai bun decat cel anterior
In primul rand, apreciez deschiderea RJ spre a gandi un sistem public si transparent. Faptul ca vechiul sistem era ceva despre care se discuta in soapta pe la colturi mi-a lasat un gust cumva amar cand am aflat despre el "pe surse". So good job.
Acum despre noul sistem in sine, pragul de 5000 mi se pare cam prea ridicat. Inteleg ca e fundamentat pe niste cifre care nu intereseaza cumparatorul, si probabil ca tinta e fidelizarea in continuare a unui grup de power-gamers care investesc mult peste 5000 in jocuri in decursul unui an. Fair enough. Ar mai fi varianta unor praguri succesive, care sa ofere o oarecare reducere si pentru atingerea unor totaluri mai mici. Exemple de astfel de sisteme gasim destule la magazine online. Food for thought.
Iar stabilirea unor praguri minime per comanda pt. a fi eligibil la discount...not a big fan. Cel putin nu in combinatie cu prag minim de total pe comenzi. Adica mi se pare mai customer-friendly una din variantele:
1. Ai comandat de 5000 RON (sau alt prag) pana acum, de acum incolo ai reducere de X procente la orice comanda
SAU
2. Pentru ca ai pe comanda curenta un total de 600, 800, etc iti acordam X,Y procente reducere, indiferent de totalul comenzilor anterioare (stiu ca nu e agreata mentionarea unor magazine de boardgames din strainatate, dar pt curiosi va comunic in privat un exemplu care foloseste exact acest sistem).
Inteleg ca sunt implicate si niste costuri de transport, dar o alta solutie ar fi: daca vrei discount, iti calculam transportul si ti-l platesti. Altfel, parerea mea e ca acest sistem ii imbie la fidelizare decat pe cei din Bucuresti. Dar poate doar asa ati calculat ca e fezabil sistemul de discount.
In orice caz, repet, dupa parerea mea, orice sistem cunoscut publicului e mai bun decat cel anterior
Last edited by mihnea_1309 on 26 Mar 2019, 19:29, edited 1 time in total.
- adelindumitru
- Super Moderator

Știu ca va fi o opinie nepopulara, dar my 2 cents despre sistemul anterior: cred ca a fost o campanie din primele luni de existenta ale Regatului, când membrii forumului încă erau relativ putini. Dacă ar fi promovat mai mult aceasta campanie, s-ar putea sa se fi ajuns în situația în care multe persoane și-ar fi făcut cont doar pentru a beneficia de reducere.
Informația exista pe forum, chiar dacă aparent nu s-a mai zis nimic despre asta din 2014 încoace. Am aflat și eu mai târziu de ea, dar doar pentru ca am cautat info pe forum despre eventuale reduceri. Am văzut postarea respectiva, am întrebat, am beneficiat de reducere.
Sistemul de acum e evident superior (mai ales cu reducerea de 15% indiferent de comanda!). Dar sa nu uitam ca Regatul e magazinul care practica cele mai mici preturi, are cea mai variata gama de produse, a adus întotdeauna produsele cele mai obscure când au fost cerute de cineva. Nu știu cine s-ar mai fi complicat sa aducă uneori chiar și 2-3 bucăți dintr un joc care nu interesează mai pe nimeni.
Programul actual pleacă de la 5000 de lei pentru ca se adresează celor mai mari cumpărători probabil. Din nou, preturile practicate de regat sunt mult mai mici decât ce e pe piața, deci putem considera ca au deja o reducere inclusa.
Informația exista pe forum, chiar dacă aparent nu s-a mai zis nimic despre asta din 2014 încoace. Am aflat și eu mai târziu de ea, dar doar pentru ca am cautat info pe forum despre eventuale reduceri. Am văzut postarea respectiva, am întrebat, am beneficiat de reducere.
Sistemul de acum e evident superior (mai ales cu reducerea de 15% indiferent de comanda!). Dar sa nu uitam ca Regatul e magazinul care practica cele mai mici preturi, are cea mai variata gama de produse, a adus întotdeauna produsele cele mai obscure când au fost cerute de cineva. Nu știu cine s-ar mai fi complicat sa aducă uneori chiar și 2-3 bucăți dintr un joc care nu interesează mai pe nimeni.
Programul actual pleacă de la 5000 de lei pentru ca se adresează celor mai mari cumpărători probabil. Din nou, preturile practicate de regat sunt mult mai mici decât ce e pe piața, deci putem considera ca au deja o reducere inclusa.
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
De ce va dati cu parerea despre sistemul de monetizare si fidelizare al unui magazin? A cerut cineva feed-back?
Cand si daca va fi necesar, va veni Alex si va cere sugestii de imbunatatire.
Pana atunci, discutia asta nu are sens
Cand si daca va fi necesar, va veni Alex si va cere sugestii de imbunatatire.
Pana atunci, discutia asta nu are sens
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- adelindumitru
- Super Moderator

Hai sa citim mai sus:
DanielIndru wrote: ↑26 Mar 2019, 17:54Lucrurile nu sunt batute in cuie. Se iau in considerare opiniile voastre, o sa gasim solutia cea mai buna.